کتاب می خواهم دامپزشک شوم لارا دریسکول + دانلود نمونه رایگان

کتاب می خواهم دامپزشک شوم

انتشارات:نشر دُکسا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب می خواهم دامپزشک شوم

کتاب الکترونیکی «می‌خواهم دامپزشک شوم» نوشتهٔ لارا دریسکول با ترجمهٔ ناهید تمیم‌داری و تصویرگری کتلینا اچبوری، توسط نشر دکسا منتشر شده است. این کتاب با زبانی ساده و تصاویری رنگی، به معرفی شغل دامپزشکی برای کودکان گروه سنی ب می‌پردازد و تلاش می‌کند دنیای متنوع دامپزشکان و نقش آن‌ها در مراقبت از حیوانات را به تصویر بکشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب می خواهم دامپزشک شوم

«می‌خواهم دامپزشک شوم» اثری داستانی-آموزشی است که با محوریت یک کودک و سگش، مخاطب را با دنیای دامپزشکی آشنا می‌کند. لارا دریسکول در این کتاب، با روایت تجربه‌های کودکانه و ملموس، به معرفی انواع دامپزشکان و محیط‌های کاری آن‌ها پرداخته است. ساختار کتاب به‌صورت داستانی و همراه با تصاویر رنگی طراحی شده تا کودکان بتوانند به‌راحتی با مفاهیم ارتباط برقرار کنند. کتاب نه‌تنها به دامپزشکان حیوانات خانگی می‌پردازد، بلکه دامپزشکان حیوانات بزرگ، آبزیان، حیات وحش و حتی دامپزشکان آزمایشگاهی و دانشگاهی را نیز معرفی می‌کند. این اثر، با تمرکز بر تجربه‌های روزمره و ماجراجویی‌های کودکانه، تلاش کرده است تصویری جامع و متنوع از شغل دامپزشکی ارائه دهد و کودکان را به کشف علاقه‌ها و استعدادهای خود در این زمینه تشویق کند.

خلاصه کتاب می خواهم دامپزشک شوم

«هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!» داستان با بردن سگ خانواده به دامپزشکی آغاز می‌شود؛ جایی که کودک با دقت به معاینهٔ سگ توسط دامپزشک نگاه می‌کند و علاقه‌اش به این شغل شکل می‌گیرد. او با دامپزشک دربارهٔ علاقه‌اش به حیوانات صحبت می‌کند و متوجه می‌شود که دامپزشکی فقط محدود به سگ و گربه نیست. در ادامه، کودک با دامپزشکان مختلفی آشنا می‌شود: دامپزشک حیوانات بزرگ که از اسب‌ها و بزها مراقبت می‌کند، دامپزشک آبزیان که در آکواریوم کار می‌کند و به ماهی‌ها رسیدگی می‌کند، و دامپزشک حیات وحش که پرندگان آسیب‌دیده را درمان و به طبیعت بازمی‌گرداند. همچنین، کودک با دامپزشکانی که در آزمایشگاه‌ها و دانشگاه‌ها فعالیت دارند نیز روبه‌رو می‌شود. در پایان، کودک درمی‌یابد که دامپزشکی شاخه‌های متنوعی دارد و هرکس می‌تواند با توجه به علاقه و شرایط خود، یکی از این مسیرها را انتخاب کند. داستان با تأکید بر اهمیت مراقبت از حیوانات و نقش دامپزشکان در سلامت آن‌ها، کودکان را به شناخت بیشتر این حرفه دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب می خواهم دامپزشک شوم را بخوانیم؟

این کتاب با روایت داستانی و تصاویر جذاب، دنیای گستردهٔ دامپزشکی را به کودکان معرفی می‌کند و آن‌ها را با نقش‌های مختلف دامپزشکان آشنا می‌سازد. آشنایی با مشاغل از سنین پایین می‌تواند به شکل‌گیری علاقه‌ها و انتخاب‌های آیندهٔ کودکان کمک کند. «می‌خواهم دامپزشک شوم» نه‌تنها اطلاعاتی دربارهٔ مراقبت از حیوانات ارائه می‌دهد، بلکه به کودکان نشان می‌دهد هر فردی می‌تواند با توجه به توانایی‌ها و علاقه‌هایش، مسیر متفاوتی را در این حرفه دنبال کند. این کتاب فرصتی برای گفت‌وگو دربارهٔ اهمیت حیوانات و مسئولیت‌پذیری در قبال آن‌ها فراهم می‌آورد.

این کتاب برای کودکان گروه سنی ب که به حیوانات علاقه دارند یا دوست دارند با مشاغل مختلف آشنا شوند مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال معرفی شغل دامپزشکی و اهمیت مراقبت از حیوانات به کودکان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب می خواهم دامپزشک شوم

«من و پدرم رفتیم پیش دامپزشک. یا همان دکتر حیوان‌ها. سگمان را برده بودیم دکتر. اسمش گاس است. می‌خواستیم دکتر او را معاینه کند. خانم دکتر زودی مارا صدا کرد تا برویم توی اتاق معاینه. او گاس را وزن کرد. خانم دکتر توی چشم‌ها و بینی و دهان گاس را نگاه کرد. بعد به صدای قلبش گوش کرد. خانم دکتر گفت: «گاس سگ سالمی است.» او دامپزشک خیلی خوبی است. خیلی باثربیت و مهربان است. من به خانم دکتر گفتم: «کاش می‌شد دامپزشک بشوم» چون خیلی حیوان‌ها را دوست دارم اما به گربه‌ها حساسیت دارم.» خانم دکتر لبخند زد و گفت: «حتماً که نباید دکتر سگ و گربه‌ها بشوی. می‌توانی دکتر حیوان‌های دیگر بشوی.»