دانلود و خرید کتاب بدن خودتان را دوست بدارید! لوئیز ال. هی ترجمه آرزو خسروپور
تصویر جلد کتاب بدن خودتان را دوست بدارید!

کتاب بدن خودتان را دوست بدارید!

معرفی کتاب بدن خودتان را دوست بدارید!

کتاب بدن خودتان را دوست بدارید! نوشتهٔ لوئیز ال. هی و ترجمهٔ آرزو خسروپور است. انتشارات طاهریان این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر بیان کرده است که چگونه با بدن خود رابطه‌ای مثبت و عاشقانه برقرار کنیم. کتاب حاضر از مجموعهٔ «کتاب‌های به‌سوی موفقیت» است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بدن خودتان را دوست بدارید!

کتاب بدن خودتان را دوست بدارید! نوشته‌ی لوئیز ال. هی، اثری است که به این کتاب بر این باور است که عشق، نیرویی شفابخش است و همان‌طور که عشق به هر چیزی باعث شکوفایی آن می‌شود، عشق به بدن نیز می‌تواند سلامت، زیبایی و شادابی آن را افزایش دهد. لوئیز ال. هی معتقد است که ذهن ناخودآگاه ما، تأثیر بسزایی بر سلامت و زیبایی بدن دارد. با تکرار عبارات تأییدی مثبت، می‌توان الگوهای ذهنی منفی را تغییر داد و ذهن ناخودآگاه را برای ایجاد سلامت و شادابی برنامه‌ریزی کرد. این کتاب شامل مجموعه‌ای از عبارات تأییدی مثبت است که برای بخش‌های مختلف بدن، از ذهن تا اعضای داخلی، طراحی شده‌اند. تکرار این عبارات، باعث ایجاد حس مثبت نسبت به بدن و قدردانی از آن می‌شود.

خواندن کتاب بدن خودتان را دوست بدارید! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که می‌خواهند با بدن خود آشتی کنند، حس بهتری نسبت به آن داشته باشند و سلامت و زیبایی خود را بهبود بخشند.

درباره لوییز ال. هی

لوییز ال. هی نویسندهٔ کتاب‌های انگیزشی و سخنران حوزهٔ موفقیت و خودیاری است. او در هشتم اکتبر ۱۹۲۶ در لس‌آنجلس به دنیا آمد. زندگی خانوادگی آرامی نداشت و مادرش تحت‌فشار اقتصادی با مردی خشن ازدواج کرده بود که آن‌ها را آزار می‌داد. لوئیز به‌دلیل مشکلاتش و بدون اینکه دیپلم بگیرد، به شیکاگو رفت تا با شغل‌های کم‌درآمد زندگی‌اش را بچرخاند. در سال ۱۹۵۰ نامش را عوض کرد و وارد حرفهٔ مدلینگ شد و در این راه توانست به موفقیت برسد. با یک تاجر انگلیسی ازدواج کرد، اما پس از ۱۴ سال از او جدا شد. در این زمان با آموزش‌های قدرت تفکر آشنا شد و با کارورزی وارد فعالیت در این حوزه شد. زمانی که دچار سرطان شده بود این آموزه‌ها کمک بسیاری به تکمیل درمانش کرد. او کتاب «شفای زندگی» را نوشت که خاستگاه متافیزیکی بیماری‌های گوناگون را بررسی می‌کرد. کتاب او بسیار زود در فهرست پرفروش‌های نیویورک‌تایمز قرار گرفت و میلیون‌ها نسخه فروخت. این نویسنده توانست مؤسسهٔ انتشاراتی «خانهٔ هی» را در سال ۱۹۸۴ میلادی تأسیس کند. کتاب‌های او معمولاً سرشار از امید به زندگی و روش‌های مبارزه با ناملایمات است. او سرانجام در ۹۰سالگی در خانهٔ خودش از دنیا رفت. «قدرت در درون شماست» نام یکی دیگر از آثار مکتوب اوست.

بخشی از کتاب بدن خودتان را دوست بدارید!

«روز سیزدهم: من عاشق غدد بدن خود هستم

غدد من نقطه شروع برای ابراز وجود من هستند. ابراز وجود من رویکرد منحصر به فرد من به زندگی است. من یک فرد منحصر به فرد هستم. من به فردیت خودم احترام می‌گذارم. من تمام خوبی‌هایی را که در زندگی‌ام آشکار می‌کنم از عمق وجودم سرچشمه می‌گیرم. اصالت من با افکاری که برای فکر کردن انتخاب می‌کنم شروع می‌شود. مصونیت روحی و قدرت من قوی و متعادل است. من اهل رفتن هستم. من «برخیز و برو.» من همه غدد زیبای خود را دوست دارم و قدردانی می‌کنم!

روز چهاردهم: من عاشق قلبم هستم

قلب من با عشق شادی را در سراسر بدنم حمل می‌کند و سلول‌ها را تغذیه می‌کند. ایده‌های جدید شادی آور اکنون آزادانه در درون من می‌چرخند. من لذت زندگی در بیان و دریافت هستم. اکنون افکاری را انتخاب می‌کنم که اکنون همیشه شادی را ایجاد می‌کنند. زنده بودن در هر سنی بی خطر است. من عشق را به هر جهت می‌تابانم و تمام زندگی من یک شادی است. با قلبم دوست دارم من قلب زیبای خود را دوست دارم و قدردانی می‌کنم!»