دانلود و خرید کتاب نوجوان آنلاین والدین آگاه رضا آریاوند
تصویر جلد کتاب نوجوان آنلاین والدین آگاه

کتاب نوجوان آنلاین والدین آگاه

معرفی کتاب نوجوان آنلاین والدین آگاه

کتاب نوجوان آنلاین والدین آگاه نوشتهٔ رضا آریاوند است. انتشارات کلید آموزش این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب نوجوان آنلاین والدین آگاه

کتاب نوجوان آنلاین والدین آگاه به بررسی چالش‌های والدین در عصر دیجیتال و راهکارهای مؤثر برای تعامل با نوجوانان می‌پردازد. نویسنده با تکیه بر تجربیات حرفه‌ای و تحقیقات علمی، به والدین کمک می‌کند تا نیازهای روان‌شناختی نوجوانان را درک کنند و با استفاده از تکنیک‌های عملی، وابستگی به فضای مجازی را کاهش دهند. کتاب همچنین موضوعاتی مانند قلدری سایبری، مدیریت وجهه دیجیتال، و تأثیر فناوری بر سلامت جسمی را پوشش می‌دهد و راهکارهایی برای بهبود کیفیت زندگی دیجیتال نوجوانان ارائه می‌کند.

خواندن کتاب نوجوان آنلاین والدین آگاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای والدین، مربیان، و تمامی افرادی که با نوجوانان در ارتباط هستند، بسیار مفید است. اگر شما نیز نگران استفاده فرزندتان از فضای مجازی، افت تحصیلی، یا رفتارهای غیرمنتظره او هستید، این کتاب می‌تواند راهنمای ارزشمندی برای شما باشد. همچنین، برای روان‌شناسان و مشاوران نوجوان که به دنبال ابزارهای کاربردی برای کمک به خانواده‌ها هستند، این اثر منبعی غنی محسوب می‌شود.

بخشی از کتاب نوجوان آنلاین والدین آگاه

"مغز نوجوان هدفمند است. هر رفتاری که از فرزندتان می‌بینید هدفی دارد؛ چه در دنیای واقعی باشد و چه در فضای مجازی. طبق تئوری انتخاب که دکتر ویلیام گلاسر آن را مطرح کرده‌است، تمام رفتارهای ما برای ارضای پنج نیاز اساسی است: بقا (امنیت)، عشق و احساس تعلق، قدرت و احساس ارزشمندی، آزادی، و تفریح. درک این نیازها می‌تواند دیدگاه شما را درباره رفتارهای آنلاین نوجوانتان متحول کند."