کتاب سه داستان مارمولک محور
معرفی کتاب سه داستان مارمولک محور
کتاب سه داستان مارمولک محور نوشتهٔ هادی نجار است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب سه داستان مارمولک محور
کتاب سه داستان مارمولک محور مجموعهای کم حجم اما با کیفیت بالا از سه داستان کمدی است. این اثر توسط نشر متخصصان منتشر شده و با شخصیتها و موقعیتهای مختلف به نگارش درآمده است. نویسنده، هادی نجار، سعی کرده است با ویرایشهای متعدد و صرف زمان زیاد برای پرداخت شخصیتها، مجموعهای غنی و با کیفیت ارائه دهد. او برای تکمیل یکی از داستانها سه ماه زمان صرف کرده است، که نشاندهنده دقت و وسواس او در خلق این اثر است. این کتاب، با تمرکز بر داستانهای کمدی، لحظات شادی را برای خوانندگان به ارمغان میآورد. نویسنده با استفاده از زبان طنزآمیز و موقعیتهای خندهدار، مخاطب را به سفری سرگرمکننده در دنیای داستانهای خود میبرد.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب سه داستان مارمولک محور را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب، برای علاقهمندان به داستانهای کمدی کوتاه و با کیفیت، گزینهای مناسب است.
بخشی از کتاب سه داستان مارمولک محور
«(نمای داخل آشپزخونه یک رستوران رو میبینیم که هریک از کارگرها، بی رمق و به کندی مشغول کار خود هستند. هاشم داستان ما هم با کمی نگرانی که انگار منتظر خبریه، به آرومی مشغول همزدن آب و برنج توی یه دیگ بزرگه. در همین حین، پرویز، صاحب رستوران، از سالن میاد داخل آشپزخونه و نگاهی به روند کار کارگرها میکنه...)
پرویز: ببینم! این چه وضعشه؟ چرا مثل نون نخوردهها کار میکنین؟
(با صدای بلند)
بجنبید ببینم! یالله!
(پرویز نگاهی به ساعتش کرده و در ادامه با هاشم لحظهای چشم تو چشم میشه): د کارتو بکن پسر! چرا عین ماست منو نگاه میکنی؟ زیر لفظی میخوای؟ حتماً یکی باید بیست چهار ساعته با چماق بالا سرشون باشه!
(کمی تامل و نگاه بیشتر، کارگرها کمی سرعت کار رو بیشتر میکنند) این جدید مدیدا بدونن، ما اینجا پول مفت به کسی چـــی...؟ (سکوت) نشنیدم؟»