کتاب غریبه در آینه
معرفی کتاب غریبه در آینه
معرفی کتاب غریبه در آینه
کتاب الکترونیکی «غریبه در آینه» (A Stranger in the Mirror) نوشتهٔ لیو کنستانتین با ترجمهٔ آذین نوذری و ویراستاری صادق یزدانی، اثری در ژانر داستانهای معمایی و روانشناختی است که توسط نشر اندیشه مولانا منتشر شده است. این رمان با محوریت هویت، حافظه و رازهای گذشته، داستان زنی را روایت میکند که با فراموشی کامل گذشتهاش روبهروست و تلاش میکند هویت خود را بازیابد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب غریبه در آینه
«غریبه در آینه» اثری معاصر در ژانر تریلر روانشناختی است که در سالهای اخیر منتشر شده و به سرعت توجه مخاطبان علاقهمند به داستانهای معمایی را جلب کرده است. داستان حول محور زنی به نام «آدیسون» میچرخد که پس از یک حادثه، حافظهاش را از دست داده و هیچ سرنخی از گذشتهٔ خود ندارد. او در تلاش برای ساختن زندگی جدید، با خانوادهای مهربان و نامزدش «گابریل» ارتباط برقرار میکند، اما سایهٔ رازهای گذشته و نشانههایی از هویت گمشدهاش، آرامش او را تهدید میکند. روایت کتاب از زاویه دید چند شخصیت پیش میرود و لایههای مختلفی از روابط خانوادگی، عشق، وفاداری و ترس از ناشناختهها را به تصویر میکشد. فضای داستان در شهر فیلادلفیا و حومهٔ آن شکل میگیرد و نویسنده با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره، احساس تعلیق و اضطراب را در سراسر رمان حفظ میکند. این کتاب با تمرکز بر موضوعاتی چون هویت، اعتماد و بازسازی خود، مخاطب را به سفری پر از پیچیدگیهای روانی و عاطفی میبرد.
خلاصه کتاب غریبه در آینه
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با روایت «آدیسون» آغاز میشود؛ زنی که دو سال پیش در کنار جادهای پیدا شده و هیچ خاطرهای از گذشتهٔ خود ندارد. او توسط زوجی به نام «اد» و «گیگی» نجات پیدا میکند و به تدریج زندگی جدیدی برای خود میسازد. آدیسون با «گابریل»، مدیر یک گالری هنری، آشنا میشود و رابطهای عاشقانه میان آنها شکل میگیرد. با وجود حمایت خانوادهٔ گابریل، آدیسون همواره با احساس پوچی و اضطراب ناشی از گذشتهٔ نامعلومش دستوپنجه نرم میکند. در سوی دیگر داستان، «جولیان» و دخترش «والنتینا» با غیبت مرموز همسر و مادر خانواده، «کاساندرا»، مواجهاند و جولیان همچنان امیدوار است همسرش را پیدا کند. روایت با جابهجایی میان زندگی آدیسون و جولیان، به تدریج سرنخهایی از ارتباط میان این دو خط داستانی ارائه میدهد. خاطرات پراکنده، زخمهای قدیمی و نشانههایی که به آرامی ظاهر میشوند، آدیسون را به گذشتهای تاریک و رازآلود نزدیکتر میکنند. در طول داستان، پرسشهایی دربارهٔ هویت واقعی آدیسون، انگیزههای اطرافیان و حقیقت ناپدید شدن کاساندرا مطرح میشود و تعلیق داستان تا پایان حفظ میگردد.
چرا باید کتاب غریبه در آینه را خواند؟
این رمان با روایت چندلایه و شخصیتپردازی دقیق، مخاطب را درگیر معمایی پیچیده دربارهٔ هویت و گذشته میکند. فضای تعلیقآمیز و پرداختن به احساسات انسانی مانند ترس، امید و تعلق، باعث میشود خواننده تا انتها درگیر کشف حقیقت بماند. همچنین، کتاب به موضوعات مهمی چون بازسازی خود پس از بحران، اعتماد به دیگران و جستوجوی حقیقت میپردازد که برای بسیاری از مخاطبان قابل لمس است.
خواندن کتاب غریبه در آینه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای معمایی، تریلر روانشناختی و داستانهایی با محوریت هویت و حافظه مناسب است. همچنین، کسانی که به داستانهای چندروایتی و شخصیتمحور علاقه دارند، از خواندن این اثر لذت خواهند برد.
بخشی از کتاب غریبه در آینه
«دوست دارم تصور کنم آدم خوبی هستم. اما هیچ راهی نیست که مطمئن شوم. یادم نمیآید اسمم چیست. اهل کجا هستم یا خانوادهای دارم یا نه. قطعاً باید جایی دوستانی داشته باشم؛ اما تنها افرادی که میشناسم آنهاییاند که از دو سال قبل - پس از تولد من جدیدم - دیدهام. هرچه پیش از آن بوده از حافظهام پاک شده است. یادم نیست جای زخم هلالیشکل روی زانویم از کجا آمده است یا چرا بوی ز حالم را بد میکند. چیزی که دارم احساسش میکنم انسجام و حقیقتی اپنشم احساسی ضعیفی است. چیزهایی هم هست که میدانم: بستنی شکلاتی را از وانیلی بیشتر دوست دارم. عاشق تماشای غروب خورشیدم که آسمان را پر از رنگهای صورتی و نارنجی هیجانانگیز میکند و عاشق عکس گرفتن هستم. تصور میکنم علتش این است که وقتی از پشت دوربین نگاه میکنم، احساس راحتی بیشتری دارم. وقتی چیز زیادی برای دیدن وجود ندارد. به درون نگریستن خیلی دردناک است.»