دانلود و خرید کتاب سفر به سوی برگ ها ستاره رضوانی جزی
تصویر جلد کتاب سفر به سوی برگ ها

کتاب سفر به سوی برگ ها

معرفی کتاب سفر به سوی برگ ها

کتاب «سفر به سوی برگ ها» نوشتۀ ستاره رضوانی جزی و ستایش رضوانی جزی است و انتشارات فکرونه آن را منتشر کرده است. سفر به‌سوی برگ‌ها داستانی آموزشی و  تلاشی برای برانگیختن کنجکاوی، تقویت تخیل و ایجاد علاقه به دنیای طبیعت در کودکان است.

درباره کتاب سفر به سوی برگ ها

کتاب سفر به‌سوی برگ‌ها اثری شیرین، آموزنده و خیال‌انگیز است که با زبانی کودکانه اما دقیق، مفاهیم علمی مهمی چون عملکرد گیاهان و فرایند فتوسنتز را برای مخاطبان نوجوان شرح می‌دهد. نکتهٔ جالب اینجاست که این کتاب به قلم دو نوجوان نوشته شده است؛ همین موضوع به آن صمیمیتی خاصی می‌بخشد. نویسندگان توانسته‌اند به‌خوبی از نگاه هم‌سن و سالان خود به موضوع بنگرند و آن را در قالب یک روایت داستانی جذاب و ماجراجویانه بازگو کنند.

داستان سفر به‌سوی برگ‌ها از زبان یک قطرۀ آب روایت می‌شود؛ قطره‌ای که با شروع بارش از آسمان جدا می‌شود و به طور تصادفی بر روی یک گیاه فرود می‌آید. این قطرۀ کوچک، به شخصیت اصلی ماجرا تبدیل می‌شود و ما را با خود به سفری درون گیاه می‌برد؛ سفری که از ریشه‌ها آغاز می‌شود و تا برگ‌های سبز و نازک ادامه می‌یابد. قطرهٔ آب، مانند یک راهنما، به ساده‌ترین شکل ممکن مفاهیم علمی را توضیح می‌دهد: اینکه ریشه‌ها چگونه آب را جذب می‌کنند، ساقه‌ها چگونه آن را بالا می‌برند، برگ‌ها چگونه نور خورشید را دریافت می‌کنند و چگونه همه این عوامل در کنار هم باعث می‌شوند گیاه غذا بسازد.

یکی از ویژگی‌های دلنشین کتاب سفر به‌سوی برگ‌ها، استفاده از تخیل برای انتقال واقعیت‌های علمی است. کودک یا نوجوان خواننده نه‌تنها مفاهیم زیست‌شناسی را می‌آموزد، بلکه آن‌ها را در قالب یک داستان تجربه می‌کند. نویسندگان موفق شده‌اند بین علم و داستان‌گویی پلی بزنند؛ آن هم با زبانی ساده، هیجان‌انگیز و کاملاً قابل‌فهم.

خواندن کتاب سفر به سوی برگ ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب سفر به سوی برگ ها

«سلام دوستان من یک قطره آب هستم و همین‌الان از ابرهای آسمان رها شدم. ما قطره‌های آب همیشه در حال سفر و ماجراجویی هستیم. الان که دارم با سرعت به سمت زمین می‌افتم، نمی دونم کجا فرود می‌آیم. شاید توی یه رودخانه شاید روی یک برگ یا حتی... واااای به یک گیاه، بله من قراره یه سفر شگفت‌انگیز داخل یه گیاه رو تجربه کنم. آماده‌اید تا با من همراه بشید؟ با صدای نرمی به خاک برخورد کردم. حس میکنم خاک اطرافم گرم و نرمه. آروم آروم به عمق خاک می‌روم. بله حالا به ریشه‌های یک گیاه رسیده‌ام این ریشه‌ها مثل دست‌های قوی من رو به سمت خودشون می‌کشند. این اولین مرحله از ماجراجویی منه؛ ورود به دنیای شگفت‌انگیز گیاهان.»