
کتاب ماجراجویی چین برای دستیابی به فناوری خارجی
معرفی کتاب ماجراجویی چین برای دستیابی به فناوری خارجی
کتاب ماجراجویی چین برای دستیابی به فناوری خارجی نوشتهٔ ویلیام سی هاناز و دیدی کریستین تاتلو و ترجمهٔ فرهاد نظری زاده و حسین جاجرمی و اسماء خوئینی ها است. انتشارات موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب ماجراجویی چین برای دستیابی به فناوری خارجی
کتاب ماجراجویی چین برای دستیابی به فناوری خارجی به بررسی تلاشهای دولت چین برای کسب فناوریهای پیشرفته از کشورهای دیگر میپردازد. نویسندگان با تمرکز بر رویکرد فراتر از جاسوسی، نشان میدهند که چین چگونه از روشهای گوناگون و هماهنگ برای جذب دانش و فناوری از سراسر جهان استفاده میکند. این اثر به بررسی سیاستها، برنامهها و سازوکارهای دولت چین در این زمینه میپردازد و تلاش دارد تا ابعاد مختلف این ماجراجویی فناورانه را روشن سازد.
خواندن کتاب ماجراجویی چین برای دستیابی به فناوری خارجی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعه این کتاب به پژوهشگران حوزه روابط بینالملل، سیاستگذاران علم و فناوری، کارشناسان امنیت ملی، علاقهمندان به تحولات اقتصادی و فناوری چین، و همچنین افرادی که به دنبال درک عمیقتری از راهبردهای نوآورانه کشورها در عرصه جهانی هستند، پیشنهاد میشود. این کتاب میتواند دیدگاههای جدیدی در خصوص رقابتهای فناورانه بینالمللی و نقش دولتها در این عرصه ارائه دهد.
بخشی از کتاب ماجراجویی چین برای دستیابی به فناوری خارجی
«دولت جمهوري خلق چین از پژوهشگران چینی که در خارج از کشور مشغول به کار هستند تقاضا دارد که در ازاي دریافت مشوقهاي مالی، با «علم و فناوري پیشرفتهاي که در اختیار دارند» به «کشور» خدمت کنند. «خدماتی» که دولت چین دریافت میکند در قالب رویکردي که دولت آن را هماهنگ میکند و بر کل جامعه حاکم است یکپارچه شده است و در آن تلاش میشود فناوري بینالمللی با فنون انعطافپذیر و در حال تکامل به چین وارد شود.»
حجم
۴٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۴۲۸ صفحه
حجم
۴٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۴۲۸ صفحه