دانلود و خرید کتاب قصه های من و بچه هام؛ احترام شهرام شفیعی
تصویر جلد کتاب قصه های من و بچه هام؛ احترام

کتاب قصه های من و بچه هام؛ احترام

معرفی کتاب قصه های من و بچه هام؛ احترام

معرفی کتاب قصه های من و بچه هام؛ احترام

کتاب الکترونیکی «قصه‌های من و بچه‌ها» نوشتهٔ شهرام شفیعی با تصویرگری سام سلماسی و طراحی گرافیک نگار آشتیانی‌عراقی، اثری در ژانر داستان‌های طنزآمیز فارسی برای گروه سنی کودک و نوجوان است که توسط انتشارات سیمای شرق (کتاب‌های زرافه) منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از روایت‌های کوتاه و ماجراهای خانوادگی را با نگاهی شوخ‌طبعانه و طنزآمیز روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قصه های من و بچه هام؛ احترام

«قصه‌های من و بچه‌ها» مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه و طنزآمیز است که فضای خانواده، سفر، خرید و موقعیت‌های روزمره را از زاویه‌ای متفاوت و با نگاهی کودکانه و شوخ‌طبع روایت می‌کند. این کتاب در قالب چندین قصه، ماجراهای یک خانواده را در موقعیت‌های گوناگون به تصویر می‌کشد؛ از جشن تولد و خرید ماست گرفته تا سفرهای خانوادگی و ماجراهای عجیب در هتل و باغ. نویسنده با استفاده از زبان طنز و موقعیت‌های کمیک، روابط میان اعضای خانواده و اتفاقات سادهٔ روزمره را به شکلی سرگرم‌کننده و گاهی اغراق‌آمیز بازگو می‌کند. این اثر در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و با تصویرگری رنگی و جذاب، برای مخاطبان کودک و نوجوان طراحی شده است. فضای کتاب سرشار از شوخی‌های کلامی، سوءتفاهم‌ها و موقعیت‌های خنده‌دار است که هم برای کودکان و هم برای بزرگ‌ترها جذابیت دارد.

خلاصه کتاب قصه های من و بچه هام؛ احترام

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان‌های «قصه‌های من و بچه‌ها» با روایت اول‌شخص پدر خانواده آغاز می‌شود که درگیر ماجراهای روزمره و گاه عجیب با همسر و فرزندانش است. روایت‌ها از جشن تولد دختر خانواده و خرید ماست شروع می‌شود و به موقعیت‌های طنزآمیز در فروشگاه و برخورد با فروشنده‌ها می‌رسد؛ جایی که ظاهر آراستهٔ پدر باعث احترام بیش از حد فروشنده می‌شود و در نهایت به خریدهای عجیب و غریب ختم می‌گردد. در ادامه، ماجراهایی با پیرمرد نقاش و نردبان خطرناک، سفر به هتل نیمه‌کاره و عجیب با تابلوهای هشداردهنده، و راننده تاکسی‌ای که مدام از خانواده عکس می‌گیرد، روایت می‌شود. هر قصه با سوءتفاهم‌ها، شوخی‌های کلامی و موقعیت‌های کمیک پیش می‌رود؛ از گم‌شدن ساندویچ‌ها در قطار تا داروهای عجیب آقای شیرمال در باغ. در تمام این روایت‌ها، روابط خانوادگی، احترام، مهربانی و گاهی بی‌نظمی و شلوغی خانواده به تصویر کشیده می‌شود و طنز موقعیت‌ها، فضای کتاب را سرشار از خنده و سرگرمی می‌کند.

چرا باید کتاب قصه های من و بچه هام؛ احترام را خواند؟

این کتاب با روایت طنزآمیز و موقعیت‌های کمیک، به مسائل ساده و روزمرهٔ خانواده‌ها نگاهی تازه می‌اندازد و باعث می‌شود مخاطب با زاویه‌ای متفاوت به روابط خانوادگی و اتفاقات معمولی نگاه کند. شوخی‌های کلامی و موقعیت‌های خنده‌دار، هم برای کودکان و هم برای بزرگ‌ترها جذابیت دارد و می‌تواند لحظاتی شاد و سرگرم‌کننده را برای خانواده‌ها رقم بزند. تصویرگری رنگی و فضای شاد کتاب نیز به جذابیت آن افزوده است.

خواندن کتاب قصه های من و بچه هام؛ احترام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی که به داستان‌های طنز و ماجراهای خانوادگی علاقه دارند مناسب است. همچنین والدینی که دوست دارند با فرزندان خود کتابی سرگرم‌کننده و پر از شوخی‌های روزمره بخوانند، می‌توانند از این اثر لذت ببرند. برای کسانی که به دنبال داستان‌هایی دربارهٔ احترام، روابط خانوادگی و موقعیت‌های خنده‌دار هستند، این کتاب گزینهٔ مناسبی است.

بخشی از کتاب قصه های من و بچه هام؛ احترام

«جشن تولد دخترم بود. بهترین لباس‌هایم را پوشیده بودم. منتظر بودیم تا مهمان‌ها از راه برسند. مامانی به ساعت مچی‌اش نگاه کرد. بعد به من گفت: «چرا این‌قدر زود خوش‌تیپ شده‌ای؟! الان باید ماست بخری!»پیرمرد نقاش، داشت سقف پارکینگ را رنگ می‌زد. اما سقف را از اولش هم کثیف‌تر می‌کرد! به پیرمرد گفتم باید غلتک را توی رنگ بزنید! گفت: «راست می‌گویی! بیست‌وپنج تا چای خوردم تا بفهمم اشکال از کجاست! الان باید بروم دست‌شویی!»توی فروشگاه فروشنده خیلی به من احترام گذاشت. دستش را گذاشت روی سینه‌اش. حال همهٔ فامیل را پرسید! اما من فقط یک ظرف ماست می‌خواستم! احترام به خاطر چی بود؟... یکهو توی آینه دیدم که کت‌وشلوار و دستمال گردن دارم!فروشنده به هوا خوشبوکننده زد تا من اذیت نشوم! به خاطر درشت‌بودن خیارشورها از من معذرت‌خواهی کرد! خجالت می‌کشیدم. نمی‌توانستم با دستمال گردن و این همه احترام ماست بخرم! به جای ماست، پانزده بسته شکلات خارجی خریدم!»