معرفی و دانلود کتاب خلاء pdf + خلاصه رایگان

کتاب خلاء

۴.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
امیر عربلو

معرفی کتاب خلاء

کتاب خلاء نوشتهٔ انتشارات قصه باران است. انتشارات معید مهر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب خلاء

کتاب خلاء داستان عمیق و تأمل‌برانگیز مردی را روایت می‌کند که پس از چهار سال غیبت به زادگاهش بازمی‌گردد تا اموال خانوادگی را بفروشد و برای همیشه آنجا را ترک کند. اما مواجهه او با موقعیت‌های غیرمنتظره، سفر درونی‌اش را برای پیوند گذشته و حال و کشف معنای واقعی زندگی آغاز می‌کند. رمان با نثری شاعرانه و فضاسازی‌های عمیق، خواننده را به تفکر درباره مفاهیم وجودی دعوت می‌کند.

خواندن کتاب خلاء را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این رمان به دوستداران ادبیات داستانی فلسفی، علاقه‌مندان به روایت‌های روان‌کاوانه و کسانی که از داستان‌های عمیق با مضامین هستی‌شناختی لذت می‌برند، پیشنهاد می‌شود. همچنین برای افرادی که به دنبال آثاری با شخصیت‌پردازی پیچیده و سفرهای درونی معنادار هستند، انتخاب مناسبی خواهد بود.

بخشی از کتاب خلاء

"آسمان هر لحظه کبودتر می‌شود. سرمای هوا صورتم را می‌سوزاند. اکنون هیچ کس در هیچ جای دنیا منتظر من نیست..."

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خلاء و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخلاء
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهامیر عربلو
انتشاراتانتشارات قصه باران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۳۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.