کتاب ترنم بارش هنگامه ذوالفقارخانی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ترنم بارش

کتاب ترنم بارش

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب ترنم بارش

کتاب «ترنم بارش» سوردۀ هنگامه ذوالفقارخانی است و انتشارات سیادت آن را منتشر کرده است. ترنم بارش، مجموعه شعرهای هنگامه ذوالفقارخانی را در برمی‌گیرد.

درباره کتاب ترنم بارش

می‌دانیم که شعر فارسی عرصه‌های گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرن‌ها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر به‌دست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصه‌ها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بی‌محابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفت‌اقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشه‌های اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدان‌گونه که هیچ جامعه‌ای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشه‌هایش بی‌نیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.

کتاب ترنم بارش مجموعه شعر هنگامه ذوالفقارخانی، شاعر ایرانی را دربرگرفته است. اشعاری که در کتاب ترنم بارش آمده در قالب چهارپاره سروده شده است و مجموعه‌ای است از شعرهای عاشقانه، تغزلی و احساسی با زبانی ساده، صمیمی و روان. اشعار این کتاب با دغدغه‌هایی درونی و عاطفی سروکار دارند و در بیشتر آن‌ها رد پای فقدان، عشق، بی‌مهری و دلتنگی به‌وضوح دیده می‌شود. لحن زنانه، صادقانه و متکی بر تجربه‌های درونی شاعر، به کتاب ترنم بارش حال و هوایی شخصی بخشیده و مخاطب می‌تواند با آن هم‌ذات‌پنداری کند.

خواندن کتاب ترنم بارش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستدارن شعر فارسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب ترنم بارش

«كتاب عاشقی خواندن ندارد

کنار یار من، ماندن ندارد

اگر چه دلخورم از او ولیکن

دل من طاقت راندن ندارد

در بام بلند لانه را گم کردم

با کفتر عشق دانه را گم کردم

ازبس‌که به بیراهه زدم یادش را

در روز نشان خانه را گم کردم »