کتاب به افکار بهتری فکر کن
معرفی کتاب به افکار بهتری فکر کن
کتاب به افکار بهتری فکر کن نوشتهٔ تیبو موریس و ترجمهٔ یاسین قاسمی بجد و طلعت اصغری درمیان است. انتشارات جزیره کتاب این کتاب را منتشر کرده است. کتاب حاوی ۱۰۰ تصور منفی دربارهٔ استعدادهای افراد است و نویسنده چگونگی از بین بردن آنها را مفصلاً در کتاب آورده است.
درباره کتاب به افکار بهتری فکر کن
کتاب به افکار بهتری فکر کن به بررسی عمیق احساس ناکافی بودن در انسانها پرداخته و به خوانندگان کمک میکند تا با افکار منفی خود مقابله کنند. موریس در این کتاب تأکید میکند که بسیاری از تصورات ما درباره خود، واقعیت ندارند و بهاشتباه در ذهن ما نشستهاند. او با معرفی “فراتصورات” به عنوان موانع ذهنی، نشان میدهد که افکار منفی مانند “من کافی نیستم” و “من ضعیفم” چقدر میتوانند بر زندگی ما تأثیر بگذارند. این کتاب سعی دارد با ارائه روشهای عملی، تغییرات مثبتی در نگرش و ذهنیت خواننده ایجاد کند. موریس هشت فراتصور رایج را بررسی و راهکارهایی برای غلبه بر آنها ارائه میدهد. هدف این است که خواننده بهکمک تأمل و تغییر نحوه تفکر، زندگی خود را بهبود بخشد.
خواندن کتاب به افکار بهتری فکر کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای همه کسانی که خواهان بهبود شیوه تفکر و دوری از افکار منفی هستند، مناسب است و میتواند به آنها کمک کند تا به سمت زندگی مثبتتری حرکت کنند.