کتاب کسب درآمد از سخنرانی
معرفی کتاب کسب درآمد از سخنرانی
معرفی کتاب کسب درآمد از سخنرانی
کتاب الکترونیکی «شخنران شو! (جلد اول/ کسب درآمد از سخنرانی)» نوشتهٔ الکساندر مارکوس با ترجمه و گردآوری فرشید نادرینژاد و سمیرا سهیلی توسط انتشارات فرناد منتشر شده است. این اثر به بررسی راههای تبدیل سخنرانی به یک حرفه و کسب درآمد از آن میپردازد و برای علاقهمندان به سخنرانی عمومی و کسانی که میخواهند از این مهارت درآمدزایی کنند، مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کسب درآمد از سخنرانی
این کتاب به عنوان بخشی از یک مجموعه چهارجلدی، بر جنبههای عملی و اقتصادی سخنرانی عمومی تمرکز دارد. نویسنده، با تکیه بر تجربیات شخصی و مصاحبه با سخنرانان حرفهای، مسیر تبدیل شدن به یک سخنران درآمدزا را ترسیم میکند. کتاب در دورهای نوشته شده که سخنرانی عمومی و آموزش مهارتهای فردی، به واسطه رشد شبکههای اجتماعی و افزایش تقاضا برای آموزشهای حضوری و آنلاین، اهمیت بیشتری یافته است. «شخنران شو!» به جای تمرکز صرف بر فن بیان یا تکنیکهای اجرا، به مسائل پشتصحنه، قیمتگذاری، تعامل با مشتریان، مدیریت سفرها و ابزارهای مورد نیاز سخنرانان میپردازد. همچنین، با آوردن توصیههایی از سخنرانان مهمان و نمونههای واقعی، تلاش میکند تصویری ملموس از چالشها و فرصتهای این حرفه ارائه دهد. این جلد، مقدمهای بر کسبوکار سخنرانی است و به مخاطب کمک میکند تا با دیدی واقعبینانه وارد این مسیر شود.
خلاصه کتاب کسب درآمد از سخنرانی
پیام اصلی کتاب بر این نکته استوار است که سخنرانی عمومی میتواند به عنوان یک حرفه و منبع درآمد جدی در نظر گرفته شود، اما این مسیر نیازمند مهارتآموزی، برنامهریزی و شناخت بازار است. نویسنده ابتدا با روایت تجربه شخصی خود از ورود ناخواسته به دنیای سخنرانی آغاز میکند و سپس به تدریج به موضوعات کلیدی میپردازد:- اهمیت ارزشگذاری بر تخصص و تجربه شخصی هنگام قیمتگذاری سخنرانیها- روشهای مختلف دریافت دستمزد و نکات حقوقی و مالی مرتبط با فعالیت به عنوان شخص حقیقی یا حقوقی- ضرورت داشتن بیمه مسئولیت عمومی و آشنایی با هزینههای قابل کسر برای سخنرانان- نقش شخصیت، پوشش و نقاط فروش منحصربهفرد در موفقیت یک سخنران- اهمیت آمادهسازی و داشتن چکلیست برای هر رویداد- مدیریت سفرها، بستهبندی و انتخاب ابزارهای مناسب برای اجرا- تعامل حرفهای با مشتریان، پیگیری امور مالی و استفاده از شبکههای اجتماعی برای تبلیغ رویدادهاکتاب تأکید میکند که موفقیت در این حوزه تنها به مهارت سخنوری محدود نمیشود و عوامل متعددی مانند مدیریت ارتباطات، انعطافپذیری، و توجه به جزئیات اجرایی نقش مهمی دارند.
چرا باید کتاب کسب درآمد از سخنرانی را خواند؟
این کتاب با تمرکز بر جنبههای عملی و اقتصادی سخنرانی، به مخاطب نشان میدهد که چگونه میتوان از مهارت سخنوری به عنوان یک شغل درآمدزا بهره برد. نکات کاربردی درباره قیمتگذاری، مدیریت مالی، تعامل با مشتریان و آمادهسازی برای رویدادها، برای کسانی که به دنبال ورود حرفهای به این حوزه هستند، بسیار مفید است. همچنین، روایتهای واقعی و توصیههای سخنرانان باتجربه، تصویری واقعگرایانه از چالشها و فرصتهای این مسیر ارائه میدهد.
خواندن کتاب کسب درآمد از سخنرانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که علاقهمند به سخنرانی عمومی، آموزش، یا ارائه در جمع هستند و میخواهند از این مهارت کسب درآمد کنند. همچنین برای کسانی که به دنبال راهنماییهای عملی برای شروع یا توسعه کسبوکار سخنرانی خود هستند، مفید خواهد بود.
فهرست کتاب کسب درآمد از سخنرانی
- پیشگفتار مترجم و گردآورنده: توضیح درباره هدف و ساختار مجموعه و تقسیمبندی موضوعی جلدها.- سخن آغازین نویسنده: روایت تجربه شخصی نویسنده از ورود به دنیای سخنرانی و چالشهای اولیه.- چگونه از این کتاب استفاده کنید: راهنمای استفاده از کتاب به عنوان یک منبع مهارتی و کاربردی.- قیمتگذاری بر روی سخنرانی و مسائل کاری: بررسی روشهای تعیین دستمزد، ارزشگذاری تخصص و نکات مالی.- نحوه دستمزد گرفتن: توضیح درباره فرایند دریافت دستمزد و نکات حقوقی مرتبط.- فعالیت به عنوان شخص حقیقی یا حقوقی: مقایسه مزایا و معایب هر روش و نکات مالیاتی.- بیمه مسئولیت عمومی: اهمیت بیمه برای سخنرانان و نکات کاربردی.- هزینههای کسبوکار: معرفی هزینههای قابل کسر و مدیریت مالی.- تجربه سخنران (بخشهای مختلف): توصیهها و نکات از سخنرانان مهمان درباره جذب مخاطب، شخصیت و پوشش، نقاط فروش منحصربهفرد و مدیریت اجرا.- چکلیست و نکات تکمیلی: ابزارها و نکات برای آمادهسازی رویدادها.- سفر، بستهبندی و کیت سخنران: مدیریت سفرها، انتخاب وسیله نقلیه و ابزارهای مورد نیاز.- کار کردن با مشتریان: راهکارهای ارتباطی، پیگیری امور مالی و استفاده از شبکههای اجتماعی.
بخشی از کتاب کسب درآمد از سخنرانی
«من هیچوقت نمیخواستم که یک سخنران شوم! در واقع از صحبت کردن جلوی مردم با تمام وجود متنفرم. اما همهی امیدهای من برای فرار کردن از هر گونه صحبت در جمع زمانی از بین رفت که ناشر من به من اطلاع داد که بخاطر چاپ کتاب جدیدم، یک تور ۲ هفتهای سخنرانی برای من رزرو کردهاند. در ابتدا من فکر کردم که با من شوخی میکنند؛ اما حالتهای صورتشان بسیار جدی بود و مشخص شد که اصلا شوخی در کار نیست! این مسئله بسیار ظالمانه بود! باورم نمیشد! در تمام زندگیام تلاش کرده بودم که نویسنده بشم تا دیگر در جلوی جمع صحبت نکنم اما متاسفانه سرنوشت چیز دیگری برای من رقم زده بود! زمانی که تلاش کردم تا این کار را انجام ندهم و از این کار فرار کنم، ناشر من حقایقی که برای من کمی تلخ بودند را برای من بازگو کردند: اگر نویسندهای هستی که میخوای در بازار امروز موفق بشی باید برای کتاب رونمایی بذاری و باید صحبت کنی! این کار یک الزام برای من بود و صحبت مستقیم با مشتریان احتمالی، یکی از اولین کارهایی بود که باید انجام میدادم. من با تمام وجودم میخواستم که موفق شوم. نویسنده شدن، شغل رویاییام بود بنابراین همه چیز را به کنار گذاشتم. اعتماد به نفسم را جمع کردم و کار را آغاز کردم!»