کتاب می خواهم پلیس شوم لارا دریسکول + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب می خواهم پلیس شوم

کتاب می خواهم پلیس شوم

انتشارات:نشر دُکسا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب می خواهم پلیس شوم

کتاب الکترونیکی «می‌خواهم پلیس شوم» نوشتهٔ لارا دریسکول با ترجمهٔ ناهید تمیم‌داری و تصویرگری کتلینا اچیورژی، توسط موسسه فرهنگی ذکسا منتشر شده است. این کتاب برای کودکان نوشته شده و با زبانی ساده و تصاویری جذاب، دنیای پلیس‌ها و نقش‌های مختلف آن‌ها را معرفی می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب می خواهم پلیس شوم

«می‌خواهم پلیس شوم» اثری کودکانه است که با روایت داستانی و تصاویر رنگارنگ، کودکان را با مشاغل پلیسی و اهمیت امنیت در جامعه آشنا می‌کند. لارا دریسکول در این کتاب، از زاویهٔ دید یک کودک کنجکاو، به معرفی انواع پلیس‌ها مانند پلیس راهنمایی و رانندگی، کارآگاه، افسر گشت و محیط‌بان پرداخته است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش به یکی از نقش‌های پلیس اختصاص یافته و با مثال‌های ملموس و گفتگوهای کوتاه، وظایف و مسئولیت‌های هرکدام را توضیح می‌دهد. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و آموزشی، تلاش کرده تا کودکان را با مفاهیم ایمنی، قوانین و اهمیت همکاری با پلیس‌ها آشنا کند. تصاویر کتاب نیز نقش مهمی در انتقال پیام‌ها و جذابیت بیشتر برای مخاطبان خردسال دارند. «می‌خواهم پلیس شوم» نه‌تنها به معرفی شغل پلیسی می‌پردازد، بلکه به ارزش‌هایی مانند مسئولیت‌پذیری، کمک به دیگران و رعایت قوانین نیز اشاره دارد.

خلاصه کتاب می خواهم پلیس شوم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با حضور یک کودک آغاز می‌شود که در روز ایمنی شهر، با پلیس‌های مختلف آشنا می‌شود. او ابتدا با خانم پلیسی روبه‌رو می‌شود که نکات ایمنی دوچرخه‌سواری را به او آموزش می‌دهد و تجهیزات دوچرخه‌اش را بررسی می‌کند. سپس با سروان بل و سگش گاس، که در بخش پلیس آگاهی و امداد و نجات فعالیت دارند، ملاقات می‌کند و دربارهٔ نقش سگ‌های پلیس در پیدا‌کردن افراد گمشده می‌آموزد. کودک با کارآگاه لین آشنا می‌شود که دربارهٔ حل پرونده‌های اسرارآمیز و اهمیت پرسشگری صحبت می‌کند. آقای جونز، پلیس راهنمایی و رانندگی، دربارهٔ قوانین جاده و اهمیت بستن کمربند ایمنی توضیح می‌دهد. در ادامه، کودک با محیط‌بان و نقش او در حفاظت از حیات وحش آشنا می‌شود. در پایان، کودک درمی‌یابد که پلیس‌ها با وظایف گوناگون، برای امنیت و آرامش جامعه تلاش می‌کنند و هرکدام نقش مهمی در زندگی روزمره دارند. داستان با تأکید بر ارزش همکاری، رعایت قوانین و مسئولیت‌پذیری به پایان می‌رسد، بدون آن‌که پایان ماجرا را به‌طور کامل افشا کند.

چرا باید کتاب می خواهم پلیس شوم را بخوانیم؟

این کتاب با زبانی کودکانه و تصاویر جذاب، دنیای پلیس‌ها را برای کودکان ملموس می‌کند و آن‌ها را با نقش‌های متنوع پلیس در جامعه آشنا می‌سازد. «می‌خواهم پلیس شوم» به کودکان کمک می‌کند تا اهمیت ایمنی، رعایت قوانین و همکاری با نیروهای پلیس را درک کنند. همچنین، این اثر می‌تواند الهام‌بخش باشد تا کودکان دربارهٔ مشاغل مختلف فکر کنند و مسئولیت‌پذیری را بیاموزند. آشنایی با وظایف پلیس‌ها و نقش آن‌ها در زندگی روزمره، به افزایش حس امنیت و اعتماد در کودکان کمک می‌کند.

خواندن این کتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی مناسب است، به‌ویژه آن‌هایی که به مشاغل پلیسی علاقه دارند یا دوست دارند دربارهٔ ایمنی و قوانین بیشتر بدانند. همچنین برای والدین و مربیانی که می‌خواهند مفاهیم ایمنی و مسئولیت اجتماعی را به کودکان آموزش دهند، گزینهٔ مناسبی است.

بخشی از کتاب می خواهم پلیس شوم

«من داشتم چیزهایی را یاد می‌گرفتم که برای ایمنی دوچرخه‌سواری لازم است. خانم پلیس کلاه ایمنی‌ام را نگاه کرد و گفت: «اوا! به نظرم کلاهمت خوب است. قشنگ اندازه‌ی سرت است و بندش هم بسته شده. خب. حالا دیگر برای دوچرخه‌سواری آماده‌ای!» آن روز روز ایمنی در شهر بود و خانم پلیس نوی چادر مخصوص دوچرخه ایستاده بود. او کمی چرخ دوچرخه‌ام را پاد کرد. بعد، به فرمان دوچرخه‌ام یک زنگ بست. و بعد، ترمز دوچرخه را امتحان کرد. من این خانم پلیس را اولین بار توی مدرسه‌مان دیدم. وقتی که آموزش مهار آتش‌سوزی داشتیم. در روز ایمنی شهر یک‌عالمه پلیس دیگر هم دیدم. یکی از آن‌ها یک سگ داشت. او گفت: «من سروان بل هستم و این هم سگم است. اسمش گاس است.» جناب سروان بل مامور پلیس آگاهی است و گاس هم دستیار او است. گاس سگ امداد و نجات است. جناب سروان بل گفت: «گاس از حس بویایی‌اش استفاده می‌کند و افراد گم‌شده را پیدا می‌کند.» من حیوانات را خیلی دوست دارم. خوش به حال جناب سروان که اینقدر هم خودش پلیس است، هم دستیارش یک سگ است!»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۳۲ صفحه

حجم

۳٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۳۲ صفحه

قیمت:
۴۵,۰۰۰
تومان