کتاب می خواهم خلبان شوم
معرفی کتاب می خواهم خلبان شوم
کتاب الکترونیکی «میخواهم خلبان شوم» نوشتهٔ لارا دریسکول با ترجمهٔ ناهید تمیمداری و تصویرگری کتلینا اچیوری، توسط نشر دکسا منتشر شده است. این کتاب با زبانی کودکانه و تصاویری رنگی، به دنیای هواپیماها و شغل خلبانی میپردازد و برای گروه سنی ب و ج مناسب است. «میخواهم خلبان شوم» کودکان را با انواع مختلف خلبانها و نقشهای آنها آشنا میکند و به رویاهای پرواز و ماجراجویی بال میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب می خواهم خلبان شوم
«میخواهم خلبان شوم» اثری داستانی و تصویری است که برای کودکان نوشته شده و با محوریت آشنایی با شغل خلبانی و دنیای هواپیماها شکل گرفته است. لارا دریسکول در این کتاب، ماجرای دختری را روایت میکند که به همراه خانوادهاش به نمایشگاه هوایی میرود و با انواع مختلف هواپیماها و خلبانها آشنا میشود. ساختار کتاب بهگونهای است که هر بخش، یک نوع خلبان یا هواپیما را معرفی میکند و نقش آنها را در دنیای واقعی نشان میدهد. تصاویر رنگی و جذاب کتلینا اچیوری، فضای کتاب را برای کودکان دلنشینتر کرده است. این کتاب نهتنها به معرفی مشاغل مرتبط با پرواز میپردازد، بلکه به کودکان کمک میکند تا با رویاهای خود ارتباط برقرار کنند و دربارهٔ مسیرهای مختلف شغلی در آینده فکر کنند. «میخواهم خلبان شوم» با نگاهی ساده و ملموس، دنیای پرواز را از زاویهٔ دید یک کودک به تصویر کشیده است.
خلاصه کتاب می خواهم خلبان شوم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با فرود آمدن هواپیمای شخصیت اصلی و خانوادهاش در فرودگاه آغاز میشود. او که علاقهٔ زیادی به هواپیماها و پرواز دارد، همراه با خاله ژو که خلبان نیروی هوایی است، به نمایشگاه هوایی میرود. در این نمایشگاه، کودک با انواع مختلف هواپیماها و خلبانها آشنا میشود: از خلبان مسافربری و باری گرفته تا خلبان نظامی، دریایی، آمبولانس هوایی و حتی خلبان بالون. هرکدام از این خلبانها دربارهٔ شغل خود توضیح میدهند و کودک را با وظایف و مهارتهای لازم برای هر نوع پرواز آشنا میکنند. در پایان، خاله ژو از او میپرسد که آیا آمادهٔ یادگیری پرواز است یا نه، و این سؤال، کودک را به فکر فرو میبرد که آیا واقعاً دوست دارد خلبان شود یا نه. کتاب با باز گذاشتن این سؤال، کودکان را به رویاپردازی و کشف علاقههای خود تشویق میکند.
چرا باید کتاب می خواهم خلبان شوم را بخوانیم؟
این کتاب با روایت ساده و تصاویر جذاب، دنیای متنوع خلبانی را به کودکان معرفی میکند و آنها را با نقشها و مسئولیتهای مختلف خلبانها آشنا میسازد. «میخواهم خلبان شوم» به کودکان کمک میکند تا با مشاغل مرتبط با پرواز آشنا شوند و دربارهٔ مسیرهای شغلی آینده فکر کنند. همچنین، کتاب به تقویت رویاپردازی و اعتمادبهنفس کودکان کمک میکند و آنها را تشویق میکند تا به دنبال علاقههای خود بروند. آشنایی با انواع هواپیماها و کاربردهای آنها، نگاه تازهای به دنیای پرواز برای کودکان ایجاد میکند.
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و ج که به هواپیماها، پرواز و مشاغل مرتبط با آن علاقه دارند مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که میخواهند کودکان را با مشاغل مختلف آشنا کنند و به رویاهای آنها بال بدهند، گزینهٔ خوبی بهشمار میآید.
بخشی از کتاب می خواهم خلبان شوم
«بوم! هواپیمای ما دارد روی باند فرودگاه فرود میآید. به خاله ژو گفتم: «رسیدیم!» من فرودگاه را خیلی دوست دارم. هواپیماها را هم خیلی دوست دارم. من همهی چیزهایی را که به پرواز مربوط است خیلی دوست دارم. امروز جایی که داریم میرویم به مهماندار هواپیما گفتم: «ما داریم میرویم نمایشگاه هوایی.» قرار است یک جشنوارهی بزرگ دربارهی مسافرت هوایی برگزار شود. من گفتم: «دلم میخواهد خلبان بشوم. مثل خاله ژو. خاله رو در نیروی هوایی خلبان هواپیمای جت است.» مهماندار از من پرسید: «دوست داری خلبان ما را ببینی؟» بقیهی بچهها از هواپیما پیاده شدند. ما رفتیم قسمت جلوی هواپیما. آقای خلبان کابین خلبان را به ما نشان داد. آنجا یکعالمه دکمه و کلید بود. من از خلبان پرسیدم: «شما میدانید همهی این دکمهها چه کاری میکنند؟» او گفت: «این شغل من است. من بیشتر از راه بردن هواپیما چیز بلدم.» خلبان گفت: «من قبل از پرواز باید ببینم هوا خوب است یا نه. بعد، مسیر پرواز را روی نقشه علامت میزنم. بعدش همهی قسمتهای هواپیما را امتحان میکنم که سالم باشند. و همیشه یادم هست که چند تا از اینها داشته باشم.» جفت بال دارد.»