کتاب می خواهم خلبان شوم
معرفی کتاب می خواهم خلبان شوم
کتاب می خواهم خلبان شوم نوشته لارا دریسکول و ترجمه ناهید تمیم داری با تصویرگری کتلینا اچیوری توسط نشر دکسا منتشر شده است. این کتاب با زبانی کودکانه و تصاویری رنگی، به دنیای هواپیماها و شغل خلبانی میپردازد و برای گروه سنی ب و ج مناسب است. کتاب میخواهم خلبان شوم، کودکان را با انواع مختلف خلبانها و نقشهای آنها آشنا میکند و به رؤیاهای پرواز و ماجراجویی بال میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب می خواهم خلبان شوم
کتاب میخواهم خلبان شوم، اثری داستانی و تصویری است که برای کودکان نوشته شده و با محوریت آشنایی با شغل خلبانی و دنیای هواپیماها شکل گرفته است. لارا دریسکول در این کتاب، ماجرای دختری را روایت میکند که بههمراه خانوادهاش به نمایشگاه هوایی میرود و با انواع مختلف هواپیماها و خلبانها آشنا میشود. ساختار کتاب بهگونهای است که هر بخش، یک نوع خلبان یا هواپیما را معرفی میکند و نقش آنها را در دنیای واقعی نشان میدهد.
تصاویر رنگی و جذاب کتلینا اچیوری، فضای کتاب را برای کودکان دلنشینتر کرده است. این کتاب نهتنها به معرفی مشاغل مرتبط با پرواز میپردازد، بلکه به کودکان کمک میکند تا با رؤیاهای خود ارتباط برقرار کنند و دربارهی مسیرهای مختلف شغلی در آینده فکر کنند. کتاب میخواهم خلبان شوم اثر لارا دریسکول با نگاهی ساده و ملموس، دنیای پرواز را از زاویهدید یک کودک به تصویر کشیده است.
خلاصه داستان می خواهم خلبان شوم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان میخواهم خلبان شوم با فرودآمدن هواپیمای شخصیت اصلی و خانوادهاش در فرودگاه آغاز میشود. او که علاقهی زیادی به هواپیماها و پرواز دارد، همراه با خاله رو که خلبان نیروی هوایی است، به نمایشگاه هوایی میرود. در این نمایشگاه، کودک با انواع مختلف هواپیماها و خلبانها آشنا میشود؛ از خلبان مسافربری و باری گرفته تا خلبان نظامی، دریایی، آمبولانس هوایی و حتی خلبان بالون. هرکدام از این خلبانها دربارهی شغل خود توضیح میدهند و کودک را با وظایف و مهارتهای لازم برای هر نوع پرواز آشنا میکنند. در پایان، خاله رو از او میپرسد که آیا آمادهی یادگیری پرواز است یا نه و این سؤال، کودک را به فکر فرو میبرد که آیا واقعاً دوست دارد خلبان شود یا نه. کتاب با بازگذاشتن این سؤال، کودکان را به رؤیاپردازی و کشف علاقههای خود تشویق میکند.
چرا باید کتاب می خواهم خلبان شوم را بخوانیم؟
این کتاب با روایت ساده و تصاویر جذاب، دنیای متنوع خلبانی را به کودکان معرفی میکند و آنها را با نقشها و مسئولیتهای مختلف خلبانها آشنا میسازد. کتاب میخواهم خلبان شوم به کودکان کمک میکند تا با مشاغل مرتبط با پرواز آشنا شوند و دربارهی مسیرهای شغلی آینده فکر کنند؛ همچنین کتاب به تقویت رؤیاپردازی و اعتمادبهنفس کودکان کمک میکند و آنها را تشویق میکند تا بهدنبال علاقههای خود بروند. آشنایی با انواع هواپیماها و کاربردهای آنها، نگاه تازهای به دنیای پرواز برای کودکان ایجاد میکند.
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و ج که به هواپیماها، پرواز و مشاغل مرتبط با آن علاقه دارند، مناسب است؛ همچنین برای والدین و مربیانی که میخواهند کودکان را با مشاغل مختلف آشنا کنند و به رؤیاهای آنها بال بدهند، گزینهی خوبی به شمار میآید.
بخشی از کتاب می خواهم خلبان شوم
«بوم! هواپیمای ما دارد روی باند فرودگاه فرود میآید.
به خاله و گفتم: «رسیدیم!»
من فرودگاه را خیلی دوست دارم.
هواپیماها را هم خیلی دوست دارم.
من همهی چیزهایی را که به پرواز مربوط است خیلی دوست دارم.
امروز جایی که داریم میرویم خیلی مهم است.»