دانلود و خرید کتاب رنگ احساس فرزانه توابی
تصویر جلد کتاب رنگ احساس

کتاب رنگ احساس

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب رنگ احساس

کتاب «رنگ احساس» سرودۀ فرزانه توابی است و انتشارات شاپرک سرخ آن را منتشر کرده است. رنگ احساس دفترچه‌ای است از عواطف انسانی که با لحنی نرم، گاه کودکانه و گاه بلوغ‌یافته، در پی تسکین دل و بازتاب لحظات عمیق عاطفی است.

درباره کتاب رنگ احساس

می‌دانیم که شعر فارسی عرصه‌های گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرن‌ها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر به‌دست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصه‌ها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بی‌محابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفت‌اقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشه‌های اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدان‌گونه که هیچ جامعه‌ای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشه‌هایش بی‌نیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.

کتاب رنگ احساس مجموعه شعر فرزانه توابی، شاعر ایرانی را دربرگرفته است. اشعاری که در کتاب رنگ احساس آمده با زبانی ساده و صمیمی، احساسات انسانی، تجربه‌های عاشقانه و دلبستگی‌های درونی را به تصویر می‌کشد. این مجموعه شعر در قالب‌هایی عاطفی و گاه تغزلی، بازتابی است از دغدغه‌های قلبی شاعر نسبت به مفاهیمی چون عشق، امید، دلتنگی و رؤیا. فرزانه توابی در رنگ احساس از واژگانی استفاده می‌کند که ملموس، دلنشین و برای طیف گسترده‌ای از خوانندگان قابل‌درک است. ویژگی بارز این مجموعه، نزدیکی شاعر با مخاطب از طریق صداقتی بی‌پیرایه و بی‌تکلّف در بیان احساسات است.

خواندن کتاب رنگ احساس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران شعر فارسی پیشنهاد می‌کنیم