دانلود و خرید کتاب افسانه های آرا، نبرد شاهزادگان فاطمه هدایتی

انتشارات:نشر تیرگان
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب افسانه های آرا، نبرد شاهزادگان

کتاب «افسانه های آرا، نبرد شاهزادگان» نوشتۀ فاطمه هدایتی است و نشر تیرگان آن را منتشر کرده است. افسانه‌های آرا: نبرد شاهزادگان فقط داستان شاهزادگان نیست؛ داستان قوانینی است که قدرت را محدود می‌کنند، داستان تاریخی است که ریشه در اخلاق دارد و داستان نسلی است که باید میان طمع، قدرت و اصول انسانی، یکی را برگزیند.

درباره کتاب افسانه های آرا، نبرد شاهزادگان

رمان افسانه‌های آرا، نبرد شاهزادگان اثری فانتزی و خیال‌انگیز است که دنیایی تازه و منحصربه‌فرد را پیش روی خواننده می‌گشاید؛ جهانی سرشار از سرزمین‌های افسانه‌ای، قوانین ماورایی، روایت‌های کهن و درگیری‌های پرشور شاهزادگان. این کتاب، با نثری ساده اما تصویری، تلاش می‌کند مخاطب نوجوان را وارد ماجرایی کند که نه‌تنها روایتگر نبرد میان افراد یا کشورها، بلکه بازتاب‌دهندهٔ مضامین عمیق‌تری همچون وفاداری، قانون، عدالت، قدرت و پیوندهای خانوادگی است.

در آغاز رمان افسانه‌های آرا: نبرد شاهزادگان، نویسنده با یادداشتی کوتاه به خواننده یادآوری می‌کند که این اثر، روایتی خیال‌پردازانه است و هرگونه شباهت آن با اسامی یا رویدادهای واقعی، اتفاقی است. بااین‌حال، برای قابل‌لمس کردن روایت برای مخاطب امروزی، زبان داستان معاصر انتخاب شده و از واژگان امروزین بهره گرفته شده است، هرچند ماجراها در دورانی بسیار دور و اسطوره‌ای رخ می‌دهند.

ماجرای اصلی داستان رمان افسانه‌های آرا: نبرد شاهزادگان با روایت شکل‌گیری ۵ کشور آغاز می‌شود؛ ۵ سرزمینی که از دل مهاجرت شهبانویی شکست‌خورده و فرزندانش به وجود آمده‌اند: طلااورنگ، شیرشکار، آذرباد، هور، و یاقوت. هریک از این سرزمین‌ها ویژگی‌های جغرافیایی، فرهنگی و اسطوره‌ای ویژه‌ای دارند و مانند شخصیت‌های داستانی، هویتی مستقل دارند. برای مثال، طلااورنگ با قصرهایی از طلای خالص یادآور ثروت خیره‌کننده‌ است، شیرشکار با سلطهٔ شیرها بر قدرت وحشی طبیعت تأکید دارد و آذرباد با آتشفشان‌هایش محل رویارویی انسان‌های عادی و جادوگران می‌شود.

هور بزرگ‌ترین کشور است و به‌نوعی قلب تمدن محسوب می‌شود؛ جایی که خورشید در آن فرمانروایی می‌کند و آرزوی تصاحبش، بسیاری را به جنگ کشانده است. در مقابل، یاقوت با پیشرفت خیره‌کننده‌اش ناگهان به سرنوشتی رمزآلود دچار می‌شود و به طور کامل از صحنۀ روزگار محو می‌شود. این بخش از روایت با رازآلودگی خاصی همراه است که تعلیق را به ماجرای اصلی تزریق می‌کند و ذهن خواننده را برای ادامۀ داستان آماده نگه می‌دارد.

کتاب با خلق افسانه‌هایی همچون سرگذشت پریان در دریای آز، لایه‌ای اسطوره‌ای و شاعرانه نیز به متن افزوده است. روایت گریه‌های پری که از غم مرگ فرزندانش دریا را پدید می‌آورد، به‌خوبی نشان می‌دهد که نویسنده توانسته است مفاهیم انسانی همچون حرص، بی‌رحمی و خشم طبیعت را در قالبی افسانه‌ای و مناسب نوجوانان روایت کند.

خواندن کتاب افسانه های آرا، نبرد شاهزادگان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب افسانه های آرا، نبرد شاهزادگان

«سال‌ها پیش شهبانویی به نام رخشید بر سرزمینی حکومت می‌کرد. قبیله‌ای وحشی به کشورش هجوم آورد رخشید پس از جنگ بسیار شکست را پذیرفت و برای حفظ جان فرزندانش همراه با آنان به مکانی دور گریخت؛ سرزمینی به نام نوربان که پیش از آن کسی ساکنش نبود. سال‌ها بعد هنگامی که رخشید از دنیا رفت، فرزندانش نوربان را میان خود تقسیم کردند و پنج کشور پدید آمد.»

فاطمه هدایتی
۱۴۰۴/۰۲/۰۶

سلام، من نویسنده این کتاب هستم. پیشاپیش از هر کسی که برای خوندن کتابم وقت میذاره تشکر می کنم❤️ می دونم کتابم بدون نقص نیست ولی خب قشنگی های خودش رو هم داره ❤️ 🟡 لطفاً به این نکته توجه کنید که این

- بیشتر