کتاب گیاهی به نام خودم
معرفی کتاب گیاهی به نام خودم
کتاب گیاهی به نام خودم با نام اصلی A plant called myself نوشته کیم اینجو، ترجمه رضا رستمی و ویراسته فاطمه پایداری ارزنده، اثری در حوزهی خودشناسی و مهارتهای زندگی است که توسط نشر نارنگی منتشر شده است. این کتاب با زبانی ساده و مثالهای ملموس، به موضوع مراقبت از خود، عشقورزی به خویشتن و پرورش فردیت پرداخته و راهکارهایی برای مواجهه با چالشهای روزمره ارائه داده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گیاهی به نام خودم
کتاب گیاهی به نام خودم در فضایی میان خودیاری و تأملات فلسفی، به دغدغههای فردی و روزمره میپردازد. کیم اینجو با الهام از استعارهی باغبانی، مراقبت از خود را به پرورش یک گیاه تشبیه میکند و هر فصل کتاب را به پروژهای برای شناخت و رشد شخصی اختصاص میدهد. این اثر در دورانی که توجه به سلامت روان و خودمراقبتی اهمیت بیشتری یافته، نوشته شده است. کتاب با نگاهی جزئینگر به عادتها، احساسات، روابط و حتی خریدهای روزمره، تلاش میکند مخاطب را به بازاندیشی دربارهی سبک زندگی و ارزشهای فردی دعوت کند. کیم اینجو از تجربههای شخصی، مثالهای ملموس و تمرینهای عملی بهره میگیرد تا خواننده را بهسوی خودشناسی و پذیرش جنبههای مختلف وجودش سوق دهد. در کنار این، کتاب به اهمیت ثبت احساسات، توجه به بدن و حتی زمانبندی برای استراحت و تفریح میپردازد و با زبانی صمیمی، خواننده را به تأمل دربارهی زندگی روزمره و ارتباط با خود و دیگران فرا میخواند.
خلاصه کتاب گیاهی به نام خودم
پیام اصلی کتاب گیاهی به نام خودم حول محور مراقبت از خود و پرورش فردیت میچرخد. نویسنده با استفاده از استعارهی باغبانی، پیشنهاد میدهد که هر فرد باید مانند یک گیاه، به رشد و شکوفایی خود توجه کند. کتاب با طرح پروژههای کوچک و قابلاجرا، خواننده را به ثبت احساسات، مراقبت از بدن، تنظیم عادتهای غذایی و رفتاری و حتی توجه به محیط اطراف دعوت میکند. تأکید بر عشق به خود، پذیرش ضعفها و شکستها و تلاش برای بهبود مستمر، از دیگر پیامهای کلیدی کتاب است.
نویسنده به اهمیت زمانهای خالی، لذت بردن از لحظات ساده و حتی ارزش تلفکردن زمان برای بازیابی انرژی اشاره میکند؛ همچنین کتاب به موضوعاتی مانند مدیریت روابط، تعیین مرزهای شخصی و مواجهه با احساسات منفی میپردازد و راههایی برای رهایی از قضاوتهای دیگران و پذیرش خود ارائه میدهد. در مجموع، کتاب بر این باور است که خودشناسی و مراقبت از خود، نهتنها به رشد فردی، بلکه به بهبود کیفیت زندگی و روابط انسانی منجر میشود.
چرا باید کتاب گیاهی به نام خودم را خواند؟
کتاب گیاهی به نام خودم با رویکردی ملموس و تمرینمحور، به دغدغههای روزمره و چالشهای ذهنی و عاطفی میپردازد و راههایی برای مراقبت از خود و رشد فردی ارائه میدهد. خواندن این اثر میتواند به افزایش آگاهی نسبت به احساسات، عادتها و نیازهای شخصی کمک کند و مخاطب را بهسوی پذیرش و دوستداشتن خود سوق دهد؛ همچنین کتاب با مثالهای کاربردی و تمرینهای ساده، امکان عملیکردن توصیهها را در زندگی روزمره فراهم میکند.
خواندن کتاب گیاهی به نام خودم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که بهدنبال خودشناسی، بهبود سلامت روان و افزایش کیفیت زندگی شخصی هستند؛ همچنین برای کسانی که با اضطراب، استرس یا احساس نارضایتی از خود دستوپنجه نرم میکنند، یا علاقهمند به توسعهی فردی و مراقبت از خود هستند، مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب گیاهی به نام خودم
«تصمیم گرفتم گیاهی به نام "خودم" بکارم. شروع «باغبانی شخصی» ذرات ریز بیرون پنجره و آدمهایی که به مانند ذرات غبار بر چشماند. استرس و اضافهکاریهایی که به پوست آسیب میزنند. حرفهای نیشدار افرادی که شاید مرا بشناسند یا نه. اشتباهات غیرمنتظره و ناامیدی از خود. و اقلیم دلی ابری که هرگونه پیشبینی برای هفته آینده را ناممکن میسازد. در چنین زمانهایی، باید بیشتر به خودم توجه داشته باشم و از خود مراقبت کنم. به اندازهی کافی آب بنوشم و زیر نور خورشید باشم. برگهای پژمرده را برش دهم و منتظر جوانههای تازه دلم باشم. به جای تصمیمات بزرگ در زندگی، این کارهای کوچک را انجام دهم. شروع باغبانی شخصی در میان زندگی روزمرهای که مملو از فرکانسهای منفی است. هر روز کمی خودم را بهتر و شکوفاتر کنم. تصمیم گرفتم گیاهی به نام "خودم" را پرورش دهم. پروژه باغبانی شخصی: امروز خودم را باغبانی میکنم.»
کتاب بی نهایت به اعتماد به نفس و عزت نفستون کمک میکنه ترجمه کتاب از همه لحاظ کامله مطالب تحریف نشده و تمرینات شخصی ازش حذف نشده
کتاب خیلی مفیدی بود ترجمه خوب و روان داشت یه جایی میگفت؛ چرا شماره بعضی از آدمارو از گوشیمون پاک نمیکنیم با این که باهاشون دیگه هیچ کاری نداریم؟ به خاطر اینکه اگه بهمون دوباره زنگ زدن یا پیام دادن جوابشونو ندیم. حالا
توصیه میکنم