دانلود و خرید کتاب من حریم خصوصی دارم ثانیه بنجیک کانگال ترجمه نازلی خلیلی صفا

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب من حریم خصوصی دارم

معرفی کتاب من حریم خصوصی دارم

کتاب الکترونیکی «من حریم خصوصی دارم (به بدن من احترام بگذارید)» نوشتهٔ ثانیه بنجیک کانگال با تصویرگری «جانسو آرکان» و ترجمهٔ «نازلی خلیلی‌صفا» توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب کودکانه با زبانی ساده و تصاویر رنگی، به موضوع مهم حریم خصوصی بدن و آموزش مهارت‌های زندگی به کودکان می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من حریم خصوصی دارم

این کتاب با محوریت آموزش حریم خصوصی بدن به کودکان نوشته شده و تلاش می‌کند مفاهیمی مانند مرزهای شخصی، حق نه‌گفتن و اهمیت احترام به بدن را به زبان کودکانه بیان کند. داستان از زاویه دید یک کودک روایت می‌شود که با موقعیت‌های مختلفی روبه‌رو می‌شود؛ از جمله زمانی که دیگران بدون اجازه می‌خواهند لپ‌هایش را لمس یا ببوسند. نویسنده با مثال‌های ملموس و موقعیت‌های روزمره، کودکان را با مفهوم مالکیت بدن و اهمیت بیان احساسات خود آشنا می‌کند. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، به والدین و مربیان کمک می‌کند تا موضوعات حساس مربوط به امنیت و حریم خصوصی را با کودکان مطرح کنند. فضای کتاب شاد و کودکانه است اما پیام‌های جدی و مهمی دربارهٔ محافظت از خود و اعتماد به بزرگ‌ترهای مطمئن در آن گنجانده شده است.

خلاصه کتاب من حریم خصوصی دارم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با معرفی شخصیت اصلی، کودکی به نام «لپ کلی»، آغاز می‌شود که لپ‌های تپل و صورتی‌اش توجه دیگران را جلب می‌کند. او با موقعیت‌هایی روبه‌رو می‌شود که افراد غریبه یا حتی آشنا بدون اجازه می‌خواهند لپ‌هایش را لمس یا ببوسند. «لپ کلی» یاد می‌گیرد که باید به بدن خود احترام بگذارد و اجازه ندهد کسی بدون رضایتش به او نزدیک شود. او با جملات قاطعانه مانند «نه! این‌ها لپ‌های من هستند» از خود دفاع می‌کند و حتی در برابر پیشنهادهای وسوسه‌انگیز مانند شکلات یا پول توجیبی هم مقاومت نشان می‌دهد. در ادامه، معلم مدرسه به او آموزش می‌دهد که اندام خصوصی دارد و هیچ‌کس جز والدین حق ندارد به آن‌ها دست بزند یا نگاه کند. داستان با تأکید بر اهمیت گفت‌وگو با والدین و معلمان دربارهٔ احساسات و موقعیت‌های ناراحت‌کننده به پایان می‌رسد و کودکان را تشویق می‌کند که در صورت مواجهه با موقعیت‌های مشابه، احساسات خود را بیان کنند و از بزرگ‌ترهای مطمئن کمک بگیرند.

چرا باید کتاب من حریم خصوصی دارم را خواند؟

این کتاب با زبانی کودکانه و تصاویر جذاب، مفاهیم مهمی مانند احترام به بدن، مرزهای شخصی و حق نه‌گفتن را به کودکان آموزش می‌دهد. والدین و مربیان می‌توانند با کمک این داستان، گفت‌وگو دربارهٔ موضوعات حساس را برای کودکان آسان‌تر کنند و آن‌ها را برای مواجهه با موقعیت‌های چالش‌برانگیز آماده سازند. کتاب به کودکان اعتمادبه‌نفس می‌دهد تا احساسات خود را بیان کنند و در برابر فشارهای اطرافیان مقاومت نشان دهند.

خواندن کتاب من حریم خصوصی دارم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی، والدین، مربیان و مشاوران کودک مناسب است. به‌ویژه برای خانواده‌هایی که دغدغه آموزش مهارت‌های زندگی، محافظت از کودکان در برابر سوءاستفاده و تقویت اعتمادبه‌نفس فرزندان خود را دارند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب من حریم خصوصی دارم

- معرفی شخصیت اصلی: کودک داستان خود را معرفی می‌کند و دربارهٔ لپ‌هایش صحبت می‌کند.- مواجهه با لمس و بوسیدن بدون اجازه: کودک با موقعیت‌هایی روبه‌رو می‌شود که دیگران بدون اجازه می‌خواهند لپ‌هایش را لمس کنند و او واکنش نشان می‌دهد.- آموزش نه‌گفتن: کودک یاد می‌گیرد که چگونه با جملات قاطعانه از خود دفاع کند و اجازه ندهد کسی بدون رضایتش به بدنش نزدیک شود.- آشنایی با اندام خصوصی: معلم مدرسه مفهوم اندام خصوصی را به کودک آموزش می‌دهد و اهمیت محافظت از آن‌ها را توضیح می‌دهد.- مواجهه با غریبه‌ها: کودک در موقعیت‌هایی قرار می‌گیرد که غریبه‌ها به او نزدیک می‌شوند و او یاد می‌گیرد چگونه رفتار کند.- گفت‌وگو با بزرگ‌ترها: کودک تشویق می‌شود که احساسات و نگرانی‌هایش را با والدین و معلمان در میان بگذارد.- پیام پایانی: تأکید بر احترام به بدن کودکان و درخواست از بزرگ‌ترها برای رعایت حریم خصوصی آن‌ها.

بخشی از کتاب من حریم خصوصی دارم

«اجازه نمی‌دهم دست‌های غریبه‌ای به سمت لپ‌هایم دراز شود. فوراً چند جمله به آن‌ها می‌گویم: نه! این‌ها لپ‌های خودم هستند. بدون اجازه نمی‌توانید به آن‌ها دست بزنید. حتی اگر خوشتان هم بیاید. نمی‌توانید به چیزی که مال من است نزدیک شوید. گاهی بعضی‌ها برای ماچ کردن لپ‌هایم به من نزدیک می‌شوند. ببینید چه چیزهایی می‌گویند: بیا یک ماچ بده تا برایت شکلات بخرم. اگر یک ماچ کوچولو بدهی، به تو پول توجیبی می‌دهم. به خاطر یک شکلات، به غریبه‌ها اجازه نمی‌دهم به من نزدیک شوند. با دستم مانع آن‌ها می‌شوم و همان لحظه جمله‌هایم را می‌گویم: نه! این لپ‌ها مال من هستند. نمی‌توانید با شکلات گولم بزنید. نمی‌توانید بدون اجازه ماچم کنید. بله، لپ‌های من ماچ را دوست دارند. البته وقتی کسی که ماجم می‌کند، غریبه نباشد.»