دانلود و خرید کتاب کندوی ارتباط موثر زهرا فرح پور
تصویر جلد کتاب کندوی ارتباط موثر

کتاب کندوی ارتباط موثر

معرفی کتاب کندوی ارتباط موثر

کتاب کندوی ارتباط موثر نوشتهٔ زهرا فرح پور است. انتشارات آهوک این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب کندوی ارتباط موثر

کتاب کندوی ارتباط موثر به آموزش مهارت‌های ارتباط مؤثر در قالب داستان می‌پردازد. مباحثی مانند نحوه بیان افکار، دریافت پیام‌های دیگران، همدلی، و اصول متقاعدسازی در آن مطرح شده‌اند. کتاب با زبانی ساده و جذاب، مناسب برای نوجوانان و جوانان طراحی شده و توسط تیم "کندو" تهیه شده است.

خواندن کتاب کندوی ارتباط موثر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای نوجوانان، جوانان، والدین، معلمان، و تمامی کسانی که می‌خواهند مهارت‌های ارتباطی خود را تقویت کنند، مفید است. همچنین به مدیران و کارشناسانی که ارتباطات نقش کلیدی در کارشان دارد، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب کندوی ارتباط موثر

"برای گرفتن جواب مثبت، باید بدانیم چه اطلاعاتی از طرف مقابل نیاز داریم و چگونه خواسته خود را مطرح کنیم. گاهی یک لبخند ساده یا بیان جمله‌ای محبت‌آمیز می‌تواند دریچه‌ای برای یک ارتباط موفق باشد."

۱۴۰۳/۱۲/۲۱

سلام. این کتاب، مهارت ارتباط موثر را در قالب داستان آموزش میده. نقاشی‌های کتاب که در جاهایی به صورت کمیک کار شده، جذاب ترش کرده. پیشنهاد میکنم اگر نوجوان هستید و یا با نوجوانان سر و کار دارید و یا حتی اگر دوست

- بیشتر