کتاب عاشقانه های من و او
معرفی کتاب عاشقانه های من و او
کتاب عاشقانه های من و او نوشتهٔ زهرا کرمی است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب عاشقانه های من و او
کتاب عاشقانه های من و او اثری است که در آن نویسنده به کاوش درونی خود و ارتباطش با خداوند میپردازد. این اثر با زبانی صمیمی و لحنی عاشقانه، تجربیات و دیدگاههای نویسنده را در مسیر خودشناسی و خداشناسی به اشتراک میگذارد. کتاب شامل بخشهای مختلفی است که از "پیوستن قطره به دریا" آغاز شده و به نظر میرسد به مفاهیمی چون معنویت، عبادت و ارتباط با هستی میپردازد.
خواندن کتاب عاشقانه های من و او را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب میتواند برای افرادی که به دنبال یافتن معنای عمیقتر در زندگی هستند و به موضوعات عرفانی و معنوی علاقه دارند، جذاب باشد. همچنین، کسانی که به دنبال تجربههای شخصی در مسیر خداشناسی و خودشناسی هستند و از زبان صمیمی و عاشقانه نویسنده ارتباط میگیرند، ممکن است از خواندن این اثر بهرهمند شوند. اگر به دنبال دیدگاهی شاعرانه و متفاوت در مورد ارتباط با خداوند هستید، این کتاب میتواند برای شما مناسب باشد.
بخشی از کتاب عاشقانه های من و او
«معبودم نور آگاهی را بر من وارد کن تا عشق. شادمانی و آرامش در من پدید آید.
کسی که مزه عسل را نچشیده نمیتواند از شیرینی آن درکی حاصل کند. کسی که هرگز نور را ندیده قادر نیست چیزي در مورد نور بداند. بتابان بر من حقیر نور آگاهی را تا رها شوم از تمام دردها، رنجها، کینهها، نفرتها
معبودم تو به من پاسخ میدهی: دردانه من یک چیز را بخاطر بسپار.
درخت هر قدر بالاتر برود ریشههایش عمیقتر فرو میروند. باید بین عمق و ارتفاع تعادل کامل برقرار باشد. درخت با ریشههاي کوچک نمیتواند زیاد بالا برود اگر این کار را بکند فرو میافتد. این که درختی بدون ریشه دواندن در زمین بالا و بالاتر برود و به ستارهها برسد. کاملاً بیمعناست. تو باید ریشهدار شوي. با سپاسگزاري، با عشق باید ریشهدار شوي فرزندم.»