کتاب مابین تاریکی‮ مرضیه افشاری بادجانی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات یمام
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مابین تاریکی‮

معرفی کتاب مابین تاریکی‮

کتاب الکترونیکی «مابین تاریکی» نوشتهٔ «مرضیه افشاری‌بادجانی» و منتشرشده توسط انتشارات عسام، داستانی معاصر از زندگی دختر جوانی به نام «نهال» در روستایی کوچک است. این رمان با نگاهی به دغدغه‌های زنان، سنت‌ها و چالش‌های اجتماعی و خانوادگی، تصویری از زیست روزمره و آرزوهای نسل جوان در بستر جامعه‌ای سنتی ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مابین تاریکی‮

«مابین تاریکی» در فضایی روستایی و در دل سنت‌های ریشه‌دار روایت می‌شود. داستان حول محور زندگی «نهال»، دختر نوجوانی که تنها فرزند خانواده است، شکل می‌گیرد. او در کنار پدر و مادر سالخورده‌اش زندگی می‌کند و بار مسئولیت‌های خانه و دامداری را به دوش می‌کشد. روایت کتاب در دوره‌ای معاصر می‌گذرد و دغدغه‌های دختران روستا، ازدواج‌های زودهنگام، محدودیت‌های اجتماعی و آرزوهای سرکوب‌شده را به تصویر می‌کشد. نویسنده با زبانی صمیمی و جزئی‌نگر، روابط خانوادگی، دوستی‌ها و تضاد میان سنت و میل به تغییر را به نمایش می‌گذارد. در کنار روایت اصلی، ماجراهایی مانند بیماری پدر، دوستی با «نغمه» و حضور مردی غریبه که به خانواده کمک می‌کند، به داستان عمق بیشتری می‌بخشند. کتاب با تمرکز بر احساسات و کشمکش‌های درونی شخصیت‌ها، تصویری ملموس از زندگی دختران روستایی و چالش‌هایشان ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب مابین تاریکی‮

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با صبحی آرام در خانهٔ نهال آغاز می‌شود؛ دختری نوجوان که در غیاب برادر، مسئولیت گوسفندها و کارهای خانه را بر عهده دارد. پدرش به دلیل کهولت سن و بیماری، توان کار ندارد و نهال با مادرش زندگی می‌کند. نهال با دوست صمیمی‌اش «نغمه» و برادر او «نریمان» رابطه نزدیکی دارد. دغدغه‌های ازدواج زودهنگام، فشارهای سنتی و آرزوهای نهال برای تحصیل و زندگی متفاوت، در سراسر داستان موج می‌زند. ماجرای بیماری پدر و کمک مردی غریبه که به درمان او می‌انجامد، نقطه عطفی در روایت است. در کنار این، داستان نامزدی و ازدواج نغمه، فشارهای خانوادگی برای ازدواج نهال با نریمان، و ورود زنی به نام «جیران» که با کینه‌ای قدیمی خانواده را تهدید می‌کند، فضای داستان را پرتنش‌تر می‌کند. نهال میان خواسته‌های شخصی و فداکاری برای خانواده‌اش گرفتار است و باید تصمیم بگیرد که در برابر سنت‌ها تسلیم شود یا برای آرزوهایش بجنگد. روایت با جزئیات زندگی روزمره، احساسات متناقض و کشمکش‌های درونی نهال پیش می‌رود، بی‌آنکه پایان داستان را به‌روشنی افشا کند.

چرا باید کتاب مابین تاریکی‮ را خواند؟

این رمان با پرداختن به زندگی دختران روستایی و نمایش تضاد میان سنت و آرزوهای فردی، فرصتی برای درک بهتر دغدغه‌های نسل جوان در جوامع سنتی فراهم می‌کند. روایت ملموس و جزئی‌نگر کتاب، خواننده را با فضای روستا، روابط خانوادگی و چالش‌های اجتماعی روبه‌رو می‌سازد. «مابین تاریکی» برای کسانی که به داستان‌های اجتماعی و شخصیت‌محور علاقه دارند، تجربه‌ای نزدیک و قابل لمس از زیست زنان در بستر سنت‌های ایرانی ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب مابین تاریکی‮ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های اجتماعی، داستان‌های روستایی و روایت‌هایی دربارهٔ زنان و دختران جوان مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغهٔ موضوعاتی مانند ازدواج سنتی، محدودیت‌های اجتماعی و کشمکش میان سنت و مدرنیته دارند، خواندن این اثر مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب مابین تاریکی‮

«چشمانم را به لطف آفتاب باز کردم. به شمعدانی روی طاقچه نگاه کردم. قطرات آب روی گلبرگ‌هایش شاداب‌ترش کرده بودن. عطرش دماغم را قلقلک می‌داد.تشک را جمع کردم پتو را روی آن انداختم. از نرگس دخترخاله شهرنشینم چند حرکت ورزشی یاد گرفته بودم آنها را انجام دادم موهای فرم را به سختی شانه کردم و بافتم.شالم را روی سرم انداختم از اتاق بیرون رفتم.سلام دخترم آقا جانت امروز کمی حال نداره. بقچه رو بردار گوسفندها رو به چرا ببر.تک دختر این خانواده بودم. آقا جانم بخاطر سن و سالی که داشت کمی ناخوش احوال بود. از دار دنیا بیست بز و گوسفند داشتیم که کم و بیش خرج سه نفره‌مان را در می‌آورد.در طویله را باز کردم با صدای که آقا جان از خودش در می‌آورد گوسفندها را بیرون آوردم با چوب به سمت در اصلی بردم.مادر جان من رفتم- نهال زیاد دور نشی، زود برگردیه امید خدا»