کتاب همانا من
معرفی کتاب همانا من
کتاب همانا من نوشتهٔ مریم طیبی است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب همانا من
کتاب همانا من با موضوع بررسی اثرات طلاق بر کودکان و راهکارهای کاهش آسیبهای ناشی از آن، به چاپ رسیده است. این کتاب به طور جامع به تأثیرات روانی و عاطفی طلاق بر کودکان در سنین مختلف میپردازد و راهنماییهای عملی برای والدین و مراقبان ارائه میدهد تا بتوانند با مدیریت صحیح، از پیامدهای منفی این پدیده بر فرزندانشان بکاهند. همچنین، کتاب به موضوعاتی مانند نقش والدین پس از طلاق، ارتباط با کودک، و سازگاری با تغییرات زندگی جدید اشاره میکند.
خواندن کتاب همانا من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای والدینی که درگیر فرآیند طلاق هستند یا از هم جدا شدهاند، بسیار مفید است. همچنین، مشاوران، روانشناسان، و مربیان آموزشی که با کودکان در معرض طلاق سروکار دارند، میتوانند از این کتاب بهره ببرند. علاوه بر این، افرادی که به دنبال درک عمیقتری از تأثیرات طلاق بر روان کودک هستند نیز میتوانند از مطالب این کتاب استفاده کنند.
بخشی از کتاب همانا من
«کودک در بدو تولد با نیازهای فیزیولوژیک به دنیا میآید. اگر این نیازها به اندازه کافی برطرف شوند، نیاز به امنیت در کودک پدیدار میشود. در صورتی که این نیاز به امنیت در کودک برآورده شود، کودک از این نیاز هم به سالمی عبور میکند و نیاز به تعلق داشتن در او بوجود میآید. به این معنا که دیگران را دوست داشته باشد و همچنین به دوست داشته شدن واکنش نشان دهد. و در نهایت، عبور سالم از نیاز تعلق، زمینهساز بروز نیاز به عزت نفس میشود.»