کتاب سرود سبز زیستن مهسان منفرد نیاکی + دانلود نمونه رایگان

کتاب سرود سبز زیستن

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب سرود سبز زیستن

معرفی کتاب سرود سبز زیستن

کتاب الکترونیکی «سرود سبز زیستن» (سرود سبززیستن) مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی به قلم «مسان منفرد نیاک» است که توسط نشر متخصصان منتشر شده و ویرایش آن را محمدجلیل مظفری بر عهده داشته است. این اثر در قالب شعر نو سروده شده و مضامینی چون زندگی، عشق، امید و طبیعت را در خود جای داده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سرود سبز زیستن

«سرود سبز زیستن» در دوره‌ای منتشر شده که شعر معاصر فارسی با رویکردهای تازه و تجربه‌های زبانی متنوعی همراه است. این مجموعه، با بهره‌گیری از تصاویر طبیعت و عناصر زیستی، به دغدغه‌های انسانی چون امید، دلتنگی، عشق و گذر زمان می‌پردازد. شاعر در این کتاب، با زبانی تصویری و گاه تغزلی، تلاش می‌کند پیوندی میان زیستن و سرودن برقرار کند و تجربه‌های فردی را به جهانی جمعی پیوند بزند. فضای کلی کتاب، سرشار از حسرت‌ها و امیدهای انسانی است و در بسیاری از شعرها، طبیعت به عنوان بستری برای بیان احساسات و اندیشه‌ها نقش محوری دارد. این مجموعه در قالب شعر نو سروده شده و از نظر ساختار، تنوعی از فرم‌ها و لحن‌ها را در بر می‌گیرد. انتشار این کتاب در سال‌های اخیر، نشان‌دهندهٔ تداوم جریان شعر نو و حضور شاعران جوان در عرصهٔ ادبیات معاصر است.

چرا باید کتاب سرود سبز زیستن را خواند؟

این مجموعه شعر، با تکیه بر تصاویر زنده و ملموس از طبیعت و زندگی روزمره، فرصتی برای تامل در احساسات انسانی و تجربه‌های زیسته فراهم می‌کند. خواننده با مرور شعرهای «سرود سبز زیستن» می‌تواند با لایه‌های مختلف عاطفه، امید، دلتنگی و پیوند با طبیعت روبه‌رو شود. این کتاب برای کسانی که به دنبال کشف زبان تازه و تجربهٔ شاعران معاصر هستند، می‌تواند دریچه‌ای به جهان شعر امروز باشد.

خواندن کتاب سرود سبز زیستن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران شعر نو و کسانی که دغدغه‌هایی چون عشق، امید، طبیعت و زیستن را در ذهن دارند، مخاطبان اصلی این کتاب هستند. همچنین برای دانشجویان و پژوهشگران ادبیات معاصر فارسی، این مجموعه می‌تواند نمونه‌ای از جریان‌های شعری امروز باشد.

فهرست کتاب سرود سبز زیستن

این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای مستقل است که هرکدام به موضوعات مختلفی چون عشق، امید، دلتنگی، طبیعت و گذر زمان می‌پردازند. شعرها اغلب با تصاویر طبیعت آغاز می‌شوند و به تاملات شاعرانه دربارهٔ زندگی و احساسات انسانی می‌رسند. برخی شعرها به خاطرات و گذشته اشاره دارند و برخی دیگر، امید به آینده و پیوند با جهان پیرامون را برجسته می‌کنند. ساختار کتاب مبتنی بر توالی شعرهاست و هر شعر، فضایی مستقل و در عین حال مرتبط با کلیت مجموعه دارد.

بخشی از کتاب سرود سبز زیستن

«در خیال رودقایقی می‌سازم آری...تا به‌قصد محفل سرخ شقایقتند خوام راندو خوامم خواند؛شعر رقصان رهایی رامی‌سیارم قلب خود بر آی آفاق دور آسمان؛ آریتا باند جاودان در راو هستی اوسراپا شادمان و خوشقایقی می‌سازم اکنون در خزان زندیتا من و تو راه بسپارما لب شنزارهایی که خوش‌اند...و سرودی بر لب ما می‌نشیند خوشهمچو سرمستی جاری‌گشته در رود روان و پاکبه تماشا می‌نشینیم و ناه خبرةٌ ما؛برتن عطری که می‌رقصد به گرد باساز اشتیاق عشق ما آری...!در جهانی دور روییدهبر درختِ کاج لبخندیکودک غلتیده در خواب خوشش در کهکشانو ماهی زیبا و سرخ ارزوها نیزدر میان حوض ای می‌زند لبخندباز باران بهاری تند می‌رقصدو رگبار زمان می‌بارد از شادیدر جهانی دورگیسوی آزاد در تنهایی یک کوچهباغ سبزایستاده به تماشا عشق را!»