دانلود و خرید کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، آتشفشان ها خیلی داغ هستند جورج چم ترجمه پرنیان فرخ نژاد
تصویر جلد کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، آتشفشان ها خیلی داغ هستند

کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، آتشفشان ها خیلی داغ هستند

معرفی کتاب جهان خیلی بزرگ الیور، آتشفشان ها خیلی داغ هستند

معرفی کتاب جهان خیلی بزرگ الیور

کتاب الکترونیکی «جهان خیلی بزرگ الیور: آتشفشان‌ها خیلی داغ هستند!» (The Big Wide World of Oliver: Volcanoes Are Really Hot!) نوشته و تصویرگری «جورج چم» و با ترجمهٔ «پرنیان فرخ‌نژاد» و ویراستاری «سحر چیذری» توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب در قالب داستانی طنز و علمی، ماجراهای نوجوانی به نام «الیور» را روایت می‌کند که با کمک عمهٔ دانشمندش، به کشف رازهای زمین و آتشفشان‌ها می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب جهان خیلی بزرگ الیور

این کتاب در ژانر داستان‌های علمی-طنز برای نوجوانان نوشته شده و با ترکیب روایت داستانی و اطلاعات علمی، مفاهیم پیچیدهٔ زمین‌شناسی و آتشفشان‌ها را به زبان کودکانه و قابل لمس توضیح می‌دهد. داستان در دوران راهنمایی «الیور» می‌گذرد و او با چالش‌های مدرسه، دوستی‌ها و پروژه‌های علمی روبه‌روست. حضور عمهٔ الیور که آتشفشان‌شناس و زمین‌شناس است، بهانه‌ای می‌شود تا موضوعات علمی مانند ساختار زمین، چرخهٔ سنگ‌ها، حرکت قاره‌ها و نقش آتشفشان‌ها در شکل‌گیری سیاره را با مثال‌های روزمره و طنزآمیز برای مخاطب باز کند. کتاب با تصویرگری‌های جذاب و روایت اول‌شخص، نوجوانان را به دنیای علم و کشف‌های تازه دعوت می‌کند و در عین حال دغدغه‌های اجتماعی و روابط دوستانه را نیز به تصویر می‌کشد. فضای کتاب سرشار از شوخی، مقایسه‌های خلاقانه و مثال‌های ملموس است که مفاهیم علمی را به زندگی روزمره پیوند می‌زند.

خلاصه کتاب جهان خیلی بزرگ الیور

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی «الیور»، نوجوانی کنجکاو و علاقه‌مند به علم آغاز می‌شود که پس از یک حادثهٔ عجیب در مدرسه (ماجرای استفراغ اسون و تارت گیلاس)، تصمیم می‌گیرد برای نمایشگاه علوم مدرسه کتابی دربارهٔ زمین بنویسد. عمهٔ او، که به‌تازگی رکورد غارنشینی را شکسته و آتشفشان‌شناس است، به خانهٔ آن‌ها می‌آید و با مثال‌های طنزآمیز، مفاهیم علمی را برای الیور توضیح می‌دهد. الیور با کمک عمه‌اش و دوستش اسون، به موضوعاتی مانند ساختار لایه‌های زمین، نحوهٔ شکل‌گیری آتشفشان‌ها، حرکت قاره‌ها، چرخهٔ سنگ‌ها و نقش هوا و اتمسفر در زندگی می‌پردازد. روایت کتاب با ترکیب خاطرات مدرسه، چالش‌های اجتماعی، پروژه‌های علمی و سفرهای علمی-تخیلی، نوجوان را درگیر ماجراهای علمی و طنزآمیز می‌کند. در طول داستان، الیور با مشکلاتی مثل شهرت ناخواسته، رقابت با دانش‌آموزان دیگر و تلاش برای اثبات خود در نمایشگاه علوم روبه‌روست و در نهایت، یاد می‌گیرد که علم و دوستی می‌توانند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشند.

چرا باید کتاب جهان خیلی بزرگ الیور را خواند؟

این کتاب با ترکیب داستان‌پردازی و اطلاعات علمی، مفاهیم پیچیدهٔ زمین‌شناسی و آتشفشان‌ها را به زبانی طنز و قابل لمس برای نوجوانان توضیح می‌دهد. روایت اول‌شخص و مثال‌های روزمره، مخاطب را به دنیای علم نزدیک می‌کند و تصویرگری‌های کتاب، یادگیری را جذاب‌تر می‌سازد. همچنین، کتاب به دغدغه‌های نوجوانان در مدرسه و روابط دوستانه می‌پردازد و نشان می‌دهد که علم می‌تواند بخشی از زندگی روزمره باشد.

خواندن کتاب جهان خیلی بزرگ الیور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان علاقه‌مند به علم، زمین‌شناسی و داستان‌های طنز مناسب است. همچنین برای دانش‌آموزانی که به دنبال یادگیری مفاهیم علمی به شیوه‌ای سرگرم‌کننده هستند یا با چالش‌های اجتماعی و مدرسه‌ای روبه‌رو هستند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب جهان خیلی بزرگ الیور

- فصل اول: آتشفشان‌ها داغ هستند — معرفی آتشفشان‌ها و نحوهٔ فوران آن‌ها با مثال‌های طنزآمیز. - فصل دوم: تولد یک سیاره — توضیح شکل‌گیری زمین و منظومهٔ شمسی با مقایسه‌های خلاقانه. - فصل سوم: حفاری تا مرکز زمین — بررسی لایه‌های زمین و ساختار درونی آن. - فصل چهارم: سقوط قاره‌ها — شرح حرکت قاره‌ها و پدیدهٔ جابه‌جایی صفحات زمین. - فصل پنجم: سنگ‌ها سنگ‌اند — معرفی انواع سنگ‌ها و چرخهٔ سنگ در زمین. - فصل ششم: آروغ بزرگ — نقش گازها و آتشفشان‌ها در شکل‌گیری اتمسفر و هوای زمین. - فصل هفتم: فوران بزرگ — بررسی فوران‌های آتشفشانی و تأثیر آن‌ها بر محیط زیست. - فصل هشتم: پایان تکان‌دهندهٔ زمین — جمع‌بندی اتفاقات علمی و پیامدهای آن‌ها. - فصل نهم: پایان کتاب — جمع‌بندی داستان و پیام‌های پایانی.

بخشی از کتاب جهان خیلی بزرگ الیور

«خوش آمدیدا! اسم من الیور است و می‌خواهم همه‌چیز را درباره‌ی دلیل نوشتن این کتاب به شما بگویم. اما اول اجازه بدهید جریان ملاقاتم با یک زن غارنشین واقعی را برایتان تعریف کنم. او نه‌تنها غارنشین است. بلکه از قرار معلوم فامیل هم هستیم! اتفاقی که افتاد از این قرار است: حدود یک ماه پیش با ایوی هاوارد مشغول بازی ویدئویی بودیم. ایوی دوست خوب من است که چند ماه قبل از شروع مدرسه‌ی راهنمایی به هند مهاجرت کرد. قبل از رفتنش، من و او کتابی درباره‌ی جهان ساختیم که اگر آن را نخوانده‌اید، باید زودتر دست به کار شوید. مجموعه‌ای از کمیک‌های خنده‌دار در آن هست که همه را ایوی کشیده. پدرش، دکتر هاوارد که درباره‌ی چیزهای موجود در فضا مطالعه می‌کند، به من کمک کرد تا آن را بنویسم. اما حالا آن‌ها در هند زندگی می‌کنند که خیلی از این‌جا دور است. بااین‌حال، هنوز هم می‌توانیم آنلاین بازی کنیم. به‌طور معمول، قبل از ظهر یا اواخر شب قبل از خواب اجازه ندارم بازی‌های ویدئویی انجام بدهم. اما پدر و مادرم برای ایوی استثنا قائل می‌شوند. چون می‌دانند دلم برایش تنگ شده. و گاهی‌اوقات مجبورم صبح خیلی زود بیدار شوم چون دوازده ساعت اختلاف زمانی بین این‌جا و هند هست اما زیاد مهم نیست. البته که از زود بیدار شدن متنفرم، اما به‌خاطر ایوی (و البته بازی‌های ویدئویی) با خوشحالی کله‌ی سحر بیدار می‌شوم.»