دانلود و خرید کتاب گمشده الهه سلطانی

نویسنده:الهه سلطانی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب گمشده

معرفی کتاب گمشده

کتاب الکترونیکی «گمشده» (Lost) سرودهٔ «الهه سلطانی» و منتشرشده توسط نشر ماندگاران، مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که در حدود ۱۰۰ صفحه گردآوری شده است. این اثر با محوریت مضامینی چون عشق، دلتنگی، جدایی و امید، به بیان احساسات و تجربه‌های شخصی شاعر می‌پردازد. «گمشده» در قالب شعر سپید و آزاد سروده شده و فضای عاطفی و انسانی پررنگی دارد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گمشده

«گمشده» مجموعه‌ای از شعرهای عاشقانه و عاطفی است که در فضای شعر معاصر فارسی جای می‌گیرد. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که شعر سپید و آزاد، جایگاه ویژه‌ای در ادبیات فارسی یافته است و شاعران بسیاری دغدغه‌های شخصی و اجتماعی خود را در قالب این نوع شعر بیان می‌کنند. اشعار این مجموعه عمدتاً حول محور فقدان، دلتنگی، خاطرات و امید به بازگشت معشوق می‌چرخد. شاعر با زبانی ساده و بی‌پیرایه، تجربه‌های زیستهٔ خود را به تصویر می‌کشد و تلاش می‌کند احساسات انسانی را به شکلی ملموس و قابل لمس بیان کند. «گمشده» با تقدیم‌نامه‌ای به مادر، همسر و دختران شاعر آغاز می‌شود و در ادامه، هر شعر به نوعی بازتابی از روابط انسانی و عواطف عمیق است. این مجموعه برای مخاطبانی که به شعر معاصر و بیان احساسات شخصی علاقه‌مند هستند، می‌تواند تجربه‌ای نزدیک و همدلانه فراهم کند.

چرا باید کتاب گمشده را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر احساسات انسانی، به ویژه دلتنگی، عشق و جدایی، فضایی فراهم می‌کند تا خواننده با تجربه‌های شاعر هم‌ذات‌پنداری کند. اشعار «گمشده» با بیان صادقانه و بی‌واسطه، لحظاتی از زندگی را به تصویر می‌کشند که بسیاری از افراد ممکن است آن را تجربه کرده باشند. مطالعه این مجموعه می‌تواند فرصتی برای تأمل در روابط انسانی و عواطف شخصی باشد و به مخاطب کمک کند تا با احساسات خود روبه‌رو شود.

خواندن کتاب گمشده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این مجموعه برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که با موضوعاتی مانند عشق، جدایی، دلتنگی و امید درگیر هستند و افرادی که به بیان احساسات شخصی در قالب شعر علاقه دارند، مناسب است.

فهرست کتاب گمشده

این کتاب داستانی نیست و ساختار آن بر پایه شعرهای مستقل شکل گرفته است. هر شعر با عنوان یا شماره‌ای مشخص شده و به موضوعاتی مانند دلتنگی، جدایی، خاطرات، امید و عشق می‌پردازد. مجموعه با تقدیم‌نامه‌ای آغاز می‌شود و سپس شعرها یکی پس از دیگری، هرکدام با محوریت یک احساس یا تجربه خاص، ارائه شده‌اند. در این میان، برخی شعرها به خاطرات گذشته، برخی به امید بازگشت معشوق و برخی به پذیرش تنهایی و ادامه زندگی اشاره دارند. این تنوع موضوعی باعث می‌شود خواننده با هر شعر، با زاویه‌ای تازه از احساسات انسانی روبه‌رو شود.

بخشی از کتاب گمشده

«کمی از من فاصله بگیر عقپ تر برو برو برو برو خوب است حالا بایست بگذار تو را قبل از رسیدن خوب نگاه کنم نگفته بودی می‌روی بی خبر رفتی و اثری از خودت به جا نگذاشتی و من سالهاست چشم به راهم تا گمشده‌ام یک روز از راه برسد و چشمانم را روشن کند»