کتاب ۷ عادت افراد تاثیر گذار (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب ۷ عادت افراد تاثیر گذار (خلاصه کتاب)
«۷ عادت افراد تاثیرگذار» اثر استیون کاوی(۲۰۱۲-۱۹۳۲)، میکروکتابی از گروه گردآوری و ترجمه «سبکتو» است. استیون کاوی، MBA اش را از دانشگاه هاروارد دریافت و در همان سال فارغالتحصیلی تدریس مدیریت منابع انسانی را شروع و خیلی زود تبدیل به استاد محبوب دانشگاه شد. اما معروفیت او به زمانی برمیگردد که برای اولین بار کتاب پیش رو در سال ۱۹۸۹ چاپ شد. این کتاب مانند بمب در دنیای کسب و کار با فروشی بیش از ۲۰ میلیون نسخه و ترجمه به زبانهای مختلف صدا کرد. همچنین این کتاب تا چند سال در لیست پرفروشترین کتابهای کسب و کار بود. او در مقدمه راجع به کتاب خود نوشتهاست: شرکت کوچک مشاورهای من، امروزه به یکی از شرکتهای پیشرو در جهان در زمینه آموزش کاربردی به شرکتها و دولتمردان تبدیل شده و همه این موفقیت را در نتیجه هماهنگی خودم با اصول بنیادی و تاثیرگذار که در ادامه معرفی میکنم میدانم. من در ۶۳ سالگی متوجه شدم که این من نیستم که کتاب مینویسم، بلکه یک انرژی از منبع درونیام است که این کار را انجام میدهد. در این کتاب میخواهم از اصول موفقیت خودم و افراد تاثیرگذار بگویم. میخواهم از موضوعی صحبت کنم که میتواند نگاه شما را نسبت به هدفتان کاملا تغییر دهد. همه ما با معنی کلمه "نیت" آشنا هستیم. معمولا وقتی میگوییم قصد انجام کاری را داریم، منظورمان این است که به هر نحوی آن کار را انجام خواهیم داد. در این کتاب میگوییم که قصد انجام کار، انگیزه نیست. بلکه این نفس شماست که میخواهد کاری را انجام دهد. این کتاب با عنوان هفت عادت مردمان موثر نیز در ایران ترجمه و چاپ شده است.
کتاب خوبیست.یاد میگیریم که به اصول و اخلاق و ارزشها پایبند بوده و اولویت ها را شناسایی کرده و ابتدا به آنها بپردازیم. برای تفهیم بهتر مثالهای خوبی هم در کتاب آورده است. از نکات کتاب تیتری تهیه کنید و
همین یه کتاب برای موفقیت کافیه بقیه کتابا زیر سایه اینن. جزو پرفروش ترین کتب تاریخ. نویسنده همه مقالات و کتب قبل از خودش تو زمینه موفقیت رو مطالعه و جمع اوری کرده.
مختصر و مفید👍 ارزش وقت گذاشتنو داره
اصلا کتاب خوبی نبود حتی قابل مقایسه با اثر مرکب نیست.
راستش به چیزهایی اشاره شد که خیلی برام مهم هستن ذهنیت.رو راستی.مهربانی.سیستم برد برد یا به قول یه مثال ایتالیایی که میگه سود من در سود توست.و ...
به نظر من بسیار مفید و چکیده بود
کوتاه و مفید
خیلی کتاب خوب و کاربردی بود فقط من تعجب میکنم از مترجم این کتاب که به جای" بی نصیب "نوشته بود "بی نسیب "وقتی نویسنده ها از این غلط های املایی دارند دیگه از مردم عادی چه انتظاری میشه داشت
محتوای کتاب قدیمی، و غیر علمی هست. نویسنده از نصیحت گویی استفاده کرده و سعی در مثال زدن نداره.
چطور ی میتونم کتاب از اینجا بخرم ؟