کتاب غریبه ۱۸۶ میثاق اسعد + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات آوات
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب غریبه ۱۸۶

معرفی کتاب غریبه ۱۸۶

کتاب الکترونیکی «غریبةٔ ۱۸۲» (به قلم میثاق اسعد، ویراستار: هاجر میر، ناشر: آوات) داستانی بلند در ژانر ادبیات فارسی معاصر است که در سال ۱۳۹۹ منتشر شده است. این اثر با محوریت سفر و جست‌وجوی هویت، روایت‌گر ماجراهای مردی است که پس از طردشدن از دیار خود، راهی سرزمین‌های ناشناخته می‌شود. «غریبةٔ ۱۸۲» با نگاهی فلسفی و اجتماعی، دغدغه‌های انسان معاصر درباره غربت، تعلق و معنای زندگی را به تصویر می‌کشد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب غریبه ۱۸۶

«غریبةٔ ۱۸۲» در بستری داستانی و با زبانی روایی، به سفر قهرمانی می‌پردازد که پس از مواجهه با طرد و تحقیر در زادگاهش، تصمیم به ترک دیار می‌گیرد. این کتاب در سال ۱۳۹۹ نوشته شده و فضای آن آمیزه‌ای از واقعیت و خیال است. روایت، خواننده را از بیابان‌های خشک تا شهرهای مرموز و سرزمین‌های دوردست همراهی می‌کند. در طول مسیر، قهرمان با مردمان و فرهنگ‌های گوناگون روبه‌رو می‌شود و هر بار با پرسش‌هایی درباره هویت، تعلق، قدرت، عدالت و معنای زندگی مواجه می‌شود. کتاب، تصویری از سرگشتگی انسان معاصر و جست‌وجوی او برای یافتن جایگاه خود در جهان ارائه می‌دهد. در پسِ روایت، دغدغه‌هایی چون بی‌عدالتی، بردگی، جنگ، فقر و امید به رهایی و نور، به چشم می‌خورد. «غریبةٔ ۱۸۲» اثری است که در آن مرز میان واقعیت و رویا بارها جابه‌جا می‌شود و خواننده را به تأمل درباره معنای غربت و بازگشت وامی‌دارد.

خلاصه کتاب غریبه ۱۸۶

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با قهرمانی آغاز می‌شود که پس از طردشدن و تحقیر در زادگاهش، تصمیم می‌گیرد دیار خود را ترک کند و به سفری بی‌پایان در بیابان‌ها و سرزمین‌های ناشناخته برود. او با شترش راهی می‌شود و در مسیر با مردمانی مواجه می‌شود که هر یک نمادی از فرهنگ‌ها و سرنوشت‌های متفاوت‌اند: از قلعه‌ای که نگهبانانش به او بی‌اعتمادی نشان می‌دهند تا شهری ثروتمند اما بی‌رحم که غریبه‌ها را به بردگی می‌گیرند. قهرمان در این سفر، بارها با بی‌عدالتی، خشونت و بیگانگی روبه‌رو می‌شود و حتی به اجبار در جنگی شرکت داده می‌شود که معنای آن را نمی‌داند. او در هر سرزمین، با مردمانی مواجه می‌شود که زبان و فرهنگشان برایش غریب است و هر بار، تجربه‌ای تازه از غربت و جست‌وجوی هویت را از سر می‌گذراند. در نهایت، پس از گذر از سرزمین‌های مختلف و حتی سفر با کشتی به دیاری دور، درمی‌یابد که آنچه به دنبالش بوده، نوری است که باید در درون خود بجوید، نه در سرزمین‌های دیگر. بازگشت به دیار و مواجهه با ویرانی و فقدان، او را به تأمل درباره معنای سفر و غربت وامی‌دارد.

چرا باید کتاب غریبه ۱۸۶ را خواند؟

این کتاب با روایت سفر یک غریبه در سرزمین‌های ناشناخته، فرصتی برای مواجهه با پرسش‌های بنیادین درباره هویت، تعلق و معنای زندگی فراهم می‌کند. خواننده در مسیر داستان، با لایه‌های مختلفی از فرهنگ، قدرت، بی‌عدالتی و امید روبه‌رو می‌شود و می‌تواند تجربه‌ای متفاوت از ادبیات فارسی معاصر را لمس کند. «غریبةٔ ۱۸۲» با پرداختن به مفهوم غربت و جست‌وجوی نور درونی، زمینه‌ای برای تأمل و همذات‌پنداری با قهرمان داستان ایجاد می‌کند.

خواندن کتاب غریبه ۱۸۶ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به داستان‌های فلسفی، جست‌وجوی هویت، سفر و ادبیات معاصر فارسی مناسب است. همچنین کسانی که دغدغه‌هایی چون غربت، تعلق، بی‌عدالتی و معنای زندگی دارند، می‌توانند با روایت این اثر ارتباط برقرار کنند.

بخشی از کتاب غریبه ۱۸۶

«به دنبال چه می‌گردم در این بیابان. جایی که هیچ کسی مرا دعوت نکرده است. جز خارهایی که در پایم فرو می‌روند. خسته‌ام از طعنه‌هایشان؛ آری. آن‌هایی را می‌گویم که هنگامی که در کنارشان بودم، مرا بزدل و ترسو خطاب می‌کردند. هنوز هم دلیلش را نمی‌دانم. ولی تصمیم گرفتم ترک دیار کنم. سخت است. اما ارزشش را دارد؛ بگذار بفهمند اشتباه کردند. من پس از مدتی برخواهم گشت. ولی دیگر مثل قبل نخواهم بود؛ دیگر آن فرد را ترسو نام نخواهند گذاشت. بلکه فاصله‌ها از من خواهند گرفت و از یک موجود وحشی دور خواهند شد. آن‌ها خودشان این را خواسته‌اند و من هم اجابتش می‌کنم. یک بقچه و یک شتر همراه من در این راه دشوارند. بیابان، به من بیاموز که با نامردمان چگونه درآمیزم. آری. تازه اول راه است و من در تصمیمم لحظه‌ای درنگ نخواهم کرد. در وجودم عزمی راسخ هست. اما نمی‌توانم ترس از آینده نامعلوم را کتمان کنم.»

۱۴۰۴/۰۴/۲۱

خوبه