کتاب شش گام تا درخشش مریم (یاسمن) حسینی + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب شش گام تا درخشش

کتاب شش گام تا درخشش

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب شش گام تا درخشش

کتاب الکترونیکی «شش گام تا درخشش (راهنمای کاربردی ستهٔ ضروریه برای سلامتی جسم، جان و جامعه)» نوشتهٔ مریم (یاسمن) حسینی و با ویراستاری هادی شکری، اثری است که نشر مانیان آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی شش اصل بنیادین طب سنتی ایرانی و شرقی می‌پردازد که به «ستهٔ ضروریه» معروف‌اند و نقش کلیدی در حفظ سلامت جسم و روان دارند. نویسنده با تکیه‌بر تجربیات بالینی و آموزش‌های خود، تلاش کرده است این اصول را به زبانی قابل لمس و کاربردی برای عموم مردم و علاقه‌مندان به طب سنتی ارائه دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شش گام تا درخشش

«شش گام تا درخشش» اثری در حوزهٔ ناداستان و سلامت است که با رویکردی آموزشی و کاربردی، مفاهیم طب سنتی ایرانی و شرقی را برای مخاطبان عمومی و علاقه‌مندان به طب مکمل شرح می‌دهد. کتاب ساختاری منظم دارد و هر فصل به یکی از شش اصل ضروری سلامت می‌پردازد: هوا، تغذیه، احتباس و استفراغ (دفع و نگهداری)، حرکت و سکون، خواب و بیداری، و اعراض نفسانی (عواطف و روان). نویسنده، «مریم (یاسمن) حسینی»، با بهره‌گیری از روایت‌های واقعی، تجربه‌های شخصی و پرسش و پاسخ‌های رایج، تلاش کرده است فاصلهٔ میان دانش تخصصی و زندگی روزمره را کم کند. در کنار مباحث نظری، مثال‌ها و داستان‌هایی از بیماران و درمان‌جویان آورده شده تا مفاهیم ملموس‌تر شوند. کتاب نه‌تنها به اصول حفظ سلامت فردی می‌پردازد، بلکه به نقش این اصول در بهبود کیفیت زندگی اجتماعی و خانوادگی نیز توجه دارد. قالب کتاب آموزشی و راهنمای عملی است و برای کسانی که به دنبال راهکارهای طبیعی و ریشه‌ای برای سلامت جسم و روان هستند، منبعی قابل استفاده به‌شمار می‌آید.

خلاصه کتاب شش گام تا درخشش

در «شش گام تا درخشش»، نویسنده با الهام از آموزه‌های طب سنتی ایرانی و شرقی، شش اصل بنیادین برای حفظ سلامت را معرفی می‌کند که به «ستهٔ ضروریه» معروف‌اند. این اصول عبارت‌اند از: ۱. هوا (کیفیت و تأثیر آن بر جسم و روان)، ۲. تغذیه (انتخاب غذا بر اساس مزاج، فصل و شرایط فردی)، ۳. احتباس و استفراغ (دفع و نگهداری مواد زائد و اهمیت پاکسازی بدن)، ۴. حرکت و سکون (نقش فعالیت بدنی و استراحت در تعادل بدن)، ۵. خواب و بیداری (اهمیت خواب منظم و تأثیر آن بر اعصاب، هورمون‌ها و قوای جنسی)، و ۶. اعراض نفسانی (تأثیر عواطف و هیجانات بر سلامت جسم و روان). هر فصل با توضیح علمی و کاربردی دربارهٔ اصل مورد نظر آغاز می‌شود و سپس با مثال‌ها، داستان‌های واقعی و پرسش و پاسخ‌های رایج ادامه می‌یابد. نویسنده تأکید کرده است که رعایت این اصول، نه‌تنها مانع بیماری می‌شود، بلکه کیفیت زندگی را به‌طور چشمگیری ارتقاء می‌دهد. در بخش‌هایی از کتاب، راهکارهای عملی برای بهبود هوا، تغذیهٔ سالم، اصلاح خواب، مدیریت استرس و پاکسازی بدن ارائه شده است. همچنین به تفاوت مزاج‌ها، تغذیهٔ مناسب برای کودکان و بانوان، و نقش مراقبه و طبیعت‌درمانی در آرامش روان اشاره شده است. پیام اصلی کتاب این است که سلامت، نتیجهٔ تصادف یا درمان‌های مقطعی نیست، بلکه با شناخت بدن و رعایت اصول ساده و ریشه‌دار، می‌توان به تعادل و درخشش جسم و جان دست یافت.

چرا باید کتاب شش گام تا درخشش را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی ملموس و کاربردی، شش اصل بنیادین طب سنتی را به زبانی قابل لمس برای عموم شرح داده است. «شش گام تا درخشش» نه‌تنها به بیان تئوری‌ها بسنده نکرده، بلکه با روایت‌های واقعی، مثال‌های روزمره و پرسش و پاسخ‌های رایج، راهکارهایی برای بهبود سبک زندگی ارائه داده است. خواندن این اثر فرصتی است برای آشنایی با نگاه کل‌نگر به سلامت، شناخت مزاج شخصی، و یادگیری روش‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقاء کیفیت زندگی. همچنین، کتاب به دغدغه‌های روزمره مانند تغذیه، خواب، استرس و پاکسازی بدن پاسخ داده و راه‌هایی طبیعی و کم‌هزینه برای بهبود آن‌ها پیشنهاد کرده است.

این کتاب برای علاقه‌مندان به طب سنتی، درمانگران تازه‌کار، والدین، مربیان، و هر کسی که به دنبال راهکارهای طبیعی برای سلامت جسم و روان است، مناسب است. همچنین برای کسانی که از درمان‌های رایج نتیجه نگرفته‌اند یا به دنبال پیشگیری و ارتقاء کیفیت زندگی هستند، منبعی مفید به‌شمار می‌آید.

بخشی از کتاب شش گام تا درخشش

«در طب سنتی، شش اصل بنیادین وجود دارد که به آن‌ها "ستهٔ ضروریه" می‌گویند؛ اصولی که رعایت آن‌ها نه‌تنها مانع بیماری می‌شود، بلکه بدن را در تعادل نگه می‌دارد. این شش اصل عبارت‌اند از: هوا، خوردن و آشامیدن، احتباس و استفراغ (دفع و نگهداری)، حرکت و سکون، خواب و بیداری، و اعراض نفسانی (عواطف، هیجانات و روان). حکمای کهن باور داشتند که "نگاهداشت صحت"، یعنی حفظ سلامتی، بر یک سبک زندگی سالم ضرورتی انکارناپذیر است. در دنیای مدرن، پرسرعت و ماشینی امروز، انسان‌ها بیش از همیشه از خود حقیقی‌شان و نیازهای واقعی بدن و روان‌شان فاصله گرفته‌اند. ما به جای گوش دادن به صدای درون، به توصیه‌های گذرا، رژیم‌های مقطعی و درمان‌های پیچیده دل می‌بندیم؛ غافل از اینکه بدن ما هوشمندترین طبیب دنیاست. ستهٔ ضروریه، یعنی این شش اصل بنیادین، نه فقط قواعدی برای تندرستی‌اند، بلکه دعوت‌نامه‌ای برای بازگشت به طبیعت انسانی ما هستند. این اصول، مثل شش ستون یک خانه، پایه‌های سلامت جسم و جان ما را تشکیل می‌دهند. در جهانی که پر شده از راه‌حل‌های عجیب و دستگاه‌های پیشرفته، ستهٔ ضروریه با سادگی عمیقش فریاد می‌زند: «به بدن خود ایمان بیاور، فقط شرایط را برایش مهیا کن تا خودش، خودش را درمان کند.»»

سیستان و رویداد نوزده بهمن هزار و سیصد و سی خورشیدی
جواد محمدی خمک (سکایی سیستانی)
تاریخ تشیع (اردو)
نفت
عبدالکاظم مجتبی زاده
اولین و اساسی ترین گام در تعمیرات لوازم برقی و الکترونیکی
ژاستین یانگ
آشنایی ایرانیان با اسلام در عصر نبوی (ص)
محمد باغستانی کوزه گر
دور از ذهن