کتاب من شجاع هستم
معرفی کتاب من شجاع هستم
معرفی کتاب من شجاع هستم
کتاب الکترونیکی «من شجاع هستم (شجاعت همیشه همراه من است)» نوشتهٔ ثانیه بنجیک کانگال با تصویرگری «جانسو ارکان» و ترجمهٔ «نازلی خلیلیصفا» توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب برای کودکان بالای ۵ سال نوشته شده و با زبانی کودکانه به موضوع شجاعت، ترس و خودشناسی در کودکان میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من شجاع هستم
در «من شجاع هستم»، نویسنده تلاش میکند مفاهیمی مانند شجاعت و ترس را برای کودکان ملموس کند. داستان در قالب گفتوگوهای ساده و تصاویری رنگی، کودک را با احساساتش آشنا میکند و نشان میدهد که شجاعت و ترس هر دو بخشی از دنیای درونی انسان هستند. کتاب در فضایی صمیمی و با مثالهایی از زندگی روزمره، به کودکان کمک میکند تا ترسهای خود را بشناسند و بفهمند که شجاعت فقط به معنای نترسیدن نیست. این اثر بخشی از مجموعهای است که به رشد فردی و عاطفی کودکان میپردازد و با هدف تقویت خودشناسی و اعتمادبهنفس نوشته شده است.
خلاصه کتاب من شجاع هستم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با جستوجوی کودک برای یافتن شجاعت آغاز میشود. او همهجا را میگردد؛ زیر تخت، پشت در و حتی زیر میز، اما شجاعت را پیدا نمیکند. کودک سرانجام متوجه میشود که باید به قلبش رجوع کند. شجاعت به او میگوید که درون خودش زندگی میکند و قابل دیدن یا لمسکردن نیست. در ادامه، ترس نیز وارد گفتوگو میشود و توضیح میدهد که وجودش برای مراقبت از کودک ضروری است. ترس و شجاعت هر دو در کنار کودک هستند و به او کمک میکنند تا تصمیمهای درست بگیرد. داستان با این پیام به پایان میرسد که شجاعت فقط نترسیدن نیست، بلکه روبهرو شدن با ترسها و ادامه دادن مسیر است. کودک درمییابد که شجاعت و ترس دوستانی هستند که همیشه همراه او خواهند بود.
چرا باید کتاب من شجاع هستم را خواند؟
این کتاب با زبانی ساده و تصاویری جذاب، به کودکان کمک میکند تا احساسات پیچیدهای مانند ترس و شجاعت را بهتر درک کنند. با خواندن این اثر، کودک یاد میگیرد که ترسیدن بخشی طبیعی از زندگی است و شجاعت به معنای روبهرو شدن با ترسها و ادامه دادن مسیر است. کتاب به رشد خودشناسی و اعتمادبهنفس در کودکان کمک میکند و آنها را برای مواجهه با چالشهای روزمره آماده میسازد.
خواندن کتاب من شجاع هستم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان بالای ۵ سال مناسب است، بهویژه آنهایی که با ترسهای روزمره یا اضطراب روبهرو هستند. والدین، مربیان و مشاوران کودک نیز میتوانند از این کتاب برای آموزش مهارتهای عاطفی و تقویت اعتمادبهنفس در کودکان بهره ببرند.
فهرست کتاب من شجاع هستم
- جستوجوی شجاعت: کودک به دنبال شجاعت میگردد و مکانهای مختلف را جستوجو میکند.- گفتوگو با شجاعت: شجاعت خود را به کودک معرفی میکند و دربارهٔ ماهیتش توضیح میدهد.- ورود ترس: ترس وارد داستان میشود و نقش خود را در زندگی کودک شرح میدهد.- دوستی ترس و شجاعت: کودک درمییابد که ترس و شجاعت هر دو برای محافظت و رشد او لازم هستند.- نتیجهگیری: کودک به این باور میرسد که شجاعت و ترس همیشه همراه او هستند و میتواند با آنها زندگی کند.
بخشی از کتاب من شجاع هستم
«در پشت پرده دنبال شجاعتم میگردم.نکند زیر تخت پنهان شده است؟واقعاً این شجاعت کجاست؟باید پشت در را هم ببینم.من اگر شجاعت بودم، زود بیرون میآمدم و خودم را نشان میدادم. زیر میز یا زیر صندلی قایم نمیشدم.همه جا دنبالش میگردم اما پیدایش نمیکنم.شجاعت کجایی؟ بیا پیش من!وای اگر این شجاعت را پیدا کنم. ای بابا، پس کجاست؟این طوری دیگر از تاریکی نمیترسیدم، از صداهای ناگهانی هم یکه نمیخوردم.راستی شجاعت چی هست؟ باید برگردم و از قلبم بپرسم. آن دیگر چیست!آن صدا گفت: «سلام. اسم من شجاعت است. جای دیگری نگرد. تو نمیتوانی با چشمت من را ببینی یا با دستت من را بگیری. اما من در دنیای درون تو زندگی میکنم.»