کتاب من به جز آبی نگاهت مگر چه دارم؟ یگانه قلی زاده پاشا (لئا) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من به جز آبی نگاهت مگر چه دارم؟

کتاب من به جز آبی نگاهت مگر چه دارم؟

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب من به جز آبی نگاهت مگر چه دارم؟

کتاب الکترونیکی «من به جز آیی نگاهت مگر چه دارم» اثر «یکانه قلی‌زاده‌پاشا» با ویرایش «ترگس مولوی» و توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این مجموعه، شامل اشعار معاصر فارسی است که در قالبی عاشقانه و احساسی، دغدغه‌های عاطفی و لحظات ناب دلدادگی را به تصویر می‌کشد. شاعر در این اثر، با زبانی صمیمی و نگاهی عمیق به مفاهیم عشق، جدایی، امید و دلتنگی، تجربه‌های شخصی و جهان‌بینی خود را در قالب شعر بیان کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من به جز آبی نگاهت مگر چه دارم؟

«من به جز آیی نگاهت مگر چه دارم» مجموعه‌ای از اشعار معاصر فارسی است که توسط «یکانه قلی‌زاده‌پاشا» سروده شده و در سال ۱۴۰۴ منتشر شده است. این کتاب در قالب شعر آزاد و سپید، به موضوعات عاشقانه، دلتنگی، امید، جدایی و جست‌وجوی آرامش در نگاه معشوق می‌پردازد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر شعر، روایتی مستقل از احساسات و تجربه‌های شاعر را بازتاب می‌دهد و در عین‌حال، پیوندی عمیق میان اشعار برقرار است. مقدمهٔ شاعر، کتاب را به کسانی تقدیم کرده که در نگاه‌ها پناه یافته‌اند و در جست‌وجوی معنای عمیق عشق هستند. فضای کلی اثر، سرشار از تصاویر احساسی و توصیف‌های لطیف از لحظات عاشقانه و جدایی است. این مجموعه، نمونه‌ای از شعر معاصر فارسی در قرن ۱۵ به‌شمار می‌آید و با محوریت نگاه و حضور معشوق، به دغدغه‌های عاطفی و انسانی می‌پردازد.

چرا باید کتاب من به جز آبی نگاهت مگر چه دارم؟ را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر تجربه‌های عاطفی و لحظات ناب عاشقانه، فرصتی برای هم‌دلی با احساسات انسانی فراهم می‌کند. اشعار آن، با تصویرسازی‌های لطیف و پرداختن به موضوعاتی مانند دلتنگی، امید، جدایی و جست‌وجوی آرامش، مخاطب را به سفری درونی دعوت می‌کند. خواندن این مجموعه، می‌تواند برای کسانی که به دنبال لمس احساسات عمیق و بازتاب آن‌ها در قالب شعر هستند، تجربه‌ای متفاوت و تأمل‌برانگیز باشد. همچنین، این اثر نمونه‌ای از شعر معاصر فارسی است که دغدغه‌های نسل امروز را در قالبی شاعرانه بیان کرده است.

مطالعهٔ این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوست‌داران ادبیات عاشقانه و کسانی که به دنبال بازتاب احساسات و تجربه‌های عاطفی در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین، افرادی که در جست‌وجوی آرامش و معنا در روابط انسانی‌اند، می‌توانند با این مجموعه ارتباط برقرار کنند.

بخشی از کتاب من به جز آبی نگاهت مگر چه دارم؟

«تو که نامت در دل من شعری بی‌پایان است تقدیم به کسی که در نگاهش آرامش دریاست و در نبودش: تلاطم به تو که در هر واژه‌ای حضور داری حتی اگر هرگز این سطرها به نگاهت که راز تمام شعرهای این کتاب است... به تو که در دورترین فاصله‌ها هم نزدیکی... این کتاب، هدیه‌ای است از قلی که تنها برای نگاه آیی تو می‌تپد! تقدیم به نگاه آیی «م»... در دنیای پرسرعت و شلوغ امروز، نگاه‌ها به‌اندازهٔ کلمات پرقدرت‌اند. «من به جز آیی نگاهت مگر چه دارم؟» مجموعه‌ای از اشعار است که در هر واژه‌اش، تصویری از جست‌وجو برای یافتن حقیقت در نگاه دیگری نقش بسته است. این شعرها از عمق احساسات آشنا و لحظات ناب عاشقانه سخن می‌گویند؛ جایی که هر نگاه به یک جهان بی‌کران تبدیل می‌شود. شاید هیچگاه نتوانیم آنچه در دل داریم را به‌طور کامل بیان کنیم اما در این کتاب تلاش کرده‌ام تا آنچه در سکوت نگاه‌ها و در دل واژه‌ها نهفته است، به تصویر کشیده شود. شعری که در آن فاصله‌ها و جدایی‌ها، تنها پیش‌درآمدی برای وصل است.»

۲۵%