تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب پهلوان بدون مرز
معرفی کتاب پهلوان بدون مرز
معرفی کتاب پهلوان بدون مرز
کتاب الکترونیکی «پهلوان بدون مرز» (شعر کودک دربارهٔ سردار قاسم سلیمانی) سرودهٔ سیدمحمد مهاجرانی و با تصویرگری اسماعیل چشرخ توسط انتشارات بهنشر (آستان قدس رضوی) منتشر شده است. این اثر در قالب شعر کودکانه، زندگی و ویژگیهای شخصیتی «قاسم سلیمانی» را روایت میکند و برای گروه سنی ب و ج مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پهلوان بدون مرز
این کتاب مجموعهای از اشعار کودکانه است که به زندگی و منش «قاسم سلیمانی» میپردازد. فضای کتاب با تصویرگری رنگی و زبانی کودکانه همراه شده تا مفاهیم قهرمانی، فداکاری و وطندوستی را برای کودکان ملموس کند. «پهلوان بدون مرز» در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و بخشی از مجموعه کتابهای پروانه بهشمار میرود. اشعار کتاب، از دوران کودکی و نوجوانی «سلیمانی» آغاز میشود و تا سالهای حضور او در جبههها و نقشآفرینیهایش در دفاع از وطن ادامه مییابد. کتاب تلاش میکند با زبانی ساده و تصاویری جذاب، الگویی از یک قهرمان معاصر ایرانی را به کودکان معرفی کند و ارزشهایی مانند شجاعت، مهربانی و ایثار را به تصویر بکشد. این اثر در کنار روایت زندگی یک شخصیت تاریخی، به مفاهیمی چون خانواده، دوستی و مسئولیتپذیری نیز اشاره دارد.
چرا باید کتاب پهلوان بدون مرز را خواند؟
این کتاب با بهرهگیری از شعر و تصویرگری، تلاش میکند مفاهیم مهمی مانند قهرمانی، ایثار و وطندوستی را برای کودکان قابل لمس کند. روایت زندگی «قاسم سلیمانی» در قالب شعر، فرصتی فراهم میکند تا نسل جدید با شخصیتهای معاصر و ارزشهای انسانی آشنا شوند. همچنین، استفاده از زبان کودکانه و تصاویر رنگی، ارتباط کودکان با محتوای کتاب را آسانتر میکند و آنها را به تفکر دربارهٔ مفاهیم اخلاقی و اجتماعی تشویق میکند.
خواندن کتاب پهلوان بدون مرز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و ج مناسب است و بهویژه برای والدین، مربیان و آموزگارانی که به دنبال معرفی الگوهای قهرمانی معاصر ایرانی به کودکان هستند، پیشنهاد میشود. همچنین برای کودکانی که علاقهمند به شعر و داستانهای قهرمانیاند، گزینهٔ مناسبی است.
فهرست کتاب پهلوان بدون مرز
- کودکی و نوجوانی قهرمان: معرفی دوران کودکی و نوجوانی «قاسم سلیمانی» و ویژگیهای شخصیتی او مانند مهربانی، تلاش و هوش.- حضور در جبهه و دفاع از وطن: روایت حضور او در جبههها، شجاعت و فداکاری در دفاع از سرزمین.- مهربانی با کودکان و خانواده: اشاره به رفتار مهربانانه و حمایتگرانهٔ او نسبت به کودکان و خانواده.- قهرمانی و ایثار: بازتاب نقشآفرینیهای او در میدانهای نبرد و تأکید بر ارزشهایی چون ایثار و شجاعت.- یاد و خاطرهٔ قهرمان: جمعبندی و یادآوری جایگاه «قاسم سلیمانی» به عنوان یک پهلوان معاصر ایرانی.
بخشی از کتاب پهلوان بدون مرز
«باز در سرزمین ما ایرانمهر او در دل هم افتادعکس او قشنگتر ما شدروستایی و اهل «رابر» بودروی از سرزمین «گزمان» بود.مثل «رگینکان» تماشاییمثل گلهای سرخ خندانی بودسرا سلیمانی اهل روستای «قنات ملک» بوداین روستا افتاده در ۳۷۲ کیلومتری کرمان استکودکی مهربان و بخشنده ... تو جوان همکوش و زیرک بودکودکی پرتلاش و کوشا بود و جوانی نجیب و خوشرفتارسختکوش و زرنگ و ورزیدهتیزهوش و مودب و دیندارپر تحرک، زرنگ، سرزندهدلیر و آزادهسالهای جوانی او هم تا رسیدن به روز پیروزیبا انقلاب ما همراه بودبا دل و جان همیشه آمادهاین جوان دلاور پرشوربود انقلابی که سالها در میان میدان مانددر نبردی نابرابر بودسالهای یکم دشمن از هر سوبا سپاهی تمام قش سربندشچونک بر سرزمین ما انداختکه نام نیک علی لبم بودپهلوان تند و تیز میدان رفتبا سپاهش به سوی دشمن تاخت»