معرفی و دانلود کتاب امواج سرنوشت pdf + خلاصه رایگان

براساس یک داستان واقعی

۴.۳ امتیاز(از ۴ رأی)
پوراندخت قاسمی

معرفی کتاب امواج سرنوشت

کتاب امواج سرنوشت (براساس یک داستان واقعی) نوشته‌ پوراندخت قاسمی و ویراستاری زهرا ابراهیمی‌ قزوینی روایتی داستانی از زندگی، عشق و فرازونشیب‌های سرنوشت است که توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این اثر با الهام از واقعیت و بهره‌گیری از عناصر تخیل داستان مردی را روایت می‌کند که در دل رنج و فقر رشد می‌کند اما امید و تلاش بی‌وقفه او را به‌سوی آینده‌ای متفاوت سوق می‌دهد. در کنار روایت زندگی این مرد عشق، خانواده و چالش‌های اجتماعی و فرهنگی نیز به تصویر کشیده شده‌اند. کتاب امواج سرنوشت با نثری توصیفی و فضاسازی دقیق خواننده را به سفری احساسی و پر از پرسش‌های عمیق درباره‌ی نقش انسان در برابر تقدیر و قدرت انتخاب می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب امواج سرنوشت

کتاب امواج سرنوشت اثری از پوراندخت قاسمی است که با الهام از یک داستان واقعی و آمیزه‌ای از واقعیت و تخیل به روایت زندگی مردی می‌پردازد که از کودکی با سایه‌ی فقر و رنج روبه‌روست اما امید و اراده را فانوس راه خود قرار می‌دهد. این کتاب در قالب داستانی خانوادگی و عاشقانه به جزرومدهای زندگی، نقش تقدیر و تلاش فردی و همچنین تأثیر عشق و پیوندهای انسانی می‌پردازد.

پوراندخت قاسمی با توصیف‌های جزئی‌نگر و فضاسازی دقیق خواننده را به دل دهه‌های گذشته و فضای روستا و شهر می‌برد و روابط میان شخصیت‌ها را با ظرافت به تصویر می‌کشد. کتاب امواج سرنوشت نه‌تنها داستانی درباره‌ی عشق و امید است، بلکه به دغدغه‌های اجتماعی، تفاوت‌های فرهنگی و نقش انتخاب در مسیر زندگی نیز پرداخته است. نویسنده با بهره‌گیری از روایت‌های واقعی و بازآفرینی هنرمندانه اثری خلق کرده است که در هر فصل خواننده را با پرسش‌هایی درباره‌ی سرنوشت، اختیار و معنای زندگی روبه‌رو می‌کند.

خلاصه داستان امواج سرنوشت

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

کتاب امواج سرنوشت با بهار سال پنجاه و هفت آغاز می‌شود؛ زمانی که مهتاب، دختر نوجوان خانواده‌ی نیکنام، در فضای پرشور طبیعت و خانه‌ای گرم و صمیمی زندگی می‌کند. داستان با توصیف دقیق روابط خانوادگی، مراسم عروسی و آشنایی مهتاب با تقی شاکری، مردی جوان و تحصیل‌کرده، پیش می‌رود. تقی که پس از سال‌ها تحصیل در خارج از کشور به ایران بازگشته است، در یک مراسم خانوادگی مجذوب مهتاب می‌شود و به‌تدریج علاقه‌اش را با خانواده در میان می‌گذارد. تفاوت‌های فرهنگی و دغدغه‌های خانوادگی مسیر این آشنایی را با چالش‌هایی همراه می‌کند اما تقی با پشتکار و احترام تلاش می‌کند به مهتاب نزدیک‌تر شود.

داستان با سفرهای خانوادگی به روستا، شب‌نشینی‌ها و شکل‌گیری پیوند عاطفی میان مهتاب و تقی ادامه می‌یابد. در این میان فضای اجتماعی پرالتهاب سال‌های منتهی به انقلاب نیز بر زندگی شخصیت‌ها سایه می‌اندازد. داستان با تمرکز بر احساسات، تردیدها و امیدهای دو شخصیت اصلی به‌تدریج به نقطه‌ای می‌رسد که تقی تصمیم به خواستگاری رسمی می‌گیرد و خانواده‌ها برای آینده‌ای مشترک آماده می‌شوند. کتاب امواج سرنوشت با پرداختن به جزییات زندگی روزمره، دغدغه‌های نوجوانی، عشق نخستین و نقش سرنوشت در مسیر زندگی تصویری ملموس و انسانی از رشد، انتخاب و امید ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب امواج سرنوشت را بخوانیم؟

کتاب امواج سرنوشت با روایت داستانی عاشقانه و خانوادگی تصویری زنده از فرازونشیب‌های زندگی، نقش امید و تلاش فردی در برابر دشواری‌ها و تأثیر عشق بر سرنوشت انسان ارائه می‌دهد. این کتاب با توصیف‌های جزئی‌نگر و فضاسازی دقیق خواننده را به دل فضای روستا و شهر در دهه‌های گذشته می‌برد و روابط انسانی را با ظرافت به تصویر می‌کشد. پرداختن به دغدغه‌های اجتماعی، تفاوت‌های فرهنگی و نقش انتخاب در مسیر زندگی از ویژگی‌های شاخص این اثر است. خواندن این کتاب فرصتی برای هم‌ذات‌پنداری با شخصیت‌هایی است که در دل مشکلات، امید و عشق را جست‌وجو می‌کنند و با انتخاب‌های خود مسیر زندگی‌شان را رقم می‌زنند.

خواندن کتاب امواج سرنوشت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان داستان‌های عاشقانه و خانوادگی، کسانی که دغدغه‌ی رشد فردی، امید در برابر دشواری‌ها و نقش سرنوشت در زندگی را دارند و همچنین به دوست‌داران روایت‌های اجتماعی و فرهنگی پیشنهاد می‌شود.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب امواج سرنوشت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابامواج سرنوشت
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۰/۰۱
فرمت کتابPDF

کاربر 11977272
۱۴۰۵/۰۲/۲۲

این کتاب با قلم قوی و زیبای نویسنده واقعا منو غافلگیر کرد. از همان اول، نثر روان و دلنشینش باعث شد که خودم را وسط ماجراهای داستان احساس کنم. در فصل سوم، داستان به اوج هیجان و تاثیرگذاری خودش میرسد طوریکه...بیشتر

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۹

این رمان عاشقانه و احساسی را بسیار دوست داشتم. نویسنده با نگارشی زیبا، توانمند و شاعرانه، صحنه‌ها و رویدادها را چنان زنده و ملموس توصیف کرده که احساس می‌کردم خودم در دل داستان حضور دارم. فضاسازی قوی و دلنشین داستان...بیشتر

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۰۹

📚 بعضی کتاب‌ها فقط خوانده نمی‌شوند، بلکه زندگی می‌شوند… این داستان واقعی، پر از درد، امید و لحظه‌هایی است که قلب آدم را تکان می‌دهد و تا مدت‌ها در ذهن می‌ماند. هر صفحه‌اش درسی دارد که می‌تواند مسیر نگاه ما را...بیشتر