کتاب مقدمه ای بر جهانی شدن
معرفی کتاب مقدمه ای بر جهانی شدن
کتاب الکترونیکی «مقدمه ای بر جهانی شدن» نوشتۀ مانفرد بی. استیگر و ترجمۀ آوید امی است و در انتشارات دیده بان قلم فرتاک به چاپ رسیده است.
درباره کتاب مقدمهای بر جهانی شدن
در جهان امروز جهانیشدن یکی از مهمترین موضوعاتی است که غیرقابلانکار است و گریز از آن امکانپذیر نیست. جهانیشدن هم با زندگی انسان گره خورده است و هم آیندۀ نسل بعدی که نسلی تعیینکننده است را تحت شعاع قرار میدهد؛ بنابراین شناخت ابعاد و زوایای جهانیشدن و درک چیستی ماهیت آن نیاز هر انسانی است که عطش فهم بیشتر این جهان را دارد. کتاب مقدمهای بر جهانیشدن تعریف توصیفی دقیق از ابعاد مختلف جهانیشدن است.
همهٔ ما باید این واقعیت را بپذیریم که جهان در حال تبدیلشدن به مکانی با پتانسیل قوی برای بهبود زندگی مردم عادی است. جهانیشدن باید با بهبود زندگی همهٔ انسانها بهویژه کسانی که در مناطق محروم جنوب جهان زندگی میکنند، همراه باشد.
فهرست مطالب:
چهار شکل جهانیسازی افراد، ایدهها، اشیا و سازمانها
ابعاد و ویژگیهای جهانیسازی
ظهور مطالعات جهانی
فصل دوم: تاریخچۀ جهانیشدن
دوره ماقبل تاریخ (۱۰۰۰۰ قبل از میلاد تا ۳۵۰۰ قبل از میلاد)
دوره پیشامدرن (۳۵۰۰ قبل از میلاد تا ۱۵۰۰ پس از میلاد)
دوره مدرن اولیه (۱۵۰۰-۱۷۵۰)
دوره مدرن (۱۷۵۰-۱۹۸۰)
فصل هفتم: روندهای فعلی و آتی
جهانیشدن یا جهانیشدن مجدد؟
بهسوی آینده
کتاب مقدمهای بر جهانی شدن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که به جامعهشناسی و علوم سیاسی علاقهمند هستند، پیشنهاد میکنیم.
درباره مانفرد بی. استیگر
پروفسور مانفرد بی. استیگر استاد جامعهشناسی در دانشگاه هاوایی و عضو هیئتعلمی دانشگاه غرب سیدنی در استرالیا است. وی مدتی مشاور آکادمیک در زمینهٔ جهانیشدن برای وزارت خارجی آمریکا و بهعنوان مشاور سریال تلویزیونی pbs «بهشت در زمین ظهور و سقوط سوسیالیسم» بوده است. مانفرد بی. استیگر ۲۸ کتاب در با موضوع جهانیشدن و نظریههای اجتماعی نوشته است که محبوبترین آنها عبارتاند از: «جهانیشدن مقدمهای بسیار کوتاه»، «جهانگرایی: روبهروشدن با چالش پوپولیست»، «صعود تصور جهانی: ایدئولوژیهای سیاسی از انقلاب فرانسه تا جنگ جهانی ترور» و جدیدترین کتاب او با عنوان «جهانیشدن مهم است: درگیرشدن با جهانی در زمانهای نامطمئن» .
بسیار کتاب خوب و بجایی برای این روزهای مملکت و ممنون از ترجمه خوب و روان کتاب 👑🤍
بنظرم جالب اومد، البته که همه میدونن که ترجمه هیچگاه مثل اصلش نمیشه اما این کتاب خیلی خوب ترجمه شده.
باتوجه به تحولات جهانی و تغییرات دیپلماتیک در سطوح کلان نیاز اساسی به شناخت رویکردهای گوناکون در مواجهه با چالشهای نوظهور برای علاقه مندان و تحلیلگران به شدت احساس میشود، این کتاب علاوه بر بروز بودن محتوی آن از ترجمه
کتاب بسیار خوبی که نشون میده دنیا با چه سرعتی داره به سمت نابودی میره، ترجمه بسیار عالی که این روزها خیلی کم پیش میاد.
کتابی مفید و جامع در وصف همراه شدن با تحولات جوامع کنونی ، با ترجمه ای فوق العاده روان و سلیس ، که برای درک بهتر شناخت جهانی بودن حتما پیشنهاد میکنم مطالعه گردد.