کتاب شکست ناپذیر رونی اسالیوان + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب شکست ناپذیر

کتاب شکست ناپذیر

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب شکست ناپذیر

کتاب الکترونیکی «شکست‌ناپذیر» با عنوان انگلیسی Unbreakable نوشتهٔ «رونی اُسالیوان» با ترجمهٔ «حسین گازر» و انتشار از سوی انتشارات لیوسا، روایتی خودزندگی‌نامه‌ای از یکی از چهره‌های برجستهٔ ورزش اسنوکر جهان است. این کتاب در دستهٔ زندگی‌نامه و ورزش قرار می‌گیرد و به فرازونشیب‌های زندگی و حرفهٔ ورزشی نویسنده می‌پردازد. کتاب «شکست‌ناپذیر» نگاهی صریح به موفقیت‌ها، شکست‌ها، اعتیاد، بازپروری و عشق به اسنوکر دارد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شکست ناپذیر اثر رونی اُسالیوان

کتاب «شکست‌ناپذیر» تصویری نزدیک و بی‌پرده از زندگی «رونی اُسالیوان» ارائه می‌دهد؛ کسی که نه‌تنها به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان اسنوکر شناخته می‌شود، بلکه زندگی شخصی پر از چالش، بحران و بازسازی را پشت سر گذاشته است. کتاب در فضایی صمیمی و خودافشاگرانه، از دوران کودکی نویسنده در شمال شرق لندن تا اوج‌گیری در دنیای اسنوکر و عبور از بحران‌هایی چون اعتیاد، مشکلات خانوادگی و فشارهای روانی روایت می‌شود. این اثر در سال‌های اخیر و پس از کسب هفتمین عنوان قهرمانی جهان توسط «رونی اُسالیوان» نوشته شده و بازتاب‌دهندهٔ تجربه‌های تلخ و شیرین، درس‌های زندگی و نگاه او به موفقیت و شکست است.

رمان نه‌تنها به جنبه‌های فنی و ذهنی ورزش اسنوکر می‌پردازد، بلکه به موضوعاتی چون هویت، خانواده، عشق، اعتیاد و بازسازی شخصیت نیز توجه دارد. روایت کتاب با لحنی بی‌واسطه و گاه طنزآمیز خواننده را به دنیای درونی و بیرونی یکی از اسطوره‌های ورزش می‌برد و تصویری چندلایه از مسیر رشد و بلوغ فردی و حرفه‌ای ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب شکست ناپذیر

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در رمان «شکست‌ناپذیر»، «رونی اُسالیوان» با نگاهی بی‌پرده به زندگی خود بازمی‌گردد و از کودکی‌اش در لندن، ورود زودهنگام به دنیای اسنوکر و استعداد شگفت‌انگیزش می‌گوید. او از روزهایی می‌نویسد که با وجود موفقیت‌های ورزشی، درگیر اعتیاد به الکل و مواد مخدر شد و زندگی‌اش رو به فروپاشی رفت. کتابْ مسیر بازپروری و تلاش برای بازگشت به اوج را با جزئیات روایت می‌کند؛ از نقش خانواده و دوستان تا تأثیر مربیان و روان‌درمانگران در عبور از بحران‌ها.

«اُسالیوان» به چالش‌های ذهنی و روانی ورزش حرفه‌ای، فشار رقابت، ترس از شکست و سندرم ایمپوستر اشاره می‌کند و نشان می‌دهد چگونه اسنوکر برایش هم پناهگاه و هم میدان نبرد بوده است. او با صداقت از اشتباهات، ضعف‌ها و آسیب‌پذیری‌هایش می‌گوید و درعین‌حال از عشق عمیقش به اسنوکر و جست‌وجوی کمال در بازی سخن می‌گوید. کتابْ ترکیبی از خاطرات شخصی، درس‌های زندگی و تأملات فلسفی دربارهٔ موفقیت، شکست، اعتیاد و بازسازی است که در نهایت تصویری انسانی و چندوجهی از یک قهرمان ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب شکست ناپذیر را خواند؟

این کتاب فرصتی است برای آشنایی با ذهنیت و زندگی یکی از چهره‌های برجستهٔ اسنوکر جهان، فراتر از رکوردها و جام‌ها. رمان «شکست‌ناپذیر» نه‌تنها روایتگر مسیر حرفه‌ای و موفقیت‌های ورزشی است، بلکه با صداقت به بحران‌های شخصی، اعتیاد، بازپروری و تلاش برای بازسازی هویت می‌پردازد. خواننده با مطالعهٔ این اثر، با چالش‌های ذهنی و روانی ورزش حرفه‌ای، اهمیت انعطاف‌پذیری، پذیرش شکست و قدرت برخاستن دوباره آشنا می‌شود. کتابْ الهام‌بخش کسانی است که با مشکلات شخصی یا حرفه‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کنند و به‌دنبال راهی برای عبور از بحران‌ها هستند.

خواندن کتاب شکست ناپذیر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به زندگی‌نامه‌های ورزشی، دوستداران اسنوکر، کسانی که با چالش‌های ذهنی، اعتیاد یا بحران‌های شخصی روبه‌رو هستند و همچنین افرادی که به‌دنبال شناخت عمیق‌تر از مسیر رشد و بازسازی فردی‌اند مناسب است. «شکست‌ناپذیر» می‌تواند برای ورزشکاران، مربیان و هر کسی که به موضوع تاب‌آوری و عبور از شکست علاقه دارد مفید باشد.

بخشی از کتاب شکست ناپذیر

«احساس می‌کنم اینجا دقیقاً همان جایی است که می‌خواهم باشم. تورنمنت‌های زیادی بوده‌اند که صدایی در ذهنم به من گفته نمی‌خواهم آنجا باشم، ترجیح می‌دادم در خانه باشم و کسی مزاحمم نشود، صبح زود برای دویدن به جنگل هاینو بروم و اوشو، سگ نژاد مالتیزم را برای پیاده‌روی بیرون ببرم. با لایلا شام درست کنم و به هیچ‌چیز دیگری در این دنیا فکر نکنم.

اما در مورد اینجا یعنی کروسیبل، این‌گونه نیست. وقتی به شفیلد می‌رسم تنها کاری که می‌خواهم انجام دهم این است که هرچه می‌توانم بیشتر اینجا بمانم.

در مرحلهٔ یک‌چهارم کم‌کم هیجان‌زده می‌شوی. آن وقت است که احساس می‌کنی می‌توانی به فینال این تورنمنت راه پیدا کنی. زمانی که می‌دانی شانس پیروزی در آن را داری. آن وقت که با ریتم خوب حرکت می‌کنی و بازی‌ات جا افتاده است.

اینجا چند اتاق رختکن کوچک و چند اتاق بزرگ‌تر دارد. مسئولان برگزاری ما را در دورهای اولیه بین اتاق‌ها جابه‌جا می‌کنند. در دور اول ممکن است در اتاق شمارهٔ یک باشی، و در دور دوم در اتاق شمارهٔ سه. حالا از بین سی‌ودو نفری که دو هفته‌ونیم پیش به اینجا آمدیم، فقط من و حریفم باقی مانده‌ایم. حالا ما در اتاق‌های بزرگ‌تر اقامت داریم و من اتاقم را به فضای شخصی خودم تبدیل می‌کنم. آن را از همهٔ چیزهایی که آنجا برای ما گذاشته‌اند مثل فنجان‌های قهوه، بیسکویت و آب خالی می‌کنم. من و هم‌اتاقی‌ام رابی، فضایی را برای چیزهای مورد نیازم مثل کیفِ چوب، تلفن و کیف خرید آماده می‌کنیم.»