کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، آتشفشان ها خیلی داغ هستند جورج چم + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، آتشفشان ها خیلی داغ هستند

کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، آتشفشان ها خیلی داغ هستند

معرفی کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، آتشفشان ها خیلی داغ هستند

کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، آتشفشان ها خیلی داغ هستند (Oliver's Great Big Universe : Volcanoes Are Hot) نوشته جورج چم و با ترجمه پرنیان فرخ‌ نژاد، توسط نشر برکه منتشر شده است. این کتاب در قالب داستانی طنز و علمی، ماجراهای نوجوانی به نام الیور را روایت می‌کند که با کمک عمه‌ی دانشمندش، به کشف رازهای زمین و آتشفشان‌ها می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب جهان خیلی بزرگ الیور

کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، آتشفشان‌ها خیلی داغ هستند، به قلم جورج چم، داستانی علمی و طنز برای نوجوانان است که مفاهیم پیچیده‌ی زمین‌شناسی و آتشفشان‌ها را به زبانی ساده برای مخاطبان توضیح می‌دهد. شخصیت اصلی کتاب، پسری نوجوان به نام الیور است. حضور عمه‌ی الیور که آتشفشان‌شناس و زمین‌شناس است، بهانه‌ای می‌شود تا موضوعات علمی مانند ساختار زمین، چرخه‌ی سنگ‌ها، حرکت قاره‌ها و نقش آتشفشان‌ها در شکل‌گیری سیاره‌ها برای مخاطب بازگو شود. کتاب با تصویرهای متنوع و رنگی خود، نوجوانان را به دنیای علم و اکتشاف‌های تازه دعوت می‌کند؛ درعین‌حال دغدغه‌های اجتماعی و روابط دوستانه را نیز به تصویر می‌کشد. کتاب حاضر سرشار از طنز، مقایسه‌های خلاقانه و مثال‌های متنوع است که مفاهیم علمی را به زندگی روزمره پیوند می‌زنند.

خلاصه داستان جهان خیلی بزرگ الیور

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با معرفی الیور، نوجوانی کنجکاو و علاقه‌مند به علم آغاز می‌شود که پس از یک حادثه‌ی عجیب در مدرسه (ماجرای استفراغ اسون و تارت گیلاس)، تصمیم می‌گیرد برای نمایشگاه علوم مدرسه کتابی درباره‌ی زمین بنویسد. عمه‌ی او، که به‌تازگی رکورد غارنشینی را شکسته و آتشفشان‌شناس است، به خانه‌ی آن‌ها می‌آید و با مثال‌های طنزآمیز، مفاهیم علمی را برای الیور توضیح می‌دهد. الیور با کمک عمه‌اش و دوستش اسون، به موضوعاتی مانند ساختار لایه‌های زمین، نحوه‌ی شکل‌گیری آتشفشان‌ها، حرکت قاره‌ها، چرخه‌ی سنگ‌ها و نقش هوا و اتمسفر در زندگی می‌پردازد.

نویسنده‌ با ترکیب خاطرات مدرسه، چالش‌های اجتماعی، پروژه‌های علمی و سفرهای علمی - تخیلی، نوجوان را درگیر ماجراهای علمی و طنزآمیز می‌کند. در طول داستان، الیور با مشکلاتی مثل شهرت ناخواسته، رقابت با دانش‌آموزان دیگر و تلاش برای اثبات خود در نمایشگاه علوم روبه‌رو می‌شود و در نهایت، یاد می‌گیرد که علم و دوستی می‌توانند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشند.

چرا باید کتاب جهان خیلی بزرگ الیور را خواند؟

این اثر با ترکیب داستان‌پردازی و اطلاعات علمی، مفاهیم پیچیده‌ی زمین‌شناسی و آتشفشان‌ها را به زبانی طنز و قابل‌درک برای نوجوانان توضیح می‌دهد. روایت پرکشش کتاب و مثال‌های متنوع آن، مخاطب را به دنیای علم نزدیک می‌کند و تصویرهای کتاب نیز یادگیری را جذاب‌تر می‌سازد؛ همچنین کتاب به دغدغه‌های نوجوانان در مدرسه و روابط دوستانه پرداخته و نشان می‌دهد که علم می‌تواند بخشی از زندگی روزمره باشد.

خواندن کتاب جهان خیلی بزرگ الیور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان علاقه‌مند به علم، زمین‌شناسی و داستان‌های طنز مناسب است؛ همچنین برای دانش‌آموزانی که به‌دنبال یادگیری مفاهیم علمی به شیوه‌ای سرگرم‌کننده هستند یا با چالش‌های اجتماعی روبه‌رو شده‌اند، مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب جهان خیلی بزرگ الیور

«خوش آمدید! اسم من الیور است و می‌خواهم همه‌چیز را درباره‌ی دلیل نوشتن این کتاب به شما بگویم. اما اول اجازه بدهید جریان ملاقاتم با یک زن غارنشین واقعی را برایتان تعریف کنم. او نه‌تنها غارنشین است. بلکه از قرار معلوم فامیل هم هستیم! اتفاقی که افتاد از این قرار است: حدود یک ماه پیش با ایوی هاوارد مشغول بازی ویدئویی بودیم. ایوی دوست خوب من است که چند ماه قبل از شروع مدرسه‌ی راهنمایی به هند مهاجرت کرد. قبل از رفتنش، من و او کتابی درباره‌ی جهان ساختیم که اگر آن را نخوانده‌اید، باید زودتر دست به کار شوید. مجموعه‌ای از کمیک‌های خنده‌دار در آن هست که همه را ایوی کشیده. پدرش، دکتر هاوارد که درباره‌ی چیزهای موجود در فضا مطالعه می‌کند، به من کمک کرد تا آن را بنویسم. اما حالا آن‌ها در هند زندگی می‌کنند که خیلی از این‌جا دور است. بااین‌حال، هنوز هم می‌توانیم آنلاین بازی کنیم.»