کتاب رهایم مکن
معرفی کتاب رهایم مکن
معرفی کتاب رهایم مکن
کتاب الکترونیکی «رهایم مکن» نوشتهٔ سید بیوک آقا طالبنژاد و منتشرشده توسط موسسه فرهنگی انتشاراتی اولینها، داستانی معاصر در ژانر رمان و ادبیات داستانی فارسی است. این اثر با محوریت سه شخصیت اصلی، به مضامینی چون هویت، حافظه، دوستی و مبارزه برای آزادی میپردازد و در بستری رازآلود و پرکشش روایت میشود. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب رهایم مکن
«رهایم مکن» در فضایی رازآلود و تا حدی علمی-تخیلی، داستان سه شخصیت به نامهای «کتی»، «روث» و «تامی» را روایت میکند که در مکانی به نام «هائیل» رشد میکنند؛ جایی که در ظاهر امن است اما رازهای تاریکی را در خود پنهان کرده است. این رمان در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و با پرداختن به موضوعاتی چون دستکاری حافظه، جستجوی هویت و مفهوم آزادی، دغدغههای فلسفی و انسانی را در قالب داستانی پرحادثه و پرکشش مطرح میکند. روایت کتاب از دوران کودکی شخصیتها آغاز میشود و با عبور از بحرانها و چالشهای متعدد، به مبارزه آنها برای کشف حقیقت و رهایی از سرنوشت محتوم میپردازد. در کنار این خط اصلی، کتاب به روابط انسانی، قدرت دوستی و فداکاری، و همچنین نقدی بر جامعه و ساختارهای قدرت میپردازد. فضای داستان، تلفیقی از واقعیت و خیال است و با بهرهگیری از عناصر نمادین، خواننده را به تامل دربارهٔ معنای زندگی و هویت فردی دعوت میکند.
خلاصه کتاب رهایم مکن
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان «رهایم مکن» با معرفی سه کودک به نامهای «کتی»، «روث» و «تامی» آغاز میشود که در مکانی به نام «هائیل» زندگی میکنند؛ جایی که در ظاهر پناهگاهی امن است اما به تدریج رازهای تاریکی از آن آشکار میشود. شخصیت اصلی، «کتی»، زنی میانسال است که با بیماری فراموشی زودرس دست و پنجه نرم میکند و خاطراتش به سرعت محو میشوند. او همراه با «تامی»، مردی مرموز که ادعا میکند کلید نجاتش را در دست دارد، سفری پرمخاطره را برای کشف گذشته و حقیقت آغاز میکند. در این مسیر، آنها با خطرات و چالشهای متعددی روبرو میشوند و به تدریج با واقعیت تلخ کلونها و هدف شوم جامعهای که در آن زندگی میکنند، مواجه میشوند. دوستی عمیق میان شخصیتها، فداکاری و تلاش برای رهایی از سرنوشت محتوم، محور اصلی داستان است. روایت با فرار جسورانه از «هائیل»، کشف رازهای هویت، و مبارزه برای حق حیات ادامه مییابد و شخصیتها را در برابر انتخابهای دشوار و نبردی برای آزادی قرار میدهد. پایان داستان باز گذاشته شده و سرنوشت شخصیتها به انتخاب و ارادهٔ خودشان گره میخورد.
چرا باید کتاب رهایم مکن را خواند؟
این کتاب با پرداختن به مضامینی چون هویت، حافظه، آزادی و قدرت دوستی، خواننده را به تامل دربارهٔ معنای زندگی و سرنوشت فردی دعوت میکند. روایت پرکشش و فضای رازآلود داستان، همراه با شخصیتپردازی عمیق و چالشهای اخلاقی، فرصتی برای تجربهٔ سفری درونی و مواجهه با پرسشهای بنیادین انسان فراهم میآورد. همچنین، تلفیق واقعیت و خیال در بستر داستان، امکان همذاتپنداری با شخصیتها و درک بهتر پیچیدگیهای روانی و اجتماعی را ایجاد میکند.
خواندن کتاب رهایم مکن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این رمان برای علاقهمندان به داستانهای معاصر فارسی، دوستداران روایتهای رازآلود و فلسفی، و کسانی که دغدغههایی دربارهٔ هویت، حافظه و آزادی دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال داستانهایی با محوریت دوستی، فداکاری و مبارزه با سرنوشت هستند، جذاب خواهد بود.
فهرست کتاب رهایم مکن
بخش اول: سرآغاز سرنوشت- هاتفان بینشان: نغمههای وهمآلود و زمزمههایی از دنیایی ناشناخته که سرنوشت سه کودک را رقم میزند.- پناهگاه خیالی: معرفی «هائیل» به عنوان مکانی امن اما پر از راز، جایی که شخصیتها بزرگ میشوند و دوستی عمیقی میانشان شکل میگیرد.- رویاهای ناآرام: پرسشهای بیجواب و تردیدهایی که شخصیتها را به جستجوی حقیقت سوق میدهد.- ندای آزادی: فرار جسورانه از «هائیل» و آغاز سفری پرمخاطره به سوی دنیای بیرون و رویارویی با حقایق هولناک.بخش دوم: در جستجوی هویت- پیوندهای ناگسستنی: دوستی «کتی»، «روث» و «تامی» عمیقتر میشود و آنها در کنار هم به دنبال راهی برای رهایی میگردند.- رازهایی آشکار: سرگذشت دردناک کلونها و هدف شوم آنها برای جامعه فاش میشود و خشم جایگزین همدلی میشود.- امیدی در تاریکی: در میان ناامیدی، عشقی ممنوع شکوفه میزند و امیدی دوباره در دل شخصیتها جوانه میزند.بخش سوم: نبرد برای حق حیات- انتخابی دشوار: شخصیتها در دوراهی مرگ و زندگی قرار میگیرند و باید میان فداکاری برای نجات یکدیگر یا تلاش برای ادامه زندگی تصمیم بگیرند.- مبارزهای بیامان: «روث» برای احقاق حقوق کلونها میجنگد و صدای مظلومان را به گوش جهانیان میرساند.- وداعی تلخ و شیرین: خاطرات تلخ و شیرین در هم میآمیزند و هر یک از شخصیتها به دنبال سرنوشت خود رهسپار میشوند.
بخشی از کتاب رهایم مکن
«در اعماق شب، زمانی که سکوت مطلق بر جهان حکمفرماست، نغمههای وهمآلودی در هوا پخش میشوند. این نغمهها گاه غمانگیز و گاه رعبآور، گویی از دنیایی دیگر به گوش میرسند. راز سرچشمه این نغمهها چیست؟ آیا ارواح سرگردان در تاریکی شب سر مینوازند و قصههای غمانگیز خود را زمزمه میکنند؟ یا موجودات ناشناختهای در اعماق تاریکی نهفتهاند که نغمههای وهمآلود خود را به گوش جهانیان میرسانند؟افسانههای بسیاری در مورد سرچشمه این نغمهها وجود دارد. برخی معتقدند که این نغمهها توسط ارواح کسانی که مرگ تلخی داشتهاند نواخته میشود. ارواحی که در حسرت زندگی گذشته خود سرگردانند و با نغمههای خود غم و اندوه خود را به گوش جهانیان میرسانند. برخی دیگر بر این باورند که این نغمهها توسط موجودات ماوراءالطبیعه نواخته میشود؛ جنها، پریها و سایر موجودات افسانهای که در تاریکی شب پرسه میزنند و با نغمههای خود انسانها را به دنیای خود میکشانند. اما دانشمندان معتقدند که این نغمهها ریشه در دنیای واقعی دارند. باد که در میان شاخههای درختان میوزد، زوزه گرگها در جنگل و صدای جغد در شب همگی میتوانند نغمههایی وهمآلود ایجاد کنند که در سکوت شب به گوش برسند. صرف نظر از اینکه سرچشمه این نغمهها چه باشد، یک چیز مسلم است: نغمههای وهمآلود ما را به دنیایی اسرارآمیز و ناشناخته میبرند و به ما یادآوری میکنند که هنوز چیزهای زیادی در مورد جهان هستی وجود دارد که ما از آنها بیاطلاعیم.»