کتاب سیب آبی
معرفی کتاب سیب آبی
کتاب سیب آبی نوشتهٔ رهاسادات حسینی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب سیب آبی
سیب آبی نوشته رها حسینی، سفری فلسفی و درونی به عمق پرسشهای بنیادین زندگی است. این کتاب، مکالماتی عمیق و تأملبرانگیز بین یک انسان باورمند و موجودی از جهانی دیگر را روایت میکند. این موجود، که هیچ شناختی از قوانین و باورهای دنیای ما ندارد، شخصیت اصلی داستان را به چالش میکشد و او را وادار میکند تا نگاهش را به دنیا، سرنوشت، حقیقت و آرامش از نو بررسی کند. این مکالمات، که در نه فصل کوتاه ارائه میشوند، مانند تکههای پازلی هستند که در نهایت، تصویری تازه و عمیق از زندگی را نمایان میسازند.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب سیب آبی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب سیب آبی برای افرادی که به دنبال سفری درونی و تأمل در پرسشهای بنیادین زندگی هستند، مناسب است. این کتاب برای علاقهمندان به فلسفه، عرفان و داستانهای فلسفی، و همچنین کسانی که به دنبال آرامش و معنای زندگی هستند، جذاب خواهد بود. افرادی که از خواندن کتابهایی که ذهن را به چالش میکشند و نگاهی تازه به زندگی ارائه میدهند، لذت میبرند، از مطالعه "سیب آبی" بهرهمند خواهند شد. همچنین، کسانی که به دنبال یافتن آرامش درونی هستند، ممکن است در این کتاب، راهی برای کشف آرامش درونی خود بیابند. به طور کلی، سیب آبی دعوتی است به تأمل و کشف حقیقتی که شاید همیشه درونمان جریان داشته، اما زیر غبار روزمرگی پنهان شده است.