معرفی و دانلود کتاب به افکار بهتری فکر کن + خلاصه رایگان

کتاب به افکار بهتری فکر کن

۱۰۰ تصور منفی که مانع استعدادهای تو هستند و چگونگی از بین بردن آنها

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب به افکار بهتری فکر کن

کتاب به افکار بهتری فکر کن نوشتهٔ تیبو موریس و ترجمهٔ یاسین قاسمی بجد و طلعت اصغری درمیان است. انتشارات جزیره کتاب این کتاب را منتشر کرده است. کتاب حاوی ۱۰۰ تصور منفی دربارهٔ استعدادهای افراد است و نویسنده چگونگی از بین بردن آن‌ها را مفصلاً در کتاب آورده است.

درباره کتاب به افکار بهتری فکر کن

کتاب به افکار بهتری فکر کن به بررسی عمیق احساس ناکافی بودن در انسان‌ها پرداخته و به خوانندگان کمک می‌کند تا با افکار منفی خود مقابله کنند. موریس در این کتاب تأکید می‌کند که بسیاری از تصورات ما درباره خود، واقعیت ندارند و به‌اشتباه در ذهن ما نشسته‌اند. او با معرفی “فراتصورات” به عنوان موانع ذهنی، نشان می‌دهد که افکار منفی مانند “من کافی نیستم” و “من ضعیفم” چقدر می‌توانند بر زندگی ما تأثیر بگذارند. این کتاب سعی دارد با ارائه روش‌های عملی، تغییرات مثبتی در نگرش و ذهنیت خواننده ایجاد کند. موریس هشت فراتصور رایج را بررسی و راهکارهایی برای غلبه بر آن‌ها ارائه می‌دهد. هدف این است که خواننده به‌کمک تأمل و تغییر نحوه تفکر، زندگی خود را بهبود بخشد.

خواندن کتاب به افکار بهتری فکر کن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای همه کسانی که خواهان بهبود شیوه‌ تفکر و دوری از افکار منفی هستند، مناسب است و می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا به سمت زندگی مثبت‌تری حرکت کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب به افکار بهتری فکر کن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:به افکار بهتری فکر کن
عنوان دیگر:۱۰۰ تصور منفی که مانع استعدادهای تو هستند و چگونگی از بین بردن آنها