دانلود و خرید کتاب فرار از باتلاق اعتیاد علیرضا ملکی سورکوهی

کتاب فرار از باتلاق اعتیاد

امتیاز:
۵.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب فرار از باتلاق اعتیاد

کتاب فرار از باتلاق اعتیاد نوشتهٔ علیرضا ملکی سورکوهی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب فرار از باتلاق اعتیاد

فرار از باتلاق اعتیاد نوشته علیرضا ملکی سورکوهی، داستان دو دوست معتاد به نام‌های راوی داستان و جواد است که پس از آزادی از زندان، تصمیم به ترک اعتیاد و شروع زندگی جدید می‌گیرند. آن‌ها تلاش می‌کنند با پیدا کردن کار، از خلاف دوری کنند، اما جامعه با نگاه‌های طردآمیز و عدم پذیرش، آن‌ها را به سمت ناامیدی سوق می‌دهد. در نهایت، بیکاری و بی‌پولی، آن‌ها را مجبور به طراحی نقشه سرقت می‌کند. راوی داستان، که تحت تاثیر جواد قرار گرفته، وارد خانه‌ای می‌شود و با صحنه‌ای غیرمنتظره روبه‌رو می‌شود؛ خانه‌ای فقیرانه با نوشته‌ای که نشان‌دهنده عشق و صمیمیت اعضای خانواده است. این اتفاق، راوی را با چالشی اخلاقی روبه‌رو می‌کند و در نهایت، جواد فرار می‌کند و راوی تنها می‌ماند.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب فرار از باتلاق اعتیاد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی که به داستان‌های واقع‌گرایانه و اجتماعی علاقه دارند، مناسب است. کسانی که به موضوع اعتیاد و تاثیرات آن بر زندگی افراد و جامعه علاقه‌مند هستند، می‌توانند از این کتاب بهره‌مند شوند. همچنین، افرادی که به دنبال داستان‌هایی با موضوعات اخلاقی و انسانی هستند، از خواندن این کتاب لذت خواهند برد. این کتاب می‌تواند برای افرادی که در معرض خطر اعتیاد قرار دارند یا با افراد معتاد در ارتباط هستند، آموزنده باشد. به طور کلی، فرار از باتلاق اعتیاد داستانی است که می‌تواند تلنگری برای تفکر در مورد مسائل اجتماعی و انسانی باشد.

۱۴۰۳/۱۲/۲۷

این کتاب دنبال کننده سبک رئالیسم می باشد که یعنی واضح شدن دیدگاه نسبت به بعضی افراد جامعه. کتابی بسیار ارزنده و عالی برای مطالعه هست و من توصیه می کنم حتما این کتاب خوانده شود.

۱۴۰۳/۱۲/۲۲

بسیار عالی و پرمحتوا بود

۱۴۰۳/۱۲/۲۱

کتاب فوق العاده جالب و پرمحتوا بود.قلم سلیسی داشت.