تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب رهبری همسو
معرفی کتاب رهبری همسو
کتاب الکترونیکی «رهبری همسو؛ ایجاد روابط، غلبه بر سختی و دستیابی به موفقیت (رویکرد آدلری)» نوشتهٔ جی کولکر و با ترجمهٔ هما درودی، اکبر صادقوند و مهدی رضائی، توسط نشر نوآوران دانش رویانا منتشر شده است. این اثر به بررسی اصول روانشناسی آدلری در زمینهٔ رهبری، روابط انسانی و موفقیت فردی و سازمانی میپردازد و تلاش میکند با ارائهٔ رویکردی نوین، راهکارهایی برای بهبود تعاملات و غلبه بر چالشهای محیط کار و زندگی ارائه دهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب رهبری همسو
«رهبری همسو؛ ایجاد روابط، غلبه بر سختی و دستیابی به موفقیت (رویکرد آدلری)» اثری در حوزهٔ روانشناسی کاربردی و توسعهٔ فردی است که با تکیهبر نظریات آلفرد آدلر، به بررسی نقش رهبری در شکلدهی روابط انسانی و مدیریت چالشهای فردی و سازمانی میپردازد. جی کولکر، نویسندهٔ کتاب، با سابقهای طولانی در آموزش و مشاورهٔ رهبری، مفاهیم بنیادین روانشناسی آدلری را به زبان کاربردی و ملموس برای محیط کار و زندگی روزمره بازگو کرده است. ساختار کتاب ناداستانی و آموزشی است و هر فصل با داستانهایی واقعی و مثالهای عملی آغاز میشود تا مفاهیم نظری را به زندگی واقعی پیوند بزند. کتاب از اصول پایهای آدلری آغاز میکند و سپس به موضوعاتی مانند شکلگیری سبک زندگی، تأثیر ترتیب تولد، ایجاد و حفظ روابط مثبت، مقابله با مخالفت و کاربرد عملی این اصول در محیط کار میپردازد. این اثر نهتنها برای مدیران و رهبران سازمانی، بلکه برای هر فردی که به دنبال بهبود روابط و رشد شخصی است، قابل استفاده است. نویسنده تلاش کرده است تا با ارائهٔ ابزارها و تمرینهای عملی، خواننده را به سوی خودشناسی و توسعهٔ مهارتهای ارتباطی هدایت کند.
خلاصه کتاب رهبری همسو
کتاب «رهبری همسو» با معرفی اصول بنیادین روانشناسی آدلری آغاز میشود و نشان میدهد که چگونه مفاهیمی مانند جایگاه اجتماعی، فردیت، خودمختاری، هدفگرایی و کلنگری میتوانند بر رفتار و نگرش افراد در محیط کار و زندگی تأثیر بگذارند. نویسنده تأکید کرده است که هر فرد برای یافتن جایگاه خود در گروه و جامعه تلاش میکند و این تلاشها ریشه در باورها و تجربیات اولیهٔ زندگی دارد. در ادامه، کتاب به بررسی شکلگیری سبک زندگی میپردازد و نقش ترتیب تولد، شرایط خاص خانوادگی، تعاملات والدین و فرزندان و خاطرات اولیه را در شکلدهی نگرشها و رفتارهای فردی تحلیل میکند. مثالهایی از زندگی واقعی، مانند داستان اندرو و کاترین، نشان میدهد که چگونه این عوامل میتوانند بر سبک رهبری و تعاملات اجتماعی تأثیرگذار باشند. در بخشهای بعدی، تمرکز بر ایجاد و حفظ روابط مثبت است. نویسنده مجموعهای از تواناییهای کلیدی مانند احترام متقابل، انتخاب، مسئولیتپذیری، پذیرش، اعتماد، همدلی و گوشدادن فعال را بهعنوان پایههای روابط سالم معرفی میکند. همچنین به چالشهایی مانند مخالفت و مقاومت در روابط کاری اشاره شده و راهکارهایی برای مدیریت این موقعیتها ارائه میشود. در نهایت، کتاب ابزارها و تمرینهایی برای بهکارگیری عملی اصول آدلری در محیط کار و زندگی روزمره پیشنهاد میدهد. هدف اصلی، ایجاد همسویی میان اهداف فردی و جمعی، تقویت حس تعلق و مسئولیت مشترک و رشد مهارتهای رهبری در همهٔ سطوح سازمانی است. پیام محوری کتاب این است که رهبری محدود به مدیران نیست و هر فردی میتواند با شناخت خود و دیگران، نقش مؤثری در بهبود روابط و موفقیت جمعی ایفا کند.
چرا باید کتاب رهبری همسو را بخوانیم؟
این کتاب با رویکردی مبتنیبر روانشناسی آدلری، به خواننده کمک میکند تا ریشههای رفتارها و نگرشهای خود و دیگران را بهتر بشناسد و با درک عمیقتری از روابط انسانی، مهارتهای رهبری و همکاری را تقویت کند. تمرکز بر خودشناسی، تحلیل سبک زندگی و ارائهٔ ابزارهای عملی برای مدیریت تعارضات و ایجاد روابط مثبت، از ویژگیهای شاخص این اثر است. خواندن این کتاب فرصتی برای بازنگری در الگوهای رفتاری، افزایش حس تعلق و مسئولیتپذیری و ارتقای کیفیت تعاملات فردی و سازمانی فراهم میکند. همچنین مثالها و داستانهای واقعی، مفاهیم نظری را به زندگی روزمره پیوند میزند و امکان بهکارگیری آنها را در موقعیتهای مختلف فراهم میسازد.
این کتاب برای مدیران، رهبران تیمها، کارمندان در همهٔ سطوح سازمانی و هر فردی که به دنبال بهبود روابط کاری و شخصی است، مناسب است. همچنین برای علاقهمندان به روانشناسی کاربردی، توسعهٔ فردی و کسانی که با چالشهای ارتباطی یا رهبری دستوپنجه نرم میکنند، مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب رهبری همسو
«همه میخواهند احساس تعلق و مهم بودن بکنند. «تعلق» برای افراد مختلف معنای متفاوتی خواهد داشت. جنیفر متوجه شد که ماهیت اجتماعی کار و نحوة انتخاب هر کارمند برای تعلق داشتن و مشارکت از بالاترین اهمیت در دستیابی به اهداف تجاری است. او به دلیل تعاملات کاری ضعیف بین همکاران و همچنین در تعاملات رهبر و کارمند، تعارض و ناامیدی زیادی دیده است. او هنگام مدیریت افراد در کسبوکار حساستر شده است و ازآنجایی که کارمندان بیشتر احساس آشنایی و تعلق میکردند، آموخته است که سرمایهگذاری بر روی افراد در نهایت باعث صرفهجویی در زمان میشود. وراثت و محیط فقط به عنوان عوامل تأثیرگذار در نظر گرفته میشوند. توانایی فردی برای تفسیر اطلاعات و رسیدن به نتایج خاص، بیشترین تأثیر را در توسعة شخصیت یا سبک زندگی و جایگاهی که بهترین جایگاه و اهمیت را دارد دارد. واقعیت آن چیزی است که ما درک میکنیم و معنایی که به این درکها نسبت میدهیم؛ بنابراین ما قربانی نیستیم. آنچه که ما درک میکنیم و اینکه چگونه واکنش نشان میدهیم، مسئولیت ماست و به موقعیتهایی که در زندگی تجربه میکنیم یا واکنش دیگران به ما بستگی ندارد. این امر بسیاری از اشکال ستم و بیعدالتی اجتماعی را که بسیاری از افراد تجربه میکنند، نفی نمیکند. قابل درک است که چرا یک فرد ممکن است به شیوهای خاص واکنش نشان دهد و احساس خاص بودن کند.»