کتاب آمیتیس و جادوی صبر آیلین عرب + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:آیلین عرب
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب آمیتیس و جادوی صبر

معرفی کتاب آمیتیس و جادوی صبر

کتاب الکترونیکی «آمیتیس و جادوی صبر» نوشتهٔ آیلین عرب و با تصویرگری یاسمن بیاتی، توسط نشر فکرونه منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه با محوریت پریان و موضوعاتی مانند قدرشناسی و تغییر رفتار است. روایت آن برای گروه سنی کودک و نوجوان طراحی شده و تلاش می‌کند مفاهیمی مانند صبر و شکیبایی را در قالب داستانی فانتزی و جذاب به مخاطب منتقل کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آمیتیس و جادوی صبر

داستان «آمیتیس و جادوی صبر» در فضایی خیال‌انگیز و با حضور شخصیت‌هایی از دنیای پریان شکل می‌گیرد. کتاب به موضوعاتی مانند اهمیت صبر، قدرشناسی و تغییر رفتار می‌پردازد و تلاش می‌کند این مفاهیم را از طریق ماجراهای شخصیت اصلی، یعنی «آمیتیس»، به تصویر بکشد. فضای داستان با عناصر جادویی و فانتزی همراه است و مخاطب را به دنیایی می‌برد که در آن، صبر و شکیبایی می‌تواند سرنوشت شخصیت‌ها را تغییر دهد. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که توجه به آموزش مهارت‌های فردی و اجتماعی برای کودکان اهمیت زیادی یافته است. تصویرگری‌های رنگی و جذاب، فضای داستان را برای مخاطب کودک و نوجوان دلپذیرتر می‌کند و به انتقال پیام‌های کتاب کمک می‌کند.

خلاصه کتاب آمیتیس و جادوی صبر

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با معرفی «آمیتیس»، دختری که در دنیای پریان زندگی می‌کند، آغاز می‌شود. او با چالش‌هایی روبه‌روست که نیاز به صبر و شکیبایی دارد. در یکی از روزها، اتفاقی عجیب رخ می‌دهد: یکی از اجراکننده‌های نمایش پاستیلی‌ها نمی‌آید و این ماجرا باعث نگرانی و آشفتگی در جمع می‌شود. آمیتیس که دوست دارد همه چیز به خوبی پیش برود، با راهنمایی مادرش و با تکرار جملهٔ «مامان، صبر می‌کنم!» تلاش می‌کند آرامش خود را حفظ کند. در ادامه، او با جادویی روبه‌رو می‌شود که به او کمک می‌کند معنای واقعی صبر را درک کند و یاد بگیرد چگونه با مشکلات و تاخیرها کنار بیاید. داستان با ماجراهایی همراه است که آمیتیس را به سمت قدرشناسی و تغییر رفتار هدایت می‌کند، اما پایان داستان و نتیجهٔ نهایی برای مخاطب محفوظ می‌ماند.

چرا باید کتاب آمیتیس و جادوی صبر را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی فانتزی و شخصیت‌هایی از دنیای پریان، مفاهیمی مانند صبر، قدرشناسی و مدیریت رفتار را به زبان کودکانه مطرح می‌کند. تصویرگری‌های رنگی و فضای خیال‌انگیز، جذابیت بیشتری به داستان می‌بخشد و به کودکان کمک می‌کند تا با موقعیت‌های مشابه در زندگی واقعی خود بهتر کنار بیایند. مطالعهٔ این کتاب می‌تواند به رشد مهارت‌های فردی و اجتماعی کودکان کمک کند و آن‌ها را با اهمیت صبر و شکیبایی آشنا سازد.

خواندن کتاب آمیتیس و جادوی صبر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که با موضوعاتی مانند صبر، قدرشناسی و مدیریت رفتار درگیر هستند یا والدینی که می‌خواهند این مفاهیم را به فرزندان خود آموزش دهند. همچنین برای مربیان و معلمان مقطع ابتدایی که به دنبال منابع داستانی برای آموزش مهارت‌های فردی هستند، کاربردی است.

فهرست کتاب آمیتیس و جادوی صبر

- آغاز ماجرا: معرفی آمیتیس و دنیای پریان، آشنایی با فضای داستان و شخصیت‌ها- اتفاق عجیب: رخداد غیرمنتظره در نمایش پاستیلی‌ها و واکنش آمیتیس- جادوی صبر: مواجهه آمیتیس با جادویی که به او کمک می‌کند معنای صبر را درک کند- تغییر رفتار: تلاش آمیتیس برای بهبود رفتار خود و قدرشناسی از اطرافیان- نتیجه‌گیری: جمع‌بندی ماجراها و پیام‌های اصلی داستان دربارهٔ صبر و شکیبایی

بخشی از کتاب آمیتیس و جادوی صبر

«مامان، کار دارم. باید صبر کنی.» و تس تکان می‌داد و می‌گفت: «مامان، صبر می‌کنم!» اما در دلش غوغایی بود. آمیتیس مشغول بازی با موبایلش بود که پیام عجیبی دریافت کرد: یکی از اجراکننده‌های نمایش پاستیلی‌ها نمی‌آید. برای اطلاعات بیشتر باید صبر می‌کرد. آمیتیس نفس عمیقی کشید و سعی کرد آرامش خود را حفظ کند. او به یاد حرف مادرش افتاد و با خودش گفت: «صبر می‌کنم، چون می‌دانم همه چیز درست می‌شود.» در همان لحظه، جرقه‌ای از جادو در دلش روشن شد و احساس کرد می‌تواند با صبر، بر هر مشکلی غلبه کند. او تصمیم گرفت منتظر بماند و ببیند چه اتفاقی می‌افتد.

anahiitana
۱۴۰۴/۰۴/۳۱

عالی بود چقدر آموزنده و جذاب به به

پرسش ها و پاسخ های دانشجویی (جلد شصت و پنجم)
ناصر صفری افلاکی
تاریخ ادبیات ایران؛ جلد هفتم
گروه نویسندگان
شاهزاده آناتل به مدرسه میره
جین پیر کوریواد
مگه تو مملکت شما خر نیس؟!
عزیز نسین
مهار غیرشیمیایی علف های هرز
خاور جبران
آقای سیب زمینی و خانم هویج، داراپ داراپ
فرانک کلابی
خاطرات محسن (جلد اول، لباس عروس عمه وسطی)
سیده سحر سجادی