کتاب این جوری به من نگاه نکن گوکچه گوکچر + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات برکه
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب این جوری به من نگاه نکن

معرفی کتاب این جوری به من نگاه نکن

کتاب الکترونیکی «این‌جوری به من نگاه نکن» نوشتهٔ گوکچه گوکچر با تصویرگری «پلین تورگوت» و ترجمهٔ «نسیم یوسفی» توسط نشر برکه آبی منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ ادبیات کودک و نوجوان قرار می‌گیرد و با زبانی ساده و تصاویری رنگی، به موضوع تفاوت‌های فردی و پذیرش خود و دیگران می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب این جوری به من نگاه نکن

«این‌جوری به من نگاه نکن» اثری است که به موضوع تفاوت‌های فردی در کودکان می‌پردازد و تلاش می‌کند با روایت‌هایی کوتاه و تصویرگری‌های جذاب، کودکان را با مفهوم منحصر به فرد بودن هر انسان آشنا کند. کتاب در فضایی کودکانه و صمیمی، به بیان این نکته می‌پردازد که هر فردی ویژگی‌های خاص خود را دارد؛ از ظاهر و رفتار گرفته تا احساسات و توانایی‌ها. این اثر در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و با توجه به محتوای آن، برای گروه سنی ۷ سال به بالا مناسب است. نویسنده با انتخاب مثال‌هایی ملموس و روزمره، تلاش می‌کند کودکان را به پذیرش تفاوت‌ها و احترام به دیگران تشویق کند. تصویرگری‌های کتاب نیز به انتقال بهتر پیام‌ها کمک می‌کند و فضای کتاب را برای مخاطب جذاب‌تر می‌سازد.

خلاصه کتاب این جوری به من نگاه نکن

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان کتاب از زبان کودکی روایت می‌شود که دربارهٔ تفاوت‌های خودش و دیگران صحبت می‌کند. او به ویژگی‌هایی مانند کوتاه بودن قد، رنگ مو، داشتن کک و مک، یا حتی داشتن بیماری یا معلولیت اشاره می‌کند و توضیح می‌دهد که این تفاوت‌ها باعث نمی‌شود کسی ارزشمند نباشد. کودک داستان بیان می‌کند که هر کسی می‌تواند احساسات مختلفی داشته باشد، گاهی گریه کند یا بخندد، و حتی ممکن است تعداد کروموزوم‌هایش با دیگران فرق داشته باشد. او تأکید می‌کند که منحصر به فرد بودن هر فرد، ارزشمند است و همه به دوستی نیاز دارند که آن‌ها را همان‌طور که هستند دوست داشته باشد. در پایان، کتاب به این نکته اشاره می‌کند که تفاوت‌ها مانعی برای دوستی نیستند و هر کسی می‌تواند دوست خوبی باشد، حتی اگر ظاهر یا رفتار متفاوتی داشته باشد.

چرا باید کتاب این جوری به من نگاه نکن را خواند؟

این کتاب با زبانی کودکانه و مثال‌های ملموس، به کودکان کمک می‌کند تا تفاوت‌های فردی را بپذیرند و خودشان را همان‌طور که هستند دوست داشته باشند. پرداختن به موضوعاتی مانند معلولیت، بیماری، تفاوت‌های ظاهری و احساسی، باعث می‌شود کودکان با دنیای متنوع اطراف خود آشنا شوند و یاد بگیرند که دوستی و ارزشمندی ربطی به شباهت‌ها ندارد. این اثر می‌تواند به والدین و مربیان کمک کند تا گفت‌وگو دربارهٔ پذیرش تفاوت‌ها را با کودکان آغاز کنند.

خواندن کتاب این جوری به من نگاه نکن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب برای کودکان ۷ سال به بالا مناسب است و به‌ویژه برای کسانی که با موضوع تفاوت‌های فردی، پذیرش خود و دیگران یا دوستی با افراد متفاوت روبه‌رو هستند، مفید خواهد بود. همچنین والدین، مربیان و مشاوران کودک می‌توانند از این کتاب برای آموزش احترام به تفاوت‌ها استفاده کنند.

فهرست کتاب این جوری به من نگاه نکن

- معرفی شخصیت اصلی: کودک دربارهٔ خودش و تفاوت‌هایش صحبت می‌کند.- بیان تفاوت‌های ظاهری و رفتاری: مثال‌هایی از تفاوت در قد، رنگ مو، بیماری یا معلولیت.- احساسات و نیاز به دوستی: کودک دربارهٔ احساسات مختلف و نیاز به دوست داشتن و دوست داشته شدن صحبت می‌کند.- نتیجه‌گیری: تأکید بر ارزش منحصر به فرد بودن و اهمیت دوستی با وجود تفاوت‌ها.این فصل‌ها به صورت روایت‌های کوتاه و پیوسته در کتاب آمده‌اند و هر بخش با تصویرگری مرتبط همراه است.

بخشی از کتاب این جوری به من نگاه نکن

«همهٔ انسان‌ها منحصر به فردند و با بقیه فرق دارند. ما ممکن است متفاوت به نظر برسیم. متفاوت بخندیم یا هرگز صحبت نکنیم. من می‌توانم خیلی خیلی کوتاه باشم... هر کسی می‌تواند گریه کند. من می‌توانم موهایم را کوتاه کنم. ممکن است موها و پوست من با شما فرق داشته باشد. شاید موهایم قرمز باشد یا صورتم کک و مکی داشته باشد. مردم ممکن است من را معلول خطاب کنند. ممکن است مریض باشم. اما یک روز خوب می‌شوم! و می‌توانم عروسک بازی کنم. ممکن است تعداد کروموزوم‌های من از شما بیشتر باشد. اگر بخواهم، می‌توانم مثل بادبادک از جایی به جای دیگر پرواز کنم. بعضی وقت‌ها هم اصلاً نمی‌خواهم از جایم تکان بخورم. من شبیه هیچ کس نیستم و خودم هستم. خیلی ارزشمندم. چون منحصر به فردم. من به دوستانی نیاز دارم که من را به خاطر همان چیزی که هستم دوست داشته باشند و من را آن‌طور که به نظر می‌رسم، بپذیرند.»