کتاب عشق می تواند آغاز باشد یا پایان یگانه قلی زاده پاشا (لئا) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب عشق می تواند آغاز باشد یا پایان

کتاب عشق می تواند آغاز باشد یا پایان

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب عشق می تواند آغاز باشد یا پایان

کتاب الکترونیکی «عشق می‌تواند آغاز باشد یا پایان» نوشتهٔ یگانه قلی‌زاده‌پاشا (لئا) و با ویراستاری نرگس مولوی، توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این اثر مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که در قالبی عاشقانه و احساسی، تجربه‌ها و دغدغه‌های عاطفی شاعر را به تصویر می‌کشد. موضوع اصلی کتاب، عشق و فرازونشیب‌های آن در زندگی انسان است و اشعار آن به‌ویژه بر احساسات، جدایی، امید، رنج و زیبایی‌های پنهان در روابط انسانی تمرکز دارند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عشق می تواند آغاز باشد یا پایان

«عشق می‌تواند آغاز باشد یا پایان» اثری در قالب شعر معاصر فارسی است که توسط یگانه قلی‌زاده‌پاشا (لئا) سروده شده است. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که شعر فارسی با رویکردهای تازه و بیان احساسات فردی، به‌ویژه در زمینهٔ عشق و روابط انسانی، جایگاه ویژه‌ای یافته است. ساختار کتاب بر پایهٔ شعرهای کوتاه و بلند استوار است و هر شعر، روایتی مستقل از تجربه‌های عاشقانه، جدایی، امید و رنج را بازگو می‌کند. کتاب با زبانی تصویری و سرشار از عاطفه، به دغدغه‌های قلبی و ذهنی شاعر می‌پردازد و تلاش دارد لحظات ناب و شکنندهٔ عشق را در قالب واژه‌ها ثبت کند. این مجموعه، نه‌تنها به احساسات عاشقانه، بلکه به مفاهیمی چون تنهایی، گذر زمان، خاطره و امید نیز توجه دارد و در هر شعر، بخشی از جهان‌بینی شاعر نسبت به عشق و زندگی نمایان می‌شود. قالب کتاب، مجموعه‌ای از اشعار آزاد و سپید است که هرکدام با لحنی متفاوت، اما درون‌مایه‌ای مشترک، به تجربه‌های انسانی می‌پردازند.

چرا باید کتاب عشق می تواند آغاز باشد یا پایان را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر تجربه‌های عمیق عاطفی و عاشقانه، مخاطب را به سفری درونی به‌سوی احساسات انسانی می‌برد. اشعار آن، لحظات ناب و گاه تلخ عشق را به تصویر می‌کشند و به خواننده امکان می‌دهند تا با واژه‌ها، احساسات خود را بازشناسد یا با تجربه‌های شاعر هم‌ذات‌پنداری کند. «عشق می‌تواند آغاز باشد یا پایان» با پرداختن به موضوعاتی چون جدایی، امید، رنج و زیبایی‌های پنهان در روابط انسانی، فضایی فراهم می‌کند تا خواننده با لایه‌های مختلف عشق و تأثیر آن بر زندگی آشنا شود. این مجموعه، برای کسانی که به شعر معاصر و بیان احساسات انسانی علاقه دارند، می‌تواند دریچه‌ای تازه به جهان درون و بیرون بگشاید.

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوست‌داران ادبیات عاشقانه و کسانی که دغدغه‌های عاطفی، جدایی، امید و رنج را تجربه کرده‌اند یا به آن‌ها می‌اندیشند، مناسب است. همچنین برای افرادی که به دنبال بازتاب احساسات و تجربه‌های شخصی در قالب شعر هستند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب عشق می تواند آغاز باشد یا پایان

«من از سکوت عبور خواهم کرد روزی از تمام تاریکی عبور خواهم کرد؛ از سرمای این سا بی‌صدا... عشق می‌تواند آغاز باشد یا پایان با پرهای طلایی اش به پرواز خواهم برد تا آسمانی که هميشه باز است.... آری. من از سکوت عبور خواهم کرد و تمام خودم را به اوج خواهم رساند. عشق می‌تواند آغاز باشد یا پایان آغاز سرد روزی خواهی رسید با سکوتی که هیچ صدایی در آن نفوذ نمی‌کند... نه چشم‌ها؛ نه کلمات. نه حتی دوست‌داشتن‌ها. در خودت فرومی‌روی؛ نه از ضعف. که برای عبور. و در عمق ناشناخته‌ی وجود.» خودت را بی‌واسطه می‌یابی؛ آزاد؛ آرام» بی‌نیاز از هر نامی در جهان.