کتاب خرس کوچولوها میرن دندان پزشکی استن برنستین + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر رمز
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب خرس کوچولوها میرن دندان پزشکی

معرفی کتاب خرس کوچولوها میرن دندان پزشکی

کتاب الکترونیکی «خرس کوچولوها میرن دندان‌پزشکی» نوشته و تصویرگری «استن و جن برنستین» و با ترجمهٔ «فلورا وجدانی» توسط نشر رمز منتشر شده است. این کتاب تصویری برای کودکان، با محوریت تجربهٔ رفتن به دندان‌پزشکی، تلاش می‌کند تا نگرانی‌ها و سوالات کودکان دربارهٔ این موقعیت را به زبان داستانی و تصویری پاسخ دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خرس کوچولوها میرن دندان پزشکی

این کتاب کودکانه با محوریت خانوادهٔ خرس‌ها، به یکی از دغدغه‌های رایج کودکان یعنی مراجعه به دندان‌پزشکی می‌پردازد. داستان در فضایی صمیمی و آشنا برای کودکان روایت می‌شود و تلاش دارد تا با نمایش تجربهٔ خرس کوچولوها، ترس‌ها و کنجکاوی‌های کودکان را دربارهٔ محیط دندان‌پزشکی و مراقبت از دندان‌ها کاهش دهد. نویسندگان، «استن و جن برنستین»، از چهره‌های شناخته‌شده در ادبیات کودک هستند و آثارشان اغلب به موضوعات روزمره و چالش‌های کودکان می‌پردازد. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و تصویری، با زبانی ساده و قابل درک برای گروه سنی خردسال و پیش‌دبستانی نوشته شده است. فضای کتاب شاد و آموزنده است و به والدین و مربیان کمک می‌کند تا موضوع بهداشت دهان و دندان را با کودکان مطرح کنند.

خلاصه کتاب خرس کوچولوها میرن دندان پزشکی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با افتادن دندان شیری یکی از خرس کوچولوها آغاز می‌شود و کنجکاوی و نگرانی او دربارهٔ این اتفاق را نشان می‌دهد. خواهر و برادرش دربارهٔ تجربه‌های خود صحبت می‌کنند و مادر خانواده به آن‌ها یادآوری می‌کند که وقت رفتن به دندان‌پزشکی رسیده است. در مسیر مدرسه و مطب دندان‌پزشکی، خرس کوچولوها با سوالات و نگرانی‌هایی دربارهٔ ابزارها و محیط دندان‌پزشکی روبه‌رو می‌شوند. دندان‌پزشک با حوصله به آن‌ها توضیح می‌دهد که هر وسیله چه کاربردی دارد و چگونه از دندان‌هایشان مراقبت کنند. در نهایت، تجربهٔ رفتن به دندان‌پزشکی برای خرس کوچولوها به یک ماجرای آموزنده و حتی سرگرم‌کننده تبدیل می‌شود و آن‌ها یاد می‌گیرند که مراقبت از دندان‌ها چقدر اهمیت دارد.

چرا باید کتاب خرس کوچولوها میرن دندان پزشکی را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و تصاویر رنگی، به کودکان کمک می‌کند تا با محیط دندان‌پزشکی آشنا شوند و ترس یا نگرانی خود را نسبت به این تجربه کاهش دهند. همچنین، والدین و مربیان می‌توانند از این کتاب برای آموزش اهمیت بهداشت دهان و دندان به کودکان استفاده کنند. داستان، موقعیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که برای بسیاری از کودکان آشناست و به آن‌ها نشان می‌دهد که مراجعه به دندان‌پزشکی می‌تواند تجربه‌ای مثبت باشد.

خواندن کتاب خرس کوچولوها میرن دندان پزشکی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان خردسال و پیش‌دبستانی که قرار است برای اولین بار به دندان‌پزشکی بروند یا دربارهٔ آن کنجکاو هستند مناسب است. همچنین والدین، مربیان مهدکودک و آموزگاران می‌توانند از آن برای آماده‌سازی کودکان و کاهش اضطراب آن‌ها استفاده کنند.

بخشی از کتاب خرس کوچولوها میرن دندان پزشکی

«صبح روز بعد وقتی اون‌ها داشتن از خونه بیرون می‌رفتن، مامانِ فرسی به راراش فرسی گفت: «یادت باشه بعد از مدرسه وقت دندان‌پزشکی داری!» مشغول گفتن این حرف بود که فیمیر، خواهر فرسی، داشت با غذاش بازی بازی می‌کرد. راراش خرسی گفت: «سلولِ ایکله بل از رتروی‌تاشن لق شرة،» فواهر فرسی همین‌جور داشت با دندونش بازی می‌کرد و با زبون می‌آوردش لو و باز دوباره می‌برد عقب. راراش فرسی با خنده گفت: «اگر دندونت هنوز نیفتاد، تو هم می‌تونی با ما بیای پیش دندون‌پزشک تا برات بکشیش بیرون.» وقتی راراش فرسی داشت سوار اتوبوس مدرسه‌شون می‌شد، فواهر فرسی بهش گفت: «نمی‌خوام دندون من باشی! خودم می‌خوام بکشمش بیرون!»