تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب نکته های طلایی مراقبت از نوزاد
معرفی کتاب نکته های طلایی مراقبت از نوزاد
معرفی کتاب نکته های طلایی مراقبت از نوزاد
کتاب الکترونیکی «نکتههای طلایی مراقبت از نوزاد (راهنمای نومادران)» نوشتهٔ مهروز کاظمزاده و هاجر میرمنگره و با ویراستاری میثاق اسعد، اثری کاربردی در حوزهٔ سلامت و مراقبت از نوزادان است که توسط نشر آوات منتشر شده است. این کتاب به صورت جامع به نکات مهم دوران بارداری، زایمان و مراقبتهای پس از تولد نوزاد میپردازد و راهنماییهای مفیدی برای مادران تازهکار ارائه میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نکته های طلایی مراقبت از نوزاد
این کتاب با تمرکز بر نیازهای مادران در دوران بارداری و پس از تولد نوزاد، به بررسی نکات کلیدی و چالشهای این دوره میپردازد. «نکتههای طلایی مراقبت از نوزاد» در چهار فصل تنظیم شده و هر فصل به یکی از مراحل مهم از پیش از تولد تا پایان شیرخوارگی اختصاص دارد. نویسندگان تلاش کردهاند با زبانی روشن، اطلاعات علمی و تجربی را در کنار هم قرار دهند تا مادران بتوانند با آگاهی بیشتری با مسائل بارداری، زایمان و مراقبت از نوزاد روبهرو شوند. کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و به دغدغههای رایج مادران دربارهٔ سلامت، تغذیه، رشد و ایمنی نوزاد پاسخ میدهد. همچنین، به نقش پدر و محیط خانواده در این فرآیند اشاره شده و توصیههایی برای آمادهسازی خانه و خانواده برای ورود عضو جدید ارائه میشود. این اثر به عنوان یک راهنمای عملی، سعی دارد مادران را در مسیر پرچالش اما شیرین مادری همراهی کند.
خلاصه کتاب نکته های طلایی مراقبت از نوزاد
این کتاب با پرداختن به مراحل مختلف بارداری و مراقبت از نوزاد، از پیش از تولد تا پایان شیرخوارگی، به نکات کلیدی و کاربردی اشاره میکند. فصل اول به مراقبتهای دوران بارداری اختصاص دارد و به موضوعاتی مانند تغذیه مناسب، مراجعه منظم به پزشک، غربالگریهای ضروری، پرهیز از مصرف داروهای غیرضروری و اهمیت ورزش و خواب کافی میپردازد. همچنین، به نقش آرامش روانی مادر و تاثیر آن بر سلامت جنین اشاره میشود.در فصل دوم، راهکارهایی برای آمادهسازی خانه و تهیه وسایل مورد نیاز نوزاد مطرح شده و نکاتی دربارهٔ خرید سیسمونی، انتخاب لباس و اسباببازیهای ایمن و آمادهسازی محیط خانه برای ورود نوزاد ارائه میشود. نقش پدر در این مرحله نیز مورد توجه قرار گرفته است.فصل سوم به انواع زایمان، مزایا و معایب هر روش، مراقبتهای پس از زایمان و مدیریت افسردگی پس از زایمان میپردازد. همچنین، توصیههایی برای بهداشت و استراحت مادر پس از تولد نوزاد ارائه شده است.در فصل چهارم، مراقبتهای لازم از نوزاد از جمله نگهداری بند ناف، تغذیه با شیر مادر، واکسیناسیون، سنجش شنوایی و غربالگری بیماریهای متابولیک، مراقبت از پوست و خواب نوزاد، نحوهٔ حمام کردن، کوتاه کردن ناخنها، و راهکارهایی برای مقابله با مشکلاتی مانند زردی، کولیک، سرماخوردگی و درد گوش مطرح میشود. همچنین، به اهمیت بازی، ایمنی محیط و شروع غذای کمکی در ماههای بعد اشاره شده است.
چرا باید کتاب نکته های طلایی مراقبت از نوزاد را خواند؟
این کتاب با ارائهٔ نکات کاربردی و علمی، به مادران و خانوادهها کمک میکند تا با اطمینان بیشتری دوران بارداری و ماههای ابتدایی تولد نوزاد را پشت سر بگذارند. اطلاعات کتاب بر اساس تجربه و دانش روز تنظیم شده و به دغدغههای رایج مادران دربارهٔ سلامت، تغذیه، رشد و ایمنی نوزاد پاسخ میدهد. همچنین، با توجه به ساختار مرحلهای کتاب، خواننده میتواند به راحتی به موضوعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کند و راهنماییهای عملی برای موقعیتهای مختلف را بیابد.
خواندن کتاب نکته های طلایی مراقبت از نوزاد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای مادران باردار، نومادران، پدران و خانوادههایی که در انتظار تولد نوزاد هستند مناسب است. همچنین، برای کسانی که به دنبال اطلاعات دقیق و کاربردی دربارهٔ مراقبت از نوزاد، تغذیه، سلامت و رشد کودک در سال اول زندگی هستند، مفید خواهد بود.
فهرست کتاب نکته های طلایی مراقبت از نوزاد
- فصل اول: مراقبتهای دوران بارداری به بایدها و نبایدهای دوران بارداری، تغذیه، مراجعه به پزشک، غربالگریها، پرهیز از داروهای غیرضروری، ورزش، خواب کافی و مدیریت استرس میپردازد.- فصل دوم: فرشتهٔ کوچک میآید راهنماییهایی دربارهٔ خرید سیسمونی، انتخاب لباس و اسباببازی، آمادهسازی محیط خانه و نقش پدر در آمادهسازی برای تولد نوزاد ارائه میدهد.- فصل سوم: زایمان انواع زایمان (طبیعی و سزارین)، مزایا و معایب هر روش، مراقبتهای پس از زایمان، مدیریت افسردگی پس از زایمان و نکات بهداشتی برای مادر را بررسی میکند.- فصل چهارم: چگونه از فرشتهٔ کوچکم مراقبت کنم؟ به مراقبتهای لازم از نوزاد، نگهداری بند ناف، تغذیه با شیر مادر، واکسیناسیون، سنجش شنوایی، غربالگری بیماریهای متابولیک، مراقبت از پوست و خواب نوزاد، حمام کردن، کوتاه کردن ناخنها، مقابله با مشکلاتی مانند زردی، کولیک، سرماخوردگی و درد گوش، اهمیت بازی و ایمنی محیط و شروع غذای کمکی میپردازد.
بخشی از کتاب نکته های طلایی مراقبت از نوزاد
«این صدای ضربان قلب جنین شماست. بدون شک وقتی برای اولین بار این صدا را میشنوید، احساس میکنید قشنگترین صدای دنیا در گوشتان پیچیده؛ آهنگی دلنشین از پیدایش یک زندگی در درون شما و درست از همین لحظه. شادی و هیجانتان با این اضطراب همراه میشود که چگونه از این موجود زنده در وجودم مراقبت کنم؟ چگونه او را در سلامت کامل به دنیا بیاورم؟ و چگونه از یک فرشتهٔ بسیار کوچک که هیچ قدرتی برای محافظت از خود ندارد و جز گریه زبانی نمیداند مراقبت کنم؟ پاسخ این سوالها را در این کتاب با هم میخوانیم.این کتاب شامل چهار فصل است. در فصل اول، مراقبتهای زمان بارداری، شامل بایدها و نبایدهایی که برای بارداری و زایمانی سالم که درنهایت به تولد فرزند سالم ختم خواهد شد شرح داده شدهاست. علت آوردن این بخش در کتاب در این است که شرایط بارداری بر سلامت نوزاد تأثیر مستقیم دارد و قبل از تولد یکسری احتیاطها باید توسط مادر باردار صورت گیرد تا مانع آسیب به فرزند شود. فصل دوم اطلاعات لازم جهت آمادگی برای زایمان و تولد نوزاد را در اختیار شما قرار میدهد. در فصل سوم انواع زایمان و معایب و مزایای آنها بررسی میشود. و در فصل چهارم؛ آنچه مادر میبایست دربارهٔ چگونگی مراقبت از نوزاد خود در تمام مراحل رشد فرزندش از تولد تا پایان شیرخوارگی بداند به زبانی ساده شدهاست.»