کتاب تمنای دیدار
معرفی کتاب تمنای دیدار
کتاب تمنای دیدار نوشتهٔ محمود عابدنیا و ابوالفضل امیرآبادی زاده است. نشر سنجاق این کتاب را بهصورت الکترونیک منتشر کرده است. نویسندگان در این اثر شرحی مختصر بر دعای عهد ارائه دادهاند. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
درباره کتاب تمنای دیدار
آیا تاکنون تجربهأ دلتنگی برای فردی ناشناس را داشتهاید؟ شخصی که از وجود او اطمینان دارید، اما از دیدگان شما پنهان است. کتاب تمنای دیدار دقیقاً به همین احساس میپردازد؛ دلتنگی برای شخصیتی که نام او بسیار شنیده شده، اما چهرهاش هنوز آشکار نگردیده است؛ حضرت امام زمان (عج). این اثر، سفری جذاب و پرمغز به ژرفای دعای عهد است؛ همان دعایی که بسیاری از ما هر بامداد قرائت میکنیم، اما شاید به درک عمیقی از مفاهیم آن نرسیدهایم. در هر فصل از این کتاب، قطعهای از این دعا برای ما گشوده میشود، گویی در حال کشف گامبهگام نقشهای گنج هستیم. در این کتاب به بررسی این پرسشها خواهیم پرداخت:
علت اهمیت و جایگاه ویژهٔ این دعا چیست؟
امام زمان (عج) چگونه ما را نظاره میکنند؟
چگونه میتوانیم ارتباطی حقیقی و عمیق با ایشان برقرار نماییم؟
و مهمتر از همه، چگونه میتوانیم یک منتظر واقعی باشیم؟ انتظاری نه صرفاً مبتنی بر دعا، بلکه سرشار از کوشش و عمل. چنانچه قلباً نسبتی با این موضوع احساس میکنید، مطالعهٔ این کتاب را از دست ندهید. چه بسا این اثر، پلی باشد که شما را یک گام به ساحت مقدس حضرت امام زمان (عج) نزدیکتر کند.
این بار دعای عهد را با توجه قلبی قرائت فرمایید، نه صرفاً با زبان.
نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آنها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی میکند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزهای (داستان و رمان، کتابهای علمی، کتاب شعر، تبدیل پایاننامه به کتاب و…) را میپذیرد. کتابها با این انتشارات، منتشر میشوند، میتوانند بهدست میلیونها مخاطب برسند و نویسنده میتواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که میخواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کردهاند و اکنون میخواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.
خواندن کتاب تمنای دیدار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب متون دینی و کسانی که میخواهند دعای عهد را بیشتر و عمیقتر فهم کنند، پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تمنای دیدار
«زمین را در هنگام ظهور او چطور خواهم یافت؟ آیا همین طور بی رونق و خشک سالی و قحطی خواهد بود؟ آیا زمین پر از فاسد خواهد شد یا پر از فساد؟ حکومت او در کشور های اسلامی خواهد بود یا در سراسر جهان؟ تمام این سوالات در ذهنم بعد از خواندن این فراز نقش بست. به خواندن آثار و برکات ظهور مراجعه کردم و دیدم آن همای رحمت چه برکتی است که ما غافل از خود و او هستیم به تعبیری:
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
او مانند بارانی ست که خداوند فرمود زمین بوسیله آن احیاء میشود. تمام مخلوقات به غیر از مکلفین تکوین عشق ورزی به خالق را دارند و از مخلوقات شایسته و عابد درگاه خدا خوششان میآید. زمین وقتی یک کافر بر روی او قدم میگذارد تنفر دارد و زجر میکشد لذا وقتی در هنگام ظهور مردم به آن صفای باطنی دست یافتن و پا در مسیر هدایت گذاشتند زمین و زمان هم اجزائ چرخه فلک، برای آنان سر تعظیم فرود میآورد و برکات خود را بر آنان ظاهر میسازد. زمین گنج هایش، رویش هایش، آسمان و جوّ، هوای دلپذیر و بارانش را تقدیم مهدویان میکند. این حکومت و آبادی در سراسر جهان است و از باب مَجاز فرمود: «بلادک». او رکن زمین است آنها رکن اصلی که قوام و پایداری آن به اوست. خشک سالی دل به آن است که نور حق نبیند و این دلی که مانند زمین مرده است هنگامی که نور هدایت بر آن بتابد و باران رحمت بر آن ببارد زنده میشود. امام باقر علیه السلام فرمود: «...و هم والله ینوّرون قلوب المومنین و ...».۱۲ فقط قلوب مؤمنان و بندگان با او احیاء میشود زیرا یر آنها به علت لجاجت از پذیرش حق به دلیل حبّ دنیا سر باز میزنند و خداوند متعال در وصف شان میفرماید: «انّ الذین کفروا سواء علیهم ءاَنذرتهم اَم لم تنذر هم لا یومنون».۱۳ زمین پر از فساد میشود و این همان مرگ زمین است او میآید و با عدالت این فساد ها و ظلم ها را ریشه کن میکند همانطور که پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: «یَمْلَأُ اللهُ به الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلًا کَمَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً».۱۴ زمین پر از فساد میشود نه فاسد. اگر در یک مجموعه بزرگ دو نفر هم فاسد باشند کل مجموعه را میتوانند به فساد بکشند لذا نباید این تفکر در بین مؤمنان باشد که زمین پر از فاسد میشود و همه انسان ها بد و ظالم و فاسد میشوند. و در زمان حال به جهت ترک فریضه امر به معروف و نهی از منکر این فساد ایجاد شده است و اگر آن فریضه همینطور معطل بماند این فساد گسترده تر میشود. حکومت او یک حکومت جهانی است همان هدف اصلی پیامبر صلی الله علیه و آله است. اگر در لفظ الارض در حدیث: «یملا الله به الارض...» تأمل کنیم اطلاق آن مشخص است و لذا تمام جهان را شامل میشود.»
خیلی عالی
هر چی جلوتر رفتم، بیشتر باهاش حال کردم✅
ساده، ولی پر از حس… مثل یه لبخند😊
عالی بود👌🏻
یه تجربه کوتاه اما موندگار 📘✨
کتاب مختصر و روان خوبی بود و مطالعه اش برای نوجوانان و انس گرفتن و فهم دعای عهد که از بهترین دعا های ماست عالیه. تشکر ان شاء الله از این دسته آثار بیشتر چاپ بشه.
واقعا نویسنده از تا دلش نوشته و انگار یه رمان عاشقانه با امام زمانه بخونید