کتاب ...پیر بشید هاجر شجاعی گلستان + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب ...پیر بشید

کتاب ...پیر بشید

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب ...پیر بشید

کتاب الکترونیکی «...پیر بشید» نوشتهٔ هاجر شجاعی و با ویراستاری فاطمه شکرانی، اثری در حوزهٔ رشد فردی و مهارت‌های ارتباطی است که نشر نوآوران دانش آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی ۲۱ راز ارتباط مؤثر و هوش عاطفی می‌پردازد؛ رازهایی که بسیاری از ما در خانواده و دوران کودکی نیاموخته‌ایم. نویسنده با بهره‌گیری از مثال‌ها و تمرین‌های عملی، تلاش می‌کند راهکارهایی برای بهبود روابط خانوادگی و اجتماعی ارائه دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ...پیر بشید

«...پیر بشید» از هاجر شجاعی، کتابی در قالب ناداستان و راهنمای عملی است که به موضوع هوش عاطفی و مهارت‌های ارتباطی در خانواده و اجتماع می‌پردازد. این اثر در ادامهٔ کتاب قبلی نویسنده با عنوان «به پای هم...» نوشته شده و مکمل آن به‌شمار می‌آید. ساختار کتاب بر پایهٔ ۲۱ راز کلیدی بنا شده که هرکدام به یکی از جنبه‌های مهم هوش عاطفی و ارتباط مؤثر اختصاص یافته‌اند. نویسنده با روایت داستان‌های واقعی، تمرین‌های کاربردی و مثال‌های ملموس، مفاهیم را برای خواننده قابل لمس می‌کند. کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده که هم برای مطالعهٔ فردی و هم برای استفاده در جمع‌های خانوادگی و کارگاه‌های آموزشی مناسب باشد. در این اثر، علاوه‌بر ارائهٔ راهکارهای تقویت هوش عاطفی، به موضوعاتی مانند مدیریت احساسات، ایجاد روابط سالم، اهمیت تفریح و سرگرمی، یادگیری مداوم، پذیرش تغییر، تعادل در زندگی، مراقبت از خود، خلاقیت، شکرگزاری و تعیین اهداف معنادار پرداخته شده است. «...پیر بشید» با زبانی صمیمانه و روایت‌هایی از زندگی روزمره، تلاش می‌کند خواننده را به سفری درونی برای شناخت بهتر خود و بهبود روابط انسانی دعوت کند.

خلاصه کتاب ...پیر بشید

این کتاب مجموعه‌ای از ۲۱ راز و مهارت را برای تقویت هوش عاطفی و بهبود ارتباطات انسانی ارائه می‌دهد. نویسنده با تکیه‌بر تجربه‌های شخصی و داستان‌های واقعی، هر فصل را به یکی از جنبه‌های مهم زندگی عاطفی و اجتماعی اختصاص داده است. در آغاز، اهمیت ایجاد روابط سالم و انتخاب دوستان و همکاران مثبت مطرح می‌شود؛ روابطی که می‌توانند منبع انرژی و حمایت در چالش‌های زندگی باشند. سپس، نقش تفریح و سرگرمی در افزایش شادی و کاهش استرس بررسی شده و با مثال‌هایی از زندگی خانوادگی، اهمیت اختصاص زمان برای لذت‌بردن از زندگی برجسته می‌شود. در ادامه، یادگیری مداوم به‌عنوان کلید رشد فردی و موفقیت معرفی شده و راهکارهایی برای ایجاد عادت مطالعه و یادگیری ارائه می‌شود. کمک به دیگران و داوطلب‌شدن در جامعه، نه‌تنها به بهبود حال دیگران بلکه به رشد شخصی و افزایش رضایت از زندگی منجر می‌شود. پذیرش تغییرات و انعطاف‌پذیری، مهارت‌هایی هستند که به ما کمک می‌کنند با چالش‌های زندگی بهتر کنار بیاییم و از فرصت‌های جدید بهره‌برداری کنیم. کتاب به اهمیت تعادل در زندگی، مدیریت زمان و اولویت‌بندی نیز می‌پردازد و تمرین‌هایی برای بهبود این مهارت‌ها پیشنهاد می‌دهد. مراقبت از خود، چه از نظر جسمی و چه روحی، به‌عنوان پایه‌ای برای سلامت و شادکامی معرفی شده و راهکارهایی برای تغذیه سالم، ورزش، مدیتیشن و خواب کافی ارائه می‌شود. تقویت خلاقیت، تمرین شکرگزاری روزانه و تعیین اهداف معنادار، از دیگر محورهای کتاب هستند که هرکدام با داستان‌ها و تمرین‌های عملی همراه شده‌اند. در مجموع، «...پیر بشید» تلاش می‌کند با ارائهٔ راهکارهای ملموس و تمرین‌های قابل اجرا، خواننده را به سوی زندگی شادتر، روابط عمیق‌تر و رشد فردی هدایت کند.

چرا باید کتاب ...پیر بشید را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر هوش عاطفی و مهارت‌های ارتباطی، مجموعه‌ای از راهکارها و تمرین‌های عملی را برای بهبود کیفیت روابط خانوادگی و اجتماعی ارائه می‌دهد. خواننده با مطالعهٔ این اثر، می‌تواند درک عمیق‌تری از احساسات خود و دیگران پیدا کند، مهارت همدلی و گوش‌دادن فعال را تقویت کند و با مدیریت بهتر احساسات، روابط سالم‌تر و پایدارتری بسازد. داستان‌ها و مثال‌های واقعی کتاب، مفاهیم را ملموس‌تر می‌کنند و تمرین‌های پیشنهادی، امکان به‌کارگیری آموخته‌ها را در زندگی روزمره فراهم می‌سازند. «...پیر بشید» نه‌تنها به رشد فردی کمک می‌کند، بلکه ابزارهایی برای مقابله با چالش‌های روزمره، کاهش استرس و افزایش رضایت از زندگی در اختیار می‌گذارد.

این کتاب برای افرادی مناسب است که به دنبال بهبود روابط خانوادگی، افزایش هوش عاطفی و رشد فردی هستند. والدین، معلمان، مشاوران، زوج‌ها و هرکسی که دغدغهٔ ارتباط مؤثر و سلامت روان دارد، می‌تواند از مطالب آن بهره‌مند شود. همچنین برای کسانی که با اضطراب، استرس یا چالش‌های ارتباطی روبه‌رو هستند، «...پیر بشید» راهکارهایی کاربردی ارائه می‌دهد.

بخشی از کتاب ...پیر بشید

«در دنیای پرشتاب امروز، روابط ما با دیگران به‌عنوان یکی از کلیدی‌ترین عوامل تعیین‌کننده خوشبختی و رضایت از زندگی شناخته می‌شوند. این روابط سالم مانند یک منبع انرژی بی‌پایان عمل می‌کنند که در مواجهه با چالش‌ها و سختی‌های زندگی، به ما کمک می‌کنند تا قوی‌تر و پایدارتر بایستیم؛ اما چه چیزهایی یک رابطه را سالم می‌سازد و چگونه می‌توانیم این پیوندهای ارزشمند را ایجاد و تقویت کنیم؟ به یاد دارم روزی را که سارا، یکی از دوستان نزدیکم، به من زنگ زد. صدایش پر از اضطراب و نگرانی بود. او در آن زمان با مشکلات جدی در محل کارش مواجه شده بود و احساس می‌کرد که همه‌چیز علیه اوست. سارا همیشه فردی مثبت و شاداب بود، اما آن روز، صدای او نشان می‌داد که بار سنگینی بر دوش دارد. من تصمیم گرفتم به او کمک کنم. به خانه‌اش رفتم و به محض ورود، او را در آغوش گرفتم. در آن لحظه، سارا به‌راحتی اشک‌هایش را ریخت و همه نگرانی‌ها و استرس‌هایش را با من در میان گذاشت. من به او گوش دادم و سعی کردم احساساتش را درک کنم. در حین صحبت، سارا گفت: «احساس می‌کنم که هیچ‌کس نمی‌تواند درک کند که من چه می‌گذرانم.» این جمله، من را به فکر واداشت. در دنیای پرمشغله امروز، بسیاری از ما احساس تنهایی می‌کنیم، حتی وقتی در میان جمع هستیم؛ اما روابط سالم می‌توانند به ما احساس تعلق و امنیت بدهند. در آن لحظه، به سارا یادآوری کردم که او تنها نیست و من در کنار او هستم.»

بیست افسانه ایرانی
مصطفی رحماندوست
محی الدین الهی قمشه ای
ابوالحسن غفاری
مناقب اهل بیت (ع)
سیدمحمدحسین حسینی طهرانی
نفحات اربعینیة (جلد دوم)
لجنة التالیف و التحقیق للجمع العالمی لاهل البیت (ع)
سازگاری های هورمونی در فعالیت ورزشی
رقیه پوزش جدیدی
چرا درخت سیب من گلابی داد؟ (جلد سوم)
طاهره احمدزاده هاشمی
جغرافیای جمعیت
کی. بروس نیوبولد
ملکوت مناجات
عبدالحسین فخاری
معماری مراکز فرهنگی محله
عبداله جاسمی
بیوه مردان سیاه (کتاب چهارم)
آیزاک آسیموف
کتاب شناسی فردوسی و شاهنامه (از سال ۱۳۵۷ تا ۱۳۸۷)
زهرا قربانی‌پور
در خودت انقلاب کن و از خودت نابغه بساز
سیدامین هاشمی
Intersemiotic Translation of Quatrains of Omar Khayyam‬‪
الهه توشه
پروژه خوشبختی (خلاصه کتاب)
گرچن روبین
آن ها چه کسانی بودند؟!
احمد آرام
۳ قدم تا خورشید
کریم شیخی حسن آبادی
سطح پایه بعدی (خلاصه کتاب)
استیسی شرودر