کتاب بگذارید آنها... مل رابینز + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب بگذارید آنها...

کتاب بگذارید آنها...

معرفی کتاب بگذارید آنها...

معرفی کتاب بگذارید آنها...

کتاب الکترونیکی «بگذارید آن‌ها ... (ابزاری برای تغییر سبک زندگی!)» نوشتهٔ مل رابینز و ترجمهٔ رضا صفاری، اثری در حوزهٔ خودیاری و روان‌شناسی کاربردی است که توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این کتاب با تمرکز بر نظریهٔ «بگذار آن‌ها»، به بررسی راهکارهایی برای رهایی از کنترل دیگران و تمرکز بر رشد فردی می‌پردازد. نویسنده با بهره‌گیری از تجربیات شخصی و پژوهش‌های علمی، تلاش می‌کند ابزاری عملی برای بهبود کیفیت زندگی ارائه دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بگذارید آنها...

«بگذارید آن‌ها ...» در سال ۲۰۲۴ منتشر شده و به دغدغه‌های انسان معاصر دربارهٔ مدیریت روابط، کنترل استرس و رهایی از انتظارات دیگران می‌پردازد. مل رابینز، که پیش‌تر با قانون پنج ثانیه شناخته شده بود، در این کتاب نظریه‌ای تازه را مطرح می‌کند که بر پایهٔ ترکیبی از روان‌شناسی، علوم اعصاب و فلسفه‌های کهن بنا شده است. کتاب با زبانی روایی و شخصی، خواننده را به سفری درونی دعوت می‌کند تا با رهاکردن تلاش برای کنترل دیگران، انرژی و تمرکز خود را به سمت رشد فردی و آرامش ذهنی سوق دهد. نویسنده با مثال‌های واقعی و داستان‌های شخصی، نشان می‌دهد که چگونه پذیرش محدودیت‌ها و تمرکز بر آنچه در کنترل ماست، می‌تواند کیفیت روابط و احساس رضایت از زندگی را بهبود بخشد. این اثر نه صرفاً یک راهنمای عملی، بلکه تلاشی برای بازتعریف نقش فرد در مواجهه با چالش‌های روزمره است.

خلاصه کتاب بگذارید آنها...

پیام اصلی کتاب «بگذارید آن‌ها ...» بر این ایده استوار است که بسیاری از استرس‌ها و نارضایتی‌های زندگی ناشی از تلاش بی‌پایان برای کنترل دیگران و پاسخ به انتظارات محیط است. مل رابینز با روایت داستان‌های شخصی و مثال‌های ملموس، نشان می‌دهد که چگونه رهاکردن این میل به کنترل، می‌تواند به آزادی عاطفی و آرامش ذهنی منجر شود. نویسنده توضیح می‌دهد که نظریهٔ «بگذار آن‌ها» نه به معنای تسلیم شدن، بلکه به معنای بازپس‌گیری قدرت شخصی و تمرکز بر واکنش‌ها و انتخاب‌های خود است. کتاب به بررسی موقعیت‌های مختلف زندگی می‌پردازد؛ از روابط خانوادگی و دوستی‌ها تا محیط کار و چالش‌های عاطفی. در هر بخش، رابینز تأکید می‌کند که با پذیرش این اصل که نمی‌توان دیگران را تغییر داد، فرد می‌تواند انرژی خود را صرف رشد شخصی، تعیین مرزهای سالم و ساختن روابط معنادار کند. همچنین، کتاب به نقش فلسفه‌های رواقی‌گری و پذیرش رادیکال در این رویکرد اشاره می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه این نگرش می‌تواند به کاهش اضطراب، افزایش اعتماد به نفس و بهبود کیفیت زندگی منجر شود.

چرا باید کتاب بگذارید آنها... را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر نظریه‌ای ساده اما عمیق، به خواننده کمک می‌کند تا از چرخهٔ بی‌پایان تلاش برای کنترل دیگران و جلب رضایت محیط رها شود. «بگذارید آن‌ها ...» ابزارهایی ارائه می‌دهد که می‌تواند به کاهش استرس، افزایش آرامش ذهنی و تقویت حس رضایت از زندگی کمک کند. خواننده با مطالعهٔ این اثر، می‌آموزد چگونه مرزهای سالم تعیین کند، مسئولیت شادی خود را بپذیرد و روابطی سالم‌تر و معنادارتر بسازد. این کتاب برای کسانی که به دنبال تغییر نگرش و بهبود کیفیت زندگی هستند، می‌تواند نقطهٔ شروعی مؤثر باشد.

خواندن کتاب بگذارید آنها... را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که درگیر اضطراب، استرس ناشی از انتظارات دیگران یا چالش‌های روابط بین‌فردی هستند. همچنین برای کسانی که به دنبال رشد فردی، افزایش اعتماد به نفس و رهایی از نیاز به تأیید دیگران‌اند، مطالعهٔ این اثر توصیه می‌شود. دانشجویان، والدین، مدیران و هر کسی که دغدغهٔ بهبود روابط و سلامت روان دارد، می‌تواند از آموزه‌های این کتاب بهره‌مند شود.

فهرست کتاب بگذارید آنها...

- مقدمه: داستان شخصی نویسنده و شکل‌گیری نظریهٔ «بگذار آن‌ها»- فصل ۱: زندگی خود را برای آنچه که نمی‌توانید کنترل کنید، تلف نکنید! — بررسی ریشه‌های میل به کنترل دیگران و پیامدهای آن.- فصل ۲: شروع ماجرا: «بگذار آن‌ها» و «بگذار من» — معرفی دو بخش اصلی نظریه و کاربرد آن‌ها در زندگی روزمره.- فصل ۳: هشدار! زندگی پر از استرس است — مواجهه با استرس‌های روزمره و نقش پذیرش در کاهش آن.- فصل ۴: بگذارید آن‌ها شما را تحت استرس قرار دهند — مواجهه با ترس از نظرات دیگران.- فصل ۵: بگذارید دیگران دربارهٔ شما افکار منفی داشته باشند — پذیرش قضاوت‌ها و رهایی از نیاز به تأیید.- فصل ۶: افراد سرسخت را دوست بدارید — برخورد با واکنش‌های عاطفی دیگران.- فصل ۷: وقتی آدم‌بزرگ‌ها قهر می‌کنند! — مدیریت روابط پیچیده و واکنش‌های احساسی.- فصل ۸: تصمیم درست، اغلب اشتباه به‌نظر می‌رسد — غلبه بر مقایسهٔ مزمن و پذیرش بی‌عدالتی‌های زندگی.- فصل ۹: زندگی همیشه عادلانه نیست — مواجهه با نابرابری‌ها و مقایسه‌ها.- فصل ۱۰: مقایسه را آموزگار خود کنید — تبدیل مقایسه به ابزاری برای رشد.- فصل ۱۱ تا ۱۳: تسلط بر دوستی‌های بزرگ‌سالانه و ساختن روابط معنادار.- فصل ۱۴ تا ۱۷: انگیزه دادن به دیگران برای تغییر و حمایت صحیح از اطرافیان.- فصل ۱۸ تا ۲۰: انتخاب عشقی که شایستهٔ آن هستید و مواجهه با پایان‌ها و آغازهای جدید.- سخن پایانی: آغاز عصر «بگذار من» و جمع‌بندی نظریه.- پیوست‌ها: کاربرد نظریه برای والدین و تیم‌های کاری.

بخشی از کتاب بگذارید آنها...

«در چنین لحظاتی. وقتی واقعا متوقف می‌شوم و درنگ می‌کنم. همیشه کمی احساسزندگی را با عجله می‌گذرانم و اجازه نمی‌دهم واقعاً از آن لذت ببرم. آن‌قدر خودم رادرگیر چیزهای بی‌اهمیتی می‌کنم که لحظه‌های کوتاهی را که در کنار عزیزانم هستمخراب می‌کنم.آیا واقعا لازم بود که از این آشفتگی دقیقه نودی استرس بگیرم و آن را سر اوکلی خالیکنم؟ نه.مطمئنم شما هم می‌توانید با این حس ارتباط برقرار کنید. حتی اگر فرزندی که به جشنپایان سال می‌رود. نداشته باشید. شاید شما هم احازه داده‌اید که حرف‌های خانوادهتعطیلات‌تان را خراب کند یا آن‌قدر خودتان را درگیر کار یا درس کرده‌اید کهبازهم. برنامه‌ای را که با دوستان خود گذاشته بودید، لغو کرده‌اید. شما می‌توانیدسال‌های زندگی‌تان را با غرق شدن در چیزهای بی‌معنا یا کار کردن تا دیرقت تلفکنید. خیلی راحت می‌توانید آن‌قدر درگیر استرس زندگی شوید که هدف اصلی آن رافراموش کنید.»