کتاب رویای من (از قصه تا ویدئو)
معرفی کتاب رویای من (از قصه تا ویدئو)
کتاب «رویای من (از قصه تا ویدئو)» نوشتۀ نازنین فاطمه شفیعیان است و انتشارات فکرونه آن را منتشر کرده است. این قصه، فرصتی است برای همراهی با ذهن یک نوجوان خلاق که باصداقت و هیجان، مسیر رؤیاپردازی و تبدیل آن به واقعیت را روایت میکند.
درباره کتاب رویای من (از قصه تا ویدئو)
کتاب رؤیای من (از قصه تا ویدئو) داستانی انگیزشی است که با قلمی ساده، پرشور و صمیمی از زبان یک نویسندۀ نوجوان نوشته شده است. این اثر نهتنها روایتگر تولد و کودکی دختری به نام نازنین است، بلکه در واقع بازتابی از رؤیاها، امیدها و مسیر رشد نویسندهای نوجوان است که از قصهگویی به ساختن دنیای تصویری قدم گذاشته است.
آغاز داستان رؤیای من (از قصه تا ویدئو) با توصیفی شاعرانه و گرم از تولد نازنین در دل سرمای زمستان، نوید ورود شخصیتی را میدهد که گرما، شادی و روشنایی را به زندگی اطرافیانش هدیه میدهد. این آغاز، مخاطب را به یاد داستانهایی میاندازد که با یک تولد متفاوت شروع میشوند و مسیر زندگی قهرمان را از همان لحظات نخست خاص و قابلتوجه نشان میدهند.
در طول کتاب رؤیای من (از قصه تا ویدئو)، مخاطب با دختری روبهرو میشود که از همان سالهای ابتدایی زندگیاش نگاه متفاوتی به جهان دارد. او کنجکاو، خلاق و ماجراجوست، و همین ویژگیها است که زمینهساز تحولهای بعدی در مسیر زندگی او میشود. از علاقه به کشف دنیای اطراف گرفته تا رسیدن به رؤیای بزرگتر. نازنین نماد نسلی از نوجوانان است که رؤیاهایشان را جدی میگیرند و باپشتکار دنبال میکنند. کتاب رؤیای من (از قصه تا ویدئو) بهنوعی فراتر از یک روایت ساده از زندگی است؛ به خوانندۀ نوجوان انگیزه میدهد که به خود و تواناییهایش ایمان بیاورد.
خواندن کتاب رویای من (از قصه تا ویدئو) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب رویای من (از قصه تا ویدئو)
«در یکی از روزهای سرد و برفی بهمنماه، در یک خانوادهٔ گرم و مهربان، دختری کوچک و زیبا به نام نازنین به دنیا آمد. نازنین از همان روزهای اول با چشمان درخشان و لبخندهای شیرینش قلبهای همه را برد. این دختر کوچک باوجود سرمای شدید و برفهای سنگین گرمای خاصی را به خانه آورده بود. سالهای ابتدایی زندگی نازنین مانند یک ماجرای جادویی بود. او نهتنها یک کودک آرام و دوستداشتنی بود؛ بلکه به ماجراجویی و کشف دنیای جدید علاقهٔ زیادی داشت.»