دانلود و خرید کتاب عمو نوروز و غول برفی حسن موشانی (بهراد)
تصویر جلد کتاب عمو نوروز و غول برفی

کتاب عمو نوروز و غول برفی

معرفی کتاب عمو نوروز و غول برفی

کتاب عمو نوروز و غول برفی نوشتهٔ حسن موشانی (بهراد) است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب عمو نوروز و غول برفی

کتاب عمو نوروز و غول برفی داستانی جذاب و آموزنده برگرفته از افسانه‌های کهن ایرانی است که مفاهیم امید، دوستی و پیروزی خیر بر شر را به زیبایی به تصویر می‌کشد. این قصه روایتگر سرزمینی سرد و یخ‌زده است که توسط غول برفی شروری تسخیر شده و مردمش در تاریکی و سرما گرفتار شده‌اند. در میان این ناامیدی، زنبور کوچولوی شجاعی تصمیم می‌گیرد با سفر به دنبال عمو نوروز - نماد بهار و نو شدن - به نجات مردمش بیاید. داستان با سفر پرماجرای زنبور کوچولو، آشنایی با عمو نوروز مهربان و نهایتاً شکست غول برفی و بازگشت بهار به سرزمین یخ‌زده، به شکلی نمادین اهمیت امید، شجاعت و کار گروهی را به کودکان می‌آموزد. کتاب با تصاویر رنگارنگ و جذاب، نثری ساده و روان و پیامی عمیق درباره پیروزی نور بر تاریکی، نه تنها سرگرم‌کننده است بلکه ارزش‌های فرهنگی نوروز و سنت‌های ایرانی را نیز به کودکان معرفی می‌کند.

خواندن کتاب عمو نوروز و غول برفی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به کودکان ۴ تا ۸ ساله که در مرحله شناخت ارزش‌های اخلاقی و فرهنگی هستند، پیشنهاد می‌شود. والدینی که به دنبال داستان‌های ایرانی با پیام‌های تربیتی هستند، می‌توانند از این کتاب به عنوان ابزاری آموزشی استفاده کنند. مربیان مهدکودک و معلمان ابتدایی نیز می‌توانند از این داستان برای آموزش مفاهیمی مانند شجاعت، امیدواری و اهمیت کار گروهی بهره ببرند. به کودکانی که به داستان‌های ماجراجویانه با شخصیت‌های حیوانی علاقه دارند، این کتاب توصیه می‌شود. همچنین این اثر برای معرفی آیین نوروز و فرهنگ ایرانی به کودکان خارج از کشور بسیار مناسب است. در یک کلام، هر کودکی که به داستان‌های تصویری جذاب با پایان خوش علاقه دارد، از این کتاب لذت خواهد برد.

Sara Hasani
۱۴۰۴/۰۲/۰۷