کتاب مامانم کجاس؟
معرفی کتاب مامانم کجاس؟
معرفی کتاب مامانم کجاس؟
کتاب الکترونیکی «مامانم کجاس؟» (Are You My Mother?) نوشته و تصویرگری «پی. دی. ایستمن» و با ترجمهٔ «فلورا وجدانی» توسط انتشارات رمز منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستانهای کودکانه قرار میگیرد و با تصویرگری رنگی و زبانی ساده، ماجرای جستوجوی یک جوجه پرنده برای پیدا کردن مادرش را روایت میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مامانم کجاس؟
«مامانم کجاس؟» اثری از «پی. دی. ایستمن» است که نخستین بار در دههٔ ۱۹۶۰ میلادی منتشر شد و از آن زمان تاکنون به عنوان یکی از داستانهای محبوب کودکان شناخته میشود. داستان حول محور یک جوجه پرنده میچرخد که پس از بیرون آمدن از تخم، مادرش را نمییابد و به جستوجوی او میپردازد. این کتاب با تصویرگریهای رنگی و روایت ساده، به دغدغههای کودکان دربارهٔ جدایی و وابستگی به والدین میپردازد. فضای داستان سرشار از کنجکاوی کودکانه و تلاش برای یافتن هویت و امنیت است. روایت کتاب با طنز و لطافت همراه است و شخصیتهای مختلفی که جوجه با آنها روبهرو میشود، هرکدام بخشی از دنیای ناشناخته و پر رمز و راز اطراف او را نشان میدهند. این کتاب در گروه سنی ب قرار میگیرد و برای کودکان خردسال مناسب است.
خلاصه کتاب مامانم کجاس؟
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با نشستن یک پرندهٔ مادر روی تخم خود آغاز میشود. مادر برای پیدا کردن غذا لانه را ترک میکند و در همین زمان جوجه از تخم بیرون میآید. جوجه که مادرش را نمیبیند، تصمیم میگیرد به جستوجوی او برود. او از لانه پایین میپرد و در مسیرش با حیوانات و اشیای مختلفی روبهرو میشود؛ از جمله یک مرغ، یک سگ، یک گاو، یک ماشین، یک قایق و حتی یک هواپیما. جوجه از هرکدام میپرسد: «تو مامان منی؟» اما هیچکدام مادرش نیستند. در نهایت، پس از ماجراهای بسیار و تجربهٔ ترس و تنهایی، جوجه به کمک یک ماشین بزرگ به لانهاش بازمیگردد و مادرش را پیدا میکند. داستان با بازگشت جوجه به آغوش مادر و شناختن او پایان مییابد، بدون آنکه پایان دقیق داستان افشا شود.
چرا باید کتاب مامانم کجاس؟ را خواند؟
این کتاب با روایت ساده و تصویرگریهای جذاب، به موضوعاتی مانند وابستگی، هویت و جستوجوی امنیت در کودکان میپردازد. ماجرای جوجهای که به دنبال مادرش میگردد، برای کودکان قابل لمس و همذاتپنداری است و به آنها کمک میکند تا احساسات خود را بهتر بشناسند. همچنین، داستان با طنز و لطافت، تجربهٔ جدایی و بازگشت به آغوش خانواده را به شکلی ملموس و قابل فهم برای خردسالان بیان میکند.
خواندن کتاب مامانم کجاس؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و والدینی که به دنبال داستانهایی دربارهٔ وابستگی، جدایی و بازگشت به خانواده هستند، مناسب است. همچنین برای مربیان مهدکودک و آموزگاران دورهٔ پیشدبستانی که به دنبال کتابهایی با موضوعات احساسی و آموزشی برای کودکان خردسالاند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب مامانم کجاس؟
«مادر پرنده روی تخمش نشسته بود. تخم باید میشکست. مادر پرنده گفت: «تخمم باید بشکند.» او نشست و نشست و نشست. اما تخم نشکست. مادر پرنده فکر کرد: «اگر بروم و کمی غذا پیدا کنم، وقتی برگردم، تخمم شکسته است.» پس پرندهٔ مادر پر زد و رفت. تخم تکان خورد، تکان خورد و تکان خورد. ناگهان، ترک کوچکی روی تخم افتاد. جوجهٔ کوچولو از تخم بیرون آمد. اما مادرش آنجا نبود. جوجه گفت: «مامانم کجاست؟ باید پیدایش کنم.» او از لانه پایین پرید. جوجه رفت و رفت و رفت. به یک گربه رسید. جوجه گفت: «تو مامان منی؟» گربه فقط به او نگاه کرد. جوجه رفت و رفت و رفت. به یک سگ رسید. جوجه گفت: «تو مامان منی؟» سگ فقط به او نگاه کرد. جوجه رفت و رفت و رفت. به یک گاو رسید. جوجه گفت: «تو مامان منی؟» گاو فقط به او نگاه کرد. جوجه کوچولو گفت: «من مامانم را پیدا نمیکنم.»